-
hm?
S kym tedka chodi Miley? :) -
-
Re: hm?
na to radši odpovídat nebudu... *15* -
-
Re: Re: hm?
Proc? nesmiruju kazdej den naky blogy :P -
-
Re: Re: Re: hm?
ne tak to nemyslím... *15* -
-
Re: Re: Re: Re: hm?
Miley teď chodí s Joshua Bowman [josh] *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: hm?
jojo taky jsem je viděla... *4* -
jj, chodí s liamem...dokonce jsou i fotky ze soboty, kdy liam mluví k miley v autě... *3* -
to byl jen flirt chodí s Liamem Hemswortem :))
-
-
-
-
-
-
Jak mohla ... ????
... hezký den všem! 4tu si tady životopis atd. a nějak mi nejde do kupy jak mohla skládat již v 1986 r. = když datum narození podle těchto informací je až v 1992 r. ? Milí fanouškové opravte si Vámi vložené info. Jinač samozřejmě pěkné ... *3* *3* *3* -
-
Re: Jak mohla ... ????
vůbec nevím kde to je napsaný *15* -
-
Re: Re: Jak mohla ... ????
ale podle mě si tam někdo spletl v životopisu to jakou chorobou trpí miley...... miley trpí tachykardií a né hypoglykémií *15* -
-
Re: Re: Re: Jak mohla ... ????
chtěl bych se zeptat jetli kdo psal ten životopis řekl bych že to není zas taková pravda a vážně trpí tachykardií a né hypoglykémií nevím ale je v tom velký rozdíl a nemá to nic společného kromě toho že se to týká krve? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Jak mohla ... ????
tachykardie se vubec netýká krve.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jak mohla ... ????
to já taky myslím *15* *15* *15* -
tachykardie je zvýšená tepová frekvence... v horším případě to může mít vliv na krev a člověk může dostat infarkt.... ale miley trpí jen lehkou tachykardií *13*
chytrolíne *5* *13* -
nemoc neboli choroba tachykardie má vliv na krev. *15* *15* bohužel
-
-
-
-
-
-
konec 3. generace Disney Channelu
takže, vlastně jak končí hannah montana, tak vlastně končí i 3. generace disney channelu...jakoby lidí, kteří na disney channelu působili...končí jonas, hannah montana, kouzelníci z waverly a sonny ve velkém světě...tihle lidi byli vlastně taková ta 3. generace, kterou si disney channel vychoval...jinak viděli jste dneska poslední díl hannah montany? já u toho témšř brečela, už jsem měla slzy na krajíčku *9* HANNAH MONTANA FOREVER IN OUR HEARTS!!!! *14* *14* -
-
Re: konec 3. generace Disney Channelu
Taky jsem se dívala. Hannah Montana byla (a pořád je :D) ten nej seriál na Disney channel. Bude mi chybět *9* . A Jak píšeš o té třetí generaci byli super a podle mě i ti nejlepší ze všech těch generací a nejlepší z nich Miley. *14* *4* *3* -
Re: konec 3. generace Disney Channelu
to jo je škoda jen Hannah..ostatní mě nezajímalo *15* a poslední díl už jsem viděla dávno sice s titulkama ale je to lepší jak dabing a taky jsem bulela jak želva *9* *15* *14* -
-
Re: Re: konec 3. generace Disney Channelu
já už ho taky viděla asi před měsícem a něco s titulky i bez titulků....ale dabing je hold dabing... -
-
Re: Re: Re: konec 3. generace Disney Channelu
to jo no *3*
-
-
-
-
už jen týden...
wow, už jenom týden do odstartování miley turné gypsy heart tour...už se moc těším na fotky a videa, určitě to bude velkolepé turné! škoda, že nepřijede sem...ale nevíme...snad si na evropu udělá čas... -
-
Re: už jen týden...
jinak nelekejte se, mám novou profilovku z photoshootu pro GHT...miley je tu totiž dokonalá *14* -
-
Re: Re: už jen týden...
to jo utíká to děsně rychle už se těším na fotky a videa *14* ........a jinak úžasná fotka *3*
-
-
-
Miley
Ahoj, je tu opět naše soutěž kdo zná Miley nejlépe! Opět budete odpovídat na pouhé jednoduché odpovědi!
Kdy odstartovala Hannah Montana?
a) 2007
b) 2008
c) 2012
Je Paříž rodné město Miley?
a) ne je to stát
b) ne
c) ano
Odkud Miley pochází?
a) z Německa
b) z USA
c) z ČR
Má Miley přítele?
a) ano
b) ne je to lesba
c) ne/nevím
Odpovědi zasílejte do zítřejšího oběda! Takže do 13 hodin! Pápá a uvidíme se zítra!
Ach jo.. tohle je taková naivita! :D :D *15* *15* *15* *15* *15* jak někoho může napadnout takováhle blbost? *15* Mě samozřejmě xDD doufám, že jste si nemysleli, že to myslím vážně xD *15* *15* *15* -
-
Re: Miley
TAK TO UŽ ASI NESTIHNU. *15* *15* *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Miley
Máš to blbě... u první otázky, Hannah odstarotovala r.2006 :) -
-
Re: Re: Re: Miley
ale tady nešlo o to odpovídat *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
divočák- Nevadí *15* *15* *15* *15* stihneš příště *15*
kate- no... představ si, že bez tebe bych to nevěděla *15* *15*
tom- no právě *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley
*15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Re: Miley
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Miley
*15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Miley
nesmějte se mi prosím :( *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sem jen chtěla vědět co je na tom tak zajímavýho :D *15* *15* *15* -
-
tu smějící náladu asi nezastavíš *1* *1* *1* *15* -
-
škoda *15* *15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* -
určitě ne *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
*1* *1* *1* *15* *15* *15*
-
-
-
-
-
MILEYYYY
Ahoj, tady opět klubko Miley!
Chceme se zeptat jestli nevíte kde Miley Cyrus bydlí?Díky Klubko Miley =))) *14* -
-
Re: MILEYYYY
jak tk koukám tk sem choděj čím dál větší blázni *15* *15* -
-
Re: Re: MILEYYYY
ale první seš ty! -
-
Re: Re: Re: MILEYYYY
to mě řekni co jste to za klubko Miley *15* když neznáte její adresu??tk kdo je tady potom bláze *7* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: MILEYYYY
jo no, to by měli znát její adresu...miley má několik adres, záleží na tom, jakého domu chceš *15* její dřívější adresa domu byla 10248 Woodbridge Street, North Hollywood, CA 91602 *15* ale nyní je to asi 4348 Ledge Ave, North Hollywood, CA 91602, ale nevím to jistě *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: MILEYYYY
tož máme protože se nazýváte "klubko miley" ale jste tupý jak něco a nevíte o miley mám pocit vubec nic... *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: MILEYYYY
jo díky,konečně domluvu s člověkem ! na něco se zeptáš a oni mají spíše keci než aby odpověděl takže díky hbdelfin!
-
-
Re: Re: Re: Re: MILEYYYY
*blázen *15*
-
-
blbost verka bejt první nemůže... největší blázen jsem tu já, teď náš znáš a di si hledat mileyinu adresu jinde.. pápá *15* *15* -
sklapni! *15*
-
-
-
Hm tak jako my myslíme adresu!!Jestli si myslíte že jsme chtělu vědět stát tak to jste omg! -
-
adresu? na Miley Worldu to asi je *15* *15* *15*
-
-
omg.. Paříž ty vole.. to nevíte nebo co? *15* *15* *15* -
-
*15* *15* *15* *15* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
*7* *7* *7* *15* *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
no to si snad děláte srandu néé ??? *15* *15* *15* *15* -
-
ne neděláme
-
-
-
xD xD xD
jaj ta poslední fotka ve fotogalerii je "tak trochu" starší... *15* *15* *15* to tam nemůžete dávat novější fotky??!! já vím že vás pár dobrých fans to tam nedává ale prostě najdou se tací kteří to nepochopí.. *15* *15* -
-
Re: xD xD xD
jaj sorry...já netušila že je ta fotka tak stará....já tam ještě dala plno novějších ale ty tam nejsou *9* *9* -
-
Re: Re: xD xD xD
je stará téměř rok...tak nějak, je totiž neznámý, někdo tvrdí, že je pro get ur good on a někdo, že pro people...nikdo neví, ale je to dokonalá fotka...jinak dala jsem tam teďka asi 8 nových fotek, tak mě zajímá, co vyberou...a tomáši, co třeba z kids choice awards 2011? miley tam vypadala úžasně a jsou tam tak 2 fotky, já tam dala asi 5 fotek a nic...tak zkus něco ty *3* -
-
Re: Re: Re: xD xD xD
já jsem tam dala pár fotek z kids choice awards 2011 ale zajímá mě jestli to sem vyberou...je divný že všude jinde to je všechno za jeden nebo dva dny a jen tady to trvá..možná by to chtělo jinýho správce..ale nechci vám tady do toho moc kecat pač by jste řekli že nestojíte o blbý názory dvanáctiletýho děcka který na miley cyrus přišlo díky té haně montaně--jenže to není pravda. -
-
Re: Re: Re: Re: xD xD xD
prosím tě, takový názory, že by to chtělo novýho správce máme furt...takže by se nic nestalo, kdybys to sem napsala *3* a navíc téměř všichni přišli na miley díky hannah *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD xD xD
už t nebudem řešit....hele kdo je tady vlastně správce?? -
no to je mi jasný jenže mi neměli satelit tudíž ani jetix nebo-li disney chanel a tak jsem to nemohla sledovat....já to znala od té doby co to dávali na slovenské televizi a to byli první díly,takže jsem ji nepoznala jelikož v tom videoklipu jí bylo tak 15 a v tom seriálu jí bylo tak 12-13 -
TO BY ALE MĚL VĚDĚT KAŽDÝ FANOUŠEK. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
to jsem ráda že to nevadí..já ale na miley nepřišla díky hannah přišla jsem na ni díky pořadu co býval na nově..myslím že se jmenoval eso nebo nějak tak a pouštěli tam zrovna její videoklip 7 things a zalíbila se mi tak jsem jí našla na netu a od té doby ji poslouchám..o haně montaně jsem věděla už dřív ale netušila jsem že je to ona *4* *4*
-
-
-
-
-
-
fanoušci
jak si říkají oficiálně fanoušci Miley ? chtěl bych to vědět *1* -
-
Re: fanoušci
Smilers, je to podle toho že se Miley pořád usmívá....prostě Smilers forever *4* *14* *14* -
-
Re: Re: fanoušci
ten název jsem teda ještě nikdy neslyšel *15* -
-
Re: Re: Re: fanoušci
ale ujde no *15* -
-
Re: Re: Re: Re: fanoušci
počkej, tos nevěděl *15* *15* jako její kluk bys to měl vědět *15* *15* smilers...furt lepší než demsters, to jsou od demi *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: fanoušci
a ty říkáš blbec a ještě větší blbec! my jsme se na nic takovýho neptali a obzvlášt tebe ne! *15* *15* -
Nene !! *13*
Miley Říkaly SMILEY a tak vzniklo jméno Miley!
A miley si říká "smilerz" a "milerz"
*3* -
tož je to takový divný... *15* *15*
-
-
-
-
-
-
555
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: 555
něco k smíchu?
-
-
Soutež
no, nerada neco propaguju, ale týká se to miley, takze na tomhle blogu je soutez o nej celebritu nebo neco tak http://cmcyrus.blog.cz/1104/1-kolo- sonc já jsem tam přihlásila svuj blog a jako celebritu miley cyrus, zabere vám to 15 vterin, a když to vyhraju, budu mit reklamu pro muj blog..vy z toh nic mit nebudete no..:D..jenom pocit, ze jste pomohli mi, a cyrusce na jednom blogu..:D -
-
Re: Soutež
nerada něco propaguješ?? tak nic nepropaguj... *4*
-