-
blbnou osobnosti
asi jste si všimli, že osobnosti poslední dobou blbnou... štvě mě to, nic nejde *9* *9* -
-
Re: blbnou osobnosti
jo je to hnusný ani přihlásit mě to nejde *8* -
-
Re: Re: blbnou osobnosti
je to děs *10*
-
-
-
Milajky Ou
Čau lidi,pátrala jsem an internetu a našla jsem že vietnamsky se Miley Cyrus poví Milajky Ou .... HHAHAHA -
:D
nevite kdy bude v česku ten mileynin novej film *5* -
-
Re: :D
lol nebo so undercover? vzhledem k tomu, že se to neví ani o usa, tak nevím...snad brzy
-
-
Mil
Ahoj všeci, nemáte nějaký info o tom, že by se Miley měla dostavit do Česka či na Slovensko? :) Docela by jsem ji tu už aji rád viděl (: Proč radši než aby jezdila někam furt dokola nezajede jednou někam, kde po ní fanoušci touží taky ? Nemám peníze na to abych si zaletěl do Austrálie abych se na ni podíval : F -
-
Re: Mil
bohužel žádné info není, o evropě, jako o druhé části gypsy heart tour se stále jedná a nejezdí furt někam dokola, v jižní americe ještě nikdy nebyla a v austrálii natáčela jenom film, nekoncertovala tam... -
-
Re: Re: Mil
Oka, díkec za odpověď :( Snad sem pojede chjó (: Na nikoho jinýho než na ni se mi nechce
-
-
-
majlí zajrus :D
asi si říkáte, co ten nadpis...no, byla jsem teďka na jedné skautské akci, kdy jezdíme vždy na kole z německa do česka nebo opačně...no, tentokárt to bylo z německa do česka a přespávala jsme s jednou kámoškou u jedné němky a tak jsme si povídali a došla řeč i na idoly a tak ta němka najednou takový: do you like miley cyrus? a řekla to takovým tím německým přízvukem...prostě takový majlí zajrus *1* prostě místo c řekla z *4* nic jí navyčítám, je to hold jejich přízvuk, ale zní to fakt vtipně *1* -
-
Re: majlí zajrus :D
v japonštině a v řečtině je to taky hlína *15* -
Re: majlí zajrus :D
ptaky se to v němčině i tak vyslovuje ale lépe to zní ve slovenštině. *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: majlí zajrus :D
jak to zní ve slovenštině? *1* -
-
Re: Re: Re: majlí zajrus :D
mejlí sajrus -
-
Re: Re: Re: Re: majlí zajrus :D
dobře oni *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: majlí zajrus :D
Spíš tam zkuste dat arabštinu si :) Ta je zajímavá :D -
* a trošku si poupravte to co chcete překládat to and czech vymažte vážně netuším co to tam děla *1* -
Dejte si jenom poslech .....vietnašina je vtipná a to dost :D http://translate.google.cz/translat e_t?q=miley+cyrus+and+czech&um=1&ie =UTF-8&sa=N&hl=cs&tab=wT# -
zajímalo by mě ve veitmanštině jak by to znělo.
-
-
-
-
-
-
GHT
Už jste někdo viděl fotky nebo videa z Gypsy Heart Tour? -
-
Re: GHT
úžasné kostýmy a vystoupení...jo a ještě něco..ta "miley" na hotmail je falešná...sice tak píše, ale napsala mi do mailu, že by ráda do evropy, do francie, německa a slovenska!!! přitom před dvěma lety ji moje sestřenice potkala v north little rock na jejím wwt a zeptala se jí právě na česko a slovensko a miley nevěděla, co to je za země a že by najednou věděla???? takže jasný fake!!! takže, další fake vyřízen *1* *1* to mě baví, takhle prověřovat ty lidi *1* *1* -
Re: GHT
Ano já už jsem viděla hodně fotek od některých fanoušků sice né v moc dobré kvalitě,ale aspoň něco. Jedna nebo dvě fotky už byli docela kvalitní. A video zatím jen jedno a to kousek Liberty Walk. Doufám,že jich bude víc *4* -
-
Re: Re: GHT
to video s Liberty Walk jsem viděla a pár nekvalitních fotek taky, ale jinak nic -
-
Re: Re: Re: GHT
Přesně moc toho zatím není. K tomu jednomu videu co přidal nějáký fanoušek na youtube je hodně komentářů o další videa tak k tomu napsal,že víc videí dá ráno.Teď je tam ještě ráno tak snad za pár hodin toho přibude víc.
-
-
-
-
jessie j
pro ty, kteří jsou stejně opoždění se všímavostí jako já *1* ... party in the usa byla napsána textaři, mezi které patří i jessica cornish nebo-li jessie j, kterou můžete znát např. díky písničce price tag *4* a tady je její verze: http://www.youtube.com/watch?v=tCgHID-rBdo&feature=player_embedded (vymažte si mezery) *3* -
-
Re: jessie j
hmm ale to je jedno kdo to napsal ale miley se na každé své písničce podílela alespon trochu... na některých víc a ne některých vším se podílela... a jestli zase nás chce nějak vytočit tak toho nech! *9* -
-
Re: Re: jessie j
hej ty si uplnej výmaz (ze všímavostní to nemá co společnýho *8* )... takže za prvé u toho videa máš napsaný COVER.... víš co to znamená COVER- cover znamená písnička nazpívaná nebo natočená někým jiným než samotným interpretem.... a za druhé oni to pro miley ani za boha nenapsali... *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: jessie j
musím uznat že sem se spletl... promin.. *4* chybička se stát může.. podíval jsem na cd the time of our lives a máš pravdu.. tak promin *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: jessie j
pohodá *3* *5*
-
-
-
-
-
jessie j
pro ty, kteří jsou stejně opoždění se všímavostí jako já *1* ... party in the usa byla napsána textaři, mezi které patří i jessica cornish nebo-li jessie j, kterou můžete znát např. díky písničce price tag *4* a tady je její verze: http://www.youtube.com/watch?v=tCgHID-rBdo&feature=player_embedded (vymažte si mezery) *4* -
Životopis
lidi,i když jsem správce tak ten životopis změnit nejde!jde jenom to že mažeš ty špatné komentáře a více fakt nejde!
ewa-ewalinka -
-
Re: Životopis
to jsem psala já akorát ráno mi nešloi se přihlásit! -
-
Re: Re: Životopis
hej tož toto nezkoušej.. já tě normálně nahlásím za neoprávněný mazání příspěvků...!!!!
*8* *8* -
-
Re: Re: Re: Životopis
když nemuže měnit data tak je to na nic a navíc proč byl ten příspěvěk smazán? (zajímalo by mě kolik lidí použili ten životopis k referátu) -
-
Re: Re: Re: Re: Životopis
nechápu to co se zeptej jí... a myslím si že spíš když by někdo chtěl udělat referát o miley tak by šel na wikipedii.. *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Životopis
jo to by šel normální člověk ale setra není normální a čerpala tady na osobnosti.cz *15* *15* *15* *15* ale učitelka ji naštěstí nezná tolik
-
-
-
-
-
-
Správce
čusky lidičky jsem nový správce ,,Miley Cyrus,,a ještě dalších osobností či filmů a postav!!Kdyby se Vám něco nelíbilo nějaká zpráva o Miley Cyrus nebo fiulmu Hannah Montana informujte mě a já to vymažu..=)) Ahoj ewa-ewalinka