Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kate.szv

Tatto

Miley má nové tatto :) V Rio De Janeiro na svém GYPSY TOUR si nechala udělat kotvu. Přemýšlela co si dát udělat a máma Tish jí poradila, aby si nechala udělat to co jí podrží na jednom místě a Miley si vybrala kotvu. Měla ny výběr 2obrázky, ale rozhodla se pro jeden.
  • Fotka

Ahoj. Nejsem žádný fanoušek Miley. Mám, ale prosbu. Moje malá sestřička je do této zpěvačky blázen. Prosím poraďte, jakým způsobem bych pro ni mohla sehnat fotku s podpisem aniž bych musela jet na koncert nebo něco podobného a strkat se s bláznivými fanoušky.. :) děkuji za odpověď.
    • Re: Fotka

Díky za odpovědi.zkusím obojí a uvidím..doufám, že jí to udělá radost. :) mějte se!
      • kate.szv

Re: Re: Fotka

To co jsem napsala, je její celá adresa, samozřejmě číslo baráku nevím, ale pošta jí to donese, jí každý zná... zkus si najít na netu něco už přeložené, ae Miley tvojí snahu určitě ocenní a těch pár chybiček přehlídne :) Doufám, že ti je pošle, dej vědět :)
    • kate.szv

Re: Fotka

Ahoj :) Já sama jsem do Miley blázen a taky jsem chtěla nějaké autogramy aniž bych musela jet na nějaký koncert :) Nepsala jsem jí dopis na nějakou adresu ani na mail, ale přímo ní domů :) Poslala mi to asi za 4týdny i s 5ti fotkama+věnování a krásný dopis :) Napiš jí normálně domů :)

Miley Cyrus
      Toluca Lake, WoodBridge
      Los Angeles, California
      the United States of America

:) :)
      • Re: Re: Fotka

Ahoj, je to celá adresa prosim? :) já bych jí také moc ráda napsala dopis.
      • hbdelfin

adresa-10248 Woodbridge Street, North Hollywood, CA 91602 USA ale nyní je to asi 4348 Ledge Ave, North Hollywood, CA 91602 USA, ale nevím to jistě
      • janicka-smiley

to taky zkusim *4*
      • laduss

a co si jí tam napsala??? :-D já na slohy moc nejsem a moje angličtina je na bodu mrazu :-D
      • Re: Re: Fotka

Ahoj prosimtě mohl bych se zeptat jestli to je celá adresa,pokud ji chceš něco poslat? Díky za odpověď:)
    • janicka-smiley

Re: Fotka

ahojky, nejsem si úplně jistá, jestli to vyjde, ale moje kamarádka to takhle udělala a má podpis daniela radcliffa (harry potter) *4* jdi na stránku mailhollywood.com, zaregistruj se (zdarma) a vyhledej si cyrus, vyjede ti cyrus, miley... tam už je na výběr několik adres a být tebou, tak si vyberu tu, kde bylo oznámeno nejvíce úspěchů *3* tady je odkaz: http://www.mailhollywood.com/cel.php?viewCel=20078
      napiš jí hezký dopis s prosbou o její fotku s podpisem pro tvoji malou sestřičku (možná naznač, jestli chceš fotku s hannou montanou nebo miley, protože nevim, jestli poslouchá a má ráda seriálovou miley, tedy hannu montanu nebo obyčejně miley). snad jsem ti trošku poradila *3*
  • kate.szv

jazyky

jakýma jazykama umí miley mluvit ?
    • kajuska4

Re: jazyky

Angličtina a možná španělština :*
      • laduss

Re: Re: jazyky

a někde jsem ji slyšela mluvit francouzky... ale je možný že se ten txty naučila nazpamět...
        • kajuska4

Re: Re: Re: jazyky

jo francouzsky také..
  • kajuska4

Milez

Dřív jsem Milez nemusela ale teď ano...změnila se v dobrémm:* ♥ mám jí ráda
  • kate.szv

Tak kde ?..

Hojte, hele kde Miley vůbec bydlí ? Bydlí u rodičů nebo v tom svém domě ?
    • hbdelfin

Re: Tak kde ?..

bydlí ve vlastním...jenom je u ní často její rodina
  • Nové filmy?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli M chystá nějaké nové filmy. Slyšela jsem něco o nějakém Wings a ještě ovo, ale už si nepamatuju názvy a navíc mi to nepřišlo moc důvěrihodný. Tak ybch se chtěla zeptat, jestli nevíte něco víc?
    • Re: Nové filmy?

No o Wings jsem četla takže si myslím, že je to pravda. Dál taky Miley natáčela film Laughing Out Loud (LOL) a I'm Like Soo Undercover. Tyhle filmy budou teprve v kinech,ale nevím jestli i u nás.
      • Re: Re: Nové filmy?

LOL nenatacala,iba ho dabovala!Pretoze je vo francuzstine :P
        • jamila

Re: Re: Re: Nové filmy?

Ježiši ale ona se natočila i americká verze a tam miley hraje... nejdřív si zjisti jak to je a pak něco piš
          • Re: Re: Re: Re: Nové filmy?

Klídeček :-P
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Nové filmy?

:D :D :D
      • hbdelfin

Re: Re: Nové filmy?

jaký i´m like soo undercover? jmenuje se to pouze so undercover...jinak miles chystá filmy, wings a girls just wanna have fun...to je zatím vše :)
  • BLOG

http://mileycyrusadalsi.pise.cz/hla vni-stranka/052011/
  • Osobnosti

Já taky nejsem přihlášená a nevadí mi to *8* *16*
    • julius.sahula

Re: Osobnosti

nechápu jakto že ti to nevadí.
  • Miely

Ahoj Miley jsi nejlepšííí na světě. Kéž bych byla tvoji sestrou*14* .Ahoj Sandra *14* *4*
    • Re: Miely

Ale já tvoje ne *4*
    • Re: Miely

Si děláš prdel né? *1* *1* *1*
  • Osobnosti

lidi,já se sice přihlásím ale nejde mi odstraňovat urážky a ani mi nejde se přihlašovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit