-
=)
Dneska jsem dostala německé bravo a byl tam krásnej plakát Miley hned jsem si ho nalepila :) -
-
Re: =)
TAKY V NĚMECKÉM POPCORNU JE KRÁSNÝ PLAKÁT S MILEY. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: =)
wow...tak to pro něj jedu :) -
-
Re: Re: Re: =)
jak vidim tk v německých časopisech je Miley často a u nás velký kulový :D pořád samej Bieber nebo Superstar!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: =)
TY NAŠE ČASOPISY JSOU NA NIC. JE LEPŠÍ KUPOVAT NĚMECKÝ. SICE SI MUSÍŠ PŘIPLATIT,ALE STOJÍ TO ZA TO.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =)
TAK TO MÁŠ DOBRÝ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
Re: Re: Re: Re: Re: =)
Já nemusím protože,mně to taťka vozí on pracuje v rakousku :)
-
-
Re: Re: Re: Re: =)
jn..
-
-
-
-
-
Nová kapela
AHOJ LIDI,JAK MÁM PŘIDAT NOVOU SKUPINU? DÍK ZA ODPOVĚĎ.JO A MILEY JE NEJLEPŠÍ -
So undercover
už jste viděli ty fotky ze So Undercover? vypadají fakt dobře a už se nemůžu dočkat :))))))))))) -
-
Re: So undercover
A kde se daji kuknout? -
Re: So undercover
Jo nádherná tam je :)
-
-
..
Wow..tak tohle jsem nečekala ale pro Miley to bude vážně překvapení..musíš jí koupit ještě kytku nebo něco :) -
-
Re: ..
kytku ??!!! tu dostane až potom co jí sprdnu za tu věc s nickem!!!!! :DDD :DD -
-
Re: Re: ..
Jo dobře xD haha já to byla ze srandy xD
-
-
-
Odreagovani
Skvela parba na par minut denne http://nic487.mybrute.com -
-
Re: Odreagovani
ehm..
-
-
nick?
jako praví fans jste si toho už určitě všimli...miley poslední dobou nějak projevuje náklonnost k nickovi...nejdřív ten náhrdelník, jak má na promo ke gypsy heart tour, když se nick objevil s deltou, miley o tom mluvila na koncertě, potom během 7 things si přečetla jeden nápis-když se zeptáš, nick zůstane-odpověděla-není to tak lehké...při koncertu v mexiku se o něm ale zmínila dokonce dvakrát,poprve řekla-vždycky je bolestivé někoho ztratit, ale bolí to více, když se to pokoušíte vydržet... při písni 7 things v mexiku si vzala jednu fotku, kterou měla i ve klipu 7 things, kde je nick začmáraný, na konci této písně fotku roztrhla...tak co? -
-
Re: nick?
Já vůbec nevím,docela by se k sobě hodily nwm vážně..co k tomu říct..třeba něco málého mezi něma je ale tož nemohu říct přesně co..:* -
-
Re: Re: nick?
to mi ani neříkej... to mě jako miley ještě bude podvádět ??? xD xDDD :D :DDD
Myslím že asi budu muset za ní dorazit na jeden z koncertů a vážně si s ní promluvit :DDDD :DDDD :DDD -
-
Re: Re: Re: nick?
njn, hold to tak vypadá :D hele, leť za í teďka, když má tu pauzu, aspoň si s ní pokecáš dříve, než se o něm zase rozpovídá na koncertech :D -
-
Re: Re: Re: Re: nick?
Přesně :D:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: nick?
takže už to mám domluvené... prachy na letenku mi půjčí Tish ;)) :DDD neptejte se jak nebo proč protože to není důležitý... důležitý je že miley o ničem neví a já jí musím překvapit na jednom z koncertů.. ;))) :DDD :DD -
xD -
ok ok :DD -
Jo je to :) nemyslím já to vím xD -
hbdelfin: klid klid to se nestane.. jsem totiž ve spojení s tish takže vím kdy a kam bude chtít jít ;)) :DDD :DDD
kajuska4: roztomilé a romantické ?? mmm.. když myslíš :DD :DD ;)))* -
xDxD -
jj, tak já to vím taky...jenže, co když si náplanuje, že si chce prohlédnout manillu a odletí ti na filipíny dříve :D -
Oh...to je roztomilé a romantické,ale vážně :* :D ;) já nekecám ;) -
klid já přesně vím kdy a kde bude na turné takže jakmile budu moct.... příletím za ní :)) :DD :D -
Tak snad na něj počká :) -
tak ale rychle, než ti zase odletí pryč... :D -
to chápu :D :) xDxD\ -
mno ale já si od ní nemůžu půjčit když jí chci totiž překvapit víš ;)))
A pak si s ní vážně promluvit!! :DD :D
PS: ale já asi na ní nedokážu bejt zlej.. vždycky když se na mě usměje tak já změknu :DDD :DDD -
jasan, miley ti půjčí :) -
Třeba ti Miley půjčí co víš,ona tě určitě miluje ;)) no ;)) -
njn ale já teď nemám prachy na letenku sakra... asi si budu muset od někoho půjčit :D :D :D
teď nemůžu.. plánuju to tak v příštích 2 týdnech asi... *1*
-
-
-
Re: Re: Re: nick?
Neboj to by ti Milez neudělala :)
-
-
-
-
miley cyrus
čau miley jak to že chodíš s nikem jonasem,proč smi to neřekla ty píčo jedna zamrdaná.aby tě jeblo do rána si vyjebaná zlotokopka.nazdar mrdko -
-
Re: miley cyrus
že by liam neuměl ani napsat vlastní jméno a že by uměl česky? hm, to se mi nezdá....jako upřímně, já jen koukám, jak ti hateři přicházejí na nové nápady, jak miley urazit....hrají si na její "boyfriend" :D :D -
-
Re: Re: miley cyrus
Omg..bože nevím kdo je tu trapný,Liam neumí česky jaj!!:D takové lidi nesnáším..
-
-
a my jsme asi tak blbí že nás nenapadne že jak "lian" i "hovno" je jeden samej hater a je tak strašně trapnej až to bolí *16* *1* -
-
s takovýma idiotama jako jste se nestojí za to ani hádat..
-
-
-
miley cyrus
čau čuzo jak se máš chci tě ošu... ale ty si píča vichcaná jde si pro tebe justin chceš to snim šukat cs krávo *5* *10* *8* *16* *9* *5* *14* *1* *1* *7* *14* *13* *4* debilko chcípni do rána -
-
Myslíš že by tě Milez chtěla?Já myslím že ne!tak zmlkni! -
-
Ona má armenakos1 ;) -
-
Re: Re: Re: miley cyrus
jo přesně tak ;))) -
-
Re: Re: Re: Re: miley cyrus
no tak to teda nema ste fakt blbí.hlavně ty armenaKOSi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley cyrus
polib mi zadnici ;)))*
-
-
-
-
-
-
Miley
chodí Miley prosím zase s Lianem?Díky -
-
Re: Miley
no, nedá se to nějak tak přesně říct, ale nejspíš ano, přeci jenom, byla spolu v kolumbii a ty náznaky, jak liam dostal roli ve filmu, miley hned psala na twitter, pak také gratulovala chrisovi hemsworthovi za jeho roli v thor...a navíc to potvrdil i samotný chris... -
-
Re: Re: Miley
Přesně,také jsem to četla :)
-
-
Re: Miley
užž zase ne -
-
Re: Re: Miley
Ne..nechodí..Milez :*
-
-
-
Armenakos1
kde je Armenakos1? -
-
Re: Armenakos1
já jsem tady. akorát jsem měl poslední dobou problém se příhlásit a diskuse mi nějak blbla... *10* potřebuješ něco ? :) -
-
Re: Re: Armenakos1
To jo poslední dobou to blblo dost proto jsem tu taky nebyla ale ted to snad už půjde :) -
-
Re: Re: Re: Armenakos1
Už je to spravené :) -
-
Re: Re: Re: Re: Armenakos1
to je dobře :) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Armenakos1
Jsem též ráda :) -
ještě, že se to spravilo :) -
akorát ještě ti smajlíci :)
-
-
-
-
Re: Re: Armenakos1
ne, jen sem se divila že jsi tu tak dlouho nebil!:D mě taky nejde ostraňovat špatné komentáře a přihlašovat se! :.(
-
-