-
OMG
Armenakos1: Promiň, ale tady se nedá říct názor na Miley, tady se MUSÍ Miley jenom chválit, protože TY a ti tvoji kumpáni, nedokážete pochopit, že existují i lepší herečky a zpěvačky než je Miley.. Musím souhlasit s tím, že se oblíká totálně blbě, hlavně některý ty její kostými na tour! Vypadá jako ku!va. A že ty nový písničky jsou o ni? Například fráze : Odhazuji kluky jako když jim létají peníze z rukou(Cant be tamed)nebo Tak pojď, zlato, provokuj mě, chytej mě do svých lan, jako na rodeu, zlato, přitáhni si mě blízko, tak pojď, jdeme na to (Who owns my heart) ... na to, že pořád dokola mluví, jak bude mít sex až po svatbě a přitom tady kecá takový narážky .. -
-
Re: OMG
tak s tím fakt souhlasím :) -
-
Re: Re: OMG
ale já jsem nic neřekl o tom že miley je "nejlepší herečka a zpěvačka".... já jsem jen řekl že je "skvělá herečka a zpěvačka"... když neumíš poznat rozdíl a význam slov tak si polib p****!... a co by se tady mělo.... snad miley urážet ?!!! hej ty si fakt vypatlaná... ale miley nemá jenom písně "Can't be Tamed" a "Who owns my heart" víš.. má spoustu dalších písní kde zpívá o Liamovi a o svojí rodině... ty mi tady napíšeš dvě písně kde se moc nezpívá o jejím životě a já se mám z toho snad posrat nebo co ??!! já to vím že v každé písničce miley nezpívá o svým životě.... jo třeba "party in the usa" nemá žádný spojení s jejím životem ale tohle není jediná její písnička!! A ještě navíc dám příklad třeba Seleny Gomez... o ní jsem taky četl narážky kritiků že její některý písničky z jejího nového alba jsou o sexu atd... ale to jsou prostě jen některé a zbytek jsou taky z jejího života... tak nevím co tady řešíš!!! -
-
Re: Re: Re: OMG
Ale myslíš si to, a vůbec není skvělá herečka, co udělala kvůli roli? No nic, přijde, zahraje, tím to pro ni končí. Zpívat umí, dělá dobrou show, sice Party in the U.S.A vůbec nenapsala, moc se na ní nepodílela, sice si myslím, že jako její nejvěrnější zamilovanej fanoušek bys to měl vědět, ale neva. Ano, Cant be tamed a WOMH, nejznámější skladby na jejím posledním albu, ale o ní nejsou, a mají k ní daleko, protože s písničkou o tom, co si myslí ONA se v téhle době NIKAM nedostane. Díky tobě jsem si poslechla celý nový album Seleny a už vím jakej je v nich rozdíl, Selena si skládá maximálně 1-2 písničky na albu, a ty zas tak sexistické nejsou, přitom Miley se podílí skoro na všech a řekla bych, že ona vymýšlý tydle kraviny.. Myslím si, že je čímdál horší, je mi to ale líto, protože měla krásnej hlas a poslední dobou se jí kazí, už nezpívá pěkně. PS: Ano, má se tady Miley i urážet, nebo říkat kritika. Je to DISKUZE,... debile -
-
Re: Re: Re: Re: OMG
Ale když budeš urážet tak tě pošlu do hajzlu blbko! ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: OMG
až po tobě zlato ;) -
vyliš si prdel debile !!!!!!!!!! -
vyliž si pysk :D -
Drž hajzlík ty tupej RAMENOKOSI !!!!!!! Tady si může říkat každej co chce!!! pořad si myslíš že tady budou pořád lidi říkat :Mileynka je krasna dokonala no proste užasná nej nej nej lepší je prostě BEST......bla,bla,bla!!!!!!!!no to bych ani neřekla!!!! -
nějaká krawka jako ty mě bude říkat že o miley nevím uplně všechno ???!!! a co o ní víš ty blbko hmm??!!..... velký howno!! -
hej ty prostě musíš bejt vychytralá a každou věc kterou zapomenu musíš napsat co ??? hej prosímtě drž už hubu protože mě sere ta tvoje neskutečná debilita a vychytralost! -
Já mám celou discography Miley stáhlou a naposlouchanou ;) A nikdo ji tady neuráží :) Navíc si zapoměl na desku Meet Miley Cyrus, která je taky dobrá.. bohužel, o Miley nevíš zase uplně všechno -
až si ty kravko jedna vychytralá poslechneš celý album breakout, the time of our lives a i can't be tamed tak něco říkej blbko! ;)
-
-
-
-
-
-
chyba
album z roku 2010 se jmenu je cant be tamed ane robot -
-
Re: chyba
to my víme ale bohužel s tím nemůžeme nic dělat protože miley cyrus má pod palcem nějakej uživatel, kterej má všechny možnosti upravování pro sebe ale vubec se o to nestará!! -
-
Re: Re: chyba
jj..
-
-
-
miley
já vám to řeknu takhle mě se líbí její písničky a tak ale strašně už to přehaní je jí jen osmnáct no za chvíly devatenáct ale dělá ze sebe až moc dospělou a to se mi nelíbí já chápu e se chce zbavit štítu Hanny montany ale tohle je fakt u moc takhle se normálně oblíká gagina nebo britney nebo beyonce nebo rihanna ale taky si řekněte kolik je jim let . -
-
Re: miley
pokud se ti líbí její písničky tak nemůžež říct to co si napsal o tom jak se chová protože právě její písničky jsou o ní... tak už sklapni a vypadni!!! -
-
Re: Re: miley
a když už tak jsem holka jo a já proti ní nic nemám jen si myslím že to zbavení štítu hanny vzala až moc rychle -
-
Re: Re: Re: miley
a jak to měla vzít.. pomalu ?? :DDD :DD -
-
Re: Re: Re: Re: miley
seš tak natvrdlá nebo co JÁ JSEM HOLKAAA -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley
jo a tomu že by se ostříhala do hola tak tomu fakt nevěřím -
špatně nejsem a budu si říkat co chcu ty fanatiku do miley -
jo udělala a mám takovej pocit že ty seš ta "Karolína Světlá" že ??! máte stejnej styl keců :D :D -
to je velkej rozdíl protoe kdyby si byl holka tak by si nepsal jako nákej zamilovanej fanatik jak je miley úžasná a skvělá herečka a mimochodem to že miley natočila jeden nebo dva filmy to z ní nedělá úžasnou herečku to se podívej na natali portman která i kvuli filmu se ostříhala dohola .Myslíš že by tohle ta tvá úasná herečka udělala taky? -
a navíc to co si ted "napsala" nedává vubec smysl... :D :D :D -
víš mě je to uplně u p**** jestli si holka nebo kluk.. :D -
aha ty seš kluk strašně zamilovanej do miley co tak už chápu proč si tak natvrdlej a nechápeš že já jsem holka
-
-
Re: Re: Re: Re: miley
hele ty děti co se dívaly na hannu montanu tak se jim logicky líbila i miley a co si myslíš že si destileté holky které žily hannou montanou uvědomily si e to není ta kterou obdivovaly a tím je ztratila sice se jí povedlo smazat ten štít ale tím taky něco ztratila -
-
ne to si řekl naprosto špatně... ty desetiletý holky žili "jenom" hannah montanou ale neuvědomovali si to je jenom postava v seriálu a pod ní se schovavá úžasná herečka a zpěvačka miley cyrus. Jo to je pravda že miley ztratila díky hannah montaně spoustu těch "malých fanoušků" ale díky tomu že hannah skončila a miley rozjela svoji kariéru tak získala tak v její prospěch spoustu dospělejších diváků a myslím že je lepší když 18ti-letá zpěvačka má starší fanoušky než samí malý děti!
-
-
-
-
mě se jenom nelíbí jak se oblíkááááááá -
moje slova armenakos1.
-
-
-
...
JE AŽ moc skvělááááá!!! ♥♥♥ Ale nechapu jak ju mohla teĎ předbehnut Selena A zachvilku zkoro už aj MeGan!! :// Ona je znich z těch hvezd nejlepšíí!!! ;))) -
-
Re: ...
...S VOCTEM :-P -
-
Re: Re: ...
Houby s Voctem: To má znamenat co ??? Tvoji demenci?? -
-
Re: Re: Re: ...
ignorace prostě co říct. -
-
Re: Re: Re: Re: ...
hele laskave se uklidni uz se chovas jako nána a uz to je videt tak laskave drž pusu jestli mas nejaky dotaz rada si to s tebou vyřidim.
-
-
-
-
-
......
ahoj ona je uz s timto hrozna nevim co v ni vidite je to akorat namyslena holka nic vic a jeste celebrita je mi z toho zle ONA JE HROZNA -
-
Re: ......
Ehmmm Jo Ale když všeci říkaju Např. Ashley Tisdale ,Vanesa hudgens ,.... Že je nejlepší kamoška ,že není namyslena ,ze je fakt skvělá holka a zustala stale normálni jako v normalnim zivote!! :PP : -
ONA JE NEJLEPŠÍ.....Tak nás tu prosím nekrm jak je hrozná každý má svůj názor...:)))<3 Miley -
když se ti prostě nelíbí tak sem laskavě nelez....tahle stránka je pro její fanoušky pokud vím.....co kdyby někdo o tobě takhle mluvil?? by se ti to asi nelíbilo co?? ona je pravý opak toho co jsi napsal/a....my ji máme rádi a ty na tom nic nezměníš -
-
Re: Re: ......
můu se zeptat kde je napsáno že to je pro fanoušky já to teda nikde nečetla :) -
-
Re: Re: Re: ......
a pro co jinýho ty stránky mají bejt ???... Pro Hatery snad ??!!!!!
-
-
-
Hele když se ti nelíbí tak sem nelez a nepomlouvej. -
-
Re: Re: ......
Heleď Tomáš má pravdu když,se ti nelíbí tak sem nelez,ale kdyby toto řekla ona o tobě,líbilo by se ti to?..určitě ne tak pa a už sem nechoď,ona a my budeme rádi ;) tady jsou její pravý fandové.. -
-
miley je p...a a vy vsichni taky krone teck co ji nemaj radi tak laskave drzte huby debilove -
-
Re: Re: Re: Re: ......
a ty si taky piča, že neumíš ani pořádně psát... tak zavři hubu ty kreténe zasranej!!!!
-
-
to jste váně tak naivní že si myslíte že miley jednoho dne vstane a řekne si tak já se půjdu podívat na české osobnosti co tam o mně píšou a vemu si k tomu překladače . to jste vážně tak naivní ? -
-
co to tady meleš ??!! :D tady si nikdo nic takovýho nemyslí!! :D
-
-
jo kajuska4 no ty mas co rikat X-D -
-
omg. co ty! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ......
tady mate peknou fotku jenom sjedte dolu at ji najdete to je fakt krasa:-)http://superstarkonvickova. blog.cz/1101/holohlave-celebrity
-
-
-
Máš pravdu..my jí milujem..
-
-
-
-
..
Slyšely jste tuhle užasnou písničku
http://www.youtube.com/watch?v=CDyj bA8ADus&feature=player_embedded -
-
Re: ..
sice to je demo,ale já se do něj zamilovala..to je jak na disce.. -
-
Re: Re: ..
Krásná písnička!
-
-
-
Miley v ČR
Ahoj, neví se už jestli Miley letos přijede někam do EU nebo přímo do ČR? -
-
Re: Miley v ČR
Ahojky,no to nevím,četla jsem něco ale nevím jestli to je pravda. -
-
Re: Re: Miley v ČR
Díky tak se snad dočkáme. -
-
Re: Re: Re: Miley v ČR
nz ;))
-
-
-
-
Miley na Haiti
objevilo se tohle video:http://www.youtube.com/watch? feature=player_embedded&v=tj43Lm8yD V4 (vymažte si mezery) Miley je tam dokonalá a strašně hodná, že jim takhle pomáhá...pro všechny hatery-jak můžete po tomhle tvrdit, že ji nesnášíte!? -
-
Re: Miley na Haiti
jé to je užasný,ona je tak hodňoučka ♥
-
-
V opilosti člověk kecá :D
Normálně před pár dny se mi stala děsně hustá věc...měli jsme rodinný večírek a jeden bratranec se tam opil...a to docela dost :D no, jenže on je takovej ten mužskej fanoušek miley a jak byl tak opilej, tak tam za námi přišel a najednou ze sebe vyklopil:Selena je mnohem lepší než Miley...my jsme chytili výtlem...na další den se vymlouval, že opilej nebyl, tedy takový: Já nebyl opilej! a my na něj: Ale byl! Vždyť jsi řekl, že je Selena mnohem lepší než Miley! a to on pak přisvědčil, že opilej byl :D -
-
Re: V opilosti člověk kecá :D
:DDDD :DDDDD -
-
Re: Re: V opilosti člověk kecá :D
Haha :D
-
-
-
Blog ;)
Třeba by vás mohl zajímat blog... http://rocker-girl.blog.cz ;)