Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley NEJ

Miluju Miley..! KE super! těším se na její filmy.. až výjdou SU a LOL :))
    • kajuska4

Re: Miley NEJ

jo
  • Miley-1.místo

Tak jo.. zaležíto na nás a na naších příspěvcích když nejdou vkládat fotky ani novinky.. tak jdeme do Diskuse! Takže všichni tedka pište přízpěvky o Miley jak je užasná atd.. Třeba to pomůže a budeme na jedničce.. Musí tu být hodně příspěvku!..Miley je nej ! :))
    • Re: Miley-1.místo

co miley na první místo?? no tak to teda ne!!!! lepší je selena na 1.misto takže nepište sem vubec nic a všechno bude ok.
      • armenakos1

Re: Re: Miley-1.místo

ty nám nebudeš rozkazovat co budeme sem psát!!!!
        • Re: Re: Re: Miley-1.místo

no tak to teda budu!!!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Miley-1.místo

TY JSI TEDA DRZÁ. TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Miley-1.místo

nechtoho!!MÁME SVŮJ NÁZOR TAK NÁM HO NEBER!!!!HELE NEVÍM CO TU ŘEŠÍŠ SELENA A MILEY JSOU KAMOŠKY TAK PROČ NEJSME I MY???VY NÁM NADÁVÁTE A MY VÁM NE TAK PŠŠT!
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley-1.místo

přesně ;)
        • kajuska4

Re: Re: Re: Miley-1.místo

přesně...my si píšeme co chceme..;)
  • CO!?

jakto že Miley klesla na třetí místo?!!! Ta kráva Megan je o hodně horší než ona!!!!
    • kajuska4

Re: CO!?

Asi se všem líbí že Megan je děv** tak proto k ní chodí,musíme dostat Mileynku na 1.bohaté místo :P ♥
      • armenakos1

Re: Re: CO!?

už je miley na druhým..skvělýý♥
  • kajuska4

Party In the USA!

Dnes mně hraje v hlavě ☻♥ :D
    • Re: Party In the USA!

A jak se to dělá,aby jsme Miley Dostali na 1. Místo??
      • Re: Re: Party In the USA!

musíme psát hodně příspěvku ! :)
        • kajuska4

Re: Re: Re: Party In the USA!

jej...to nejde o příspěvky ale kolik lidi tu chodí..:) ♥ takže choďte tu!
  • lenka2270

..

Čaute :D .. Klikněte prosím sem .. >> http://www.youtube.com/watch?v=mgEixhE3Oms&feature=relmfu .. aby to mělo víc zhlédnutíí.. děkují :**
  • kajuska4

To nové štěňátko Miley je roztomilý ♥
    • janicka-smiley

Re: ♥

jj, je úžasný :) ♥
      • kajuska4

Re: Re: ♥

♥♥
  • We Are Smilers!

No táák.. pokusíme se dostat Miley zpátky na 1. Místo... Takže přízpěvky, Fotky, Novinky všechno Jsme přece #Smilers !! A musíme to dokázat že Miley je nejlepší.. ! Všude musí být na 1.Místě.. při nejhorším v top 3 ! tak že máme na starosti: Osobnosti a taky bysme mohly udělat Karaoketexty.cz a dostat jí ve fanklubech na 1.místo... A když to zvládnem.. klidně zařídím aby bylo Miley v hitparádě KaraokeTexty ! :)
    • armenakos1

Re: We Are Smilers!

takže nevím na co to je se tady o něco snažit když to stejně nejde... dal jsem tu už minimálně před týdnem asi 20 new fotek a zatím se tu ani jedna neobjevila, nedávno jsem tu přidal do novinek nějaký info a bylo to smazáno prej díky vulgárním výrazům ( vubec tam žádný nebyly, takže jsem nechápal :D) a na karaoketexty.cz se můžu vyprdnout... nezájem..
      • Re: Re: We Are Smilers!

NO já chci aby byla Miley v hitparádě.. tak jí tam dostanu... Tedka jsem dostal nápad.. co kdyby jsme udělaly videoklip pro Miley.. že bysme v tom videoklipu hráli my na nějakou písničku od mils.. a zapojili bysme tam i Miley třeba bysme něco vystříhaly z videí.. a dostali bysme to do Očka atd.. co myslíte ? :)
        • armenakos1

Re: Re: Re: We Are Smilers!

???????
          • Re: Re: Re: Re: We Are Smilers!

no.. v karaoketexty není.. trak jí tam chci dát... a k tomu videoklipu: že my fanoušci bysme natáčli nějaký videa.. pak bysme našli videa kde je mils a něco dela nebo tak.. a daly to do sebe.. k nějaké písničce Miley.. A udělaly bysme z toho prostě Videoklip.. mohly by to všude být.. ;))
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: We Are Smilers!

na karaoketexty ti upřímně seru ;)))
              to už radši vytvořím video a dám ho na mileyin twitter nebo na její youtube účet...

PS: takových videí je udělaných spousta.. sama jedna fanynka tady z osobností takové podobné video vytvořila... a já ho pak poslal miley na učet na youtube ;)
          • Re: Re: Re: Re: We Are Smilers!

.??? :DD
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: We Are Smilers!

nechápu tomu tvýmu smyslu pro dělání toho videa.... a jak to myslíš že chceš aby miley byla v hitparádě ??? copak není nebo co ??? :D
  • kate.szv

:((

Jakto že Selena předhonila Miley ? Už tu není tolik komentářů jako bylo dřív a v novinkách už toho taky moc není :(
    • kate.szv

Re: :((

Teda už i Megan Fox :/ :(
      • Andrejka10
        Miley je druhá! Selena klesá a Miley jí může dohonit!
      • armenakos1

Re: Re: :((

hele když se snažím dát něco do novinek tak mi to smáznou a když vložím new fotky tak se ani neobjeví tak co s tím mám jako dělat ??!
        • kajuska4

Re: Re: Re: :((

moje slova!
  • Re:

Lidi nevíte kde bych našel nějakou stránku v médiích kde se píše o tom jak spolu začal chodit armenakos1 s Miley?
    • Re: Re:

to bych chtěla taky vidět kde se to píše.
      • armenakos1

Re: Re: Re:

:D :D
        • armenakos1

Re: Re: Re: Re:

tak pokud budeš hledat něco jako: "Miley Cyrus dating with armenakos1" tak asi nic nenajdeš :D
          • Re: Re: Re: Re: Re:

No ja sem to psal s tvim pravim jmenem ale nikde to nic nenaslo že by Miley měla pritele z ČR. Ja bych si o tom jenom chtel pocist, tak mi snad muzes rict jak to mam najit nebo mi sem muzes dat odkaz. To snad neni takovej problem ne? ;)
            • hbdelfin

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

LOL :D víš co, nic nehledej :D to ví jenom pár lidí, jak to doopravdy je :D zkus si najet dost dozadu a najdeš to :D
            • kajuska4

:D
            • armenakos1

to že někde vyhledáš mě pod jménem který jsem tu napsal neznamená že může být moje pravý.. :DD :DD ale to je blbost protože je :DD :DD ale stejně....
              myslíš že si pamatuju kde ty články byly ?? a pod jakým názvem bych je našel ????
              PS: jestli mi nevěříš... nevěř...tvůj problém... stejně nevíš jak to všechno je doopravdy..
          • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re:

xDxD
  • Miley v ČR

armenakos1 asi si zapomněl odpovědět na moji otázku. Ted je na druhe strane sesta ze shora.
    • armenakos1

Re: Miley v ČR

aha promin.. nevšiml jsem si..
      • Re: Re: Miley v ČR

To je v poho:). A tak odpovíš mi?.
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley v ČR

už sem odpověděl ;)
          • Re: Re: Re: Re: Miley v ČR

Díky tak snad někdy v dohledný době přijede. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit