-
Lidi já se vám moc omlouvám ségra se mi chtěla trochu pomstít... zjistila si heslo,napsala tyhle kecy a hodila to na mě.
P.S. doufám že se nezlobíte -
-
nevím jestli je to jen hloupá výmluva a nebo naprostá blbost co se může stát... hej jestli je to pravda tak jak vám segra může zjistit heslo ??? to máte tak debilně lehký ebo co ? *8*
-
-
Ne,není to výmluva.To heslo mám napsaný v notýsku kam si píšu různý hesla, telefoní čísla kámošů,adresy atak dál atak dál.Ségra se mi chtěla pomstít vlezla do šuplíku,zadala heslo,napsala keci a....odeslala.(blbka jedna pitomá)
-
-
tak to už je potom tvoje blbost že si to píšeš do notýsku do kterýho se každej může podívat *6* *11*
-
-
Víš,v naší rodině respektujeme soukromí toho druhýho.(ne ÚPLNĚ doslova)a nelezeme si do soukromých věcí.Ale až dotet.
-
A vy už spolu nesouhlasíte??? Eli, měla by sis pořídit deníček na heslo, zadáš si tam heslo a nokdo se to nedozví... *3* *3* *3*
-
-
Jak myslíš že spolu nesouhlasíme?
-
-
-
-
-
-
Lidi, každej člověk přece nějkdy skouší kouřit
-
-
tak asi ten co zkouší je naprostej blbec protože mu to k ničemu není! *12*
-
-
holky ste fakt hloupi miley neumí česky *15* haha
-
to je škoda videla jsem fotky a tam je jak Miley Cyrus kouří a to je můj idol *11*
-
-
Prosím tě,dneska kouří skoro každej.(i NEZLETILÝ lidi aj i ty jednou budeš)
-
-
Erin: s tímhle názorem zasádne nesouhlasím...(vím že jsi to asi myslela na janču ale chci se k tomu taky vyjádřit) *12*
Jak můžeš říct(napsat) že "i ty jednou budeš" ?? jak to můžeš napsat... člověk nemusí kouřit jenom proto že kouří ostatní... právě ten kdo nekouří je vyjímečnej a u kouření jde taky o vůli a o inteligenci.. páč když člověk kterej kouří nepřemýšlí nad tím že si akorát ubližuje a nic kladnýho na tom není tak to asi nemá v hlavě uplně v pořádku... *11*
Já za sebe můžu říct že nikdy nebudu kouřit!!!! a může mě přesvědčovat o opaku kdo chce a můj názor to nezmění! *5*
Na Miley mě to upřímně štve že kouří... to bude asi ta jediná věc co mě na ní teď štve... ale tak nic s tím my fanoušci asi neuděláme.. *9* *6* -
-
Znám plno lidí co říkali že kouřit rozhodně nebudou ale,pak začali.Někteří z nich začali z toho že je k tomu dotlačila starší parta se kterou se scházeli nebo z depky.Jedna moje kámoška kouřila jenom proto aby se zalíbila klukovi který taky začal.(absolutní pitomost).
A cigarety obsahujou nikotin.Ten patří mezi drogy.To jsou přírodní nebo umělé látky,které mění duševní i tělesny stav člověka a jsou zvláště nebezpečnym rizikem vyvoláváním závislosti.Závislost definujeme jako stav nodolatelné touhy po droze. Člověk zanedbává své povinnosti i zájmy v její prospěch.
(tohle je text z učebnice rodinné výchovy)
A ještě něco nezlob se ale já mám problém důvěřovat *9* a říkejte mi Eli -
-
a právě tohle nejvíc nesnáším!! co máte za tak strašný problémy že kvůli tomu musíte začít kouřit ??? to by mě fakt zajímalo... mě bude 16 a kdybych měl za každým svým problémem si dát cigaretu tak je ze mě asi dost velkej závislák..... z tím o té tvojí kámošce souhlas protože to je ta největší hovadina na světě tohle dělat!! *16*
Já nechápu lidi (i některý svoje kamarády) co říkaj že kouří kvůli tomu že mají depky nebo je serou rodiče atd!! *16*
Lidi myslíte si že ostatní neserou rodiče (mě taky občas) ale nehledám v tom záminku začít kouřit!
Prostě můj názor je že člověk který začne kouřit to nemá bud v hlavě uplně v pořádku a nebo se prostě snaží zazářit a myslí si bůhví co je že kouří... ale spíš je to pravej opak... ten kdo nekouří tak je vyjímečnej *3* *5* *7* *11* -
-
hej na to že ti bude 19 tak to asi nemáš v hlavě moc v pořádku... co furt nakecáváš s tím že to miley chtěla jenom zkusit ??!!! *16*
když každý pozná podle fotek že to tak není... jedny z posledních fotek kde miley kouří byly ty kde si miley užívala v michiganu s liamem a dřív už podobných fotek taky bylo!! *16*
takže to s tím zkoušením asi nějak nebude!! *12* -
Nemusíš se do toho motat! Lidi, který kouří tak to je jejich věc, pak ať se nediví že maj průjem a blijou, *1* *1* *1* Eli má pravdu v tom že moje máma taky nesnáší kouření ale jen to vyzkoušela, (Miley to taky mohla jen zkusit!!) a ty máš pravdu v tom že můj strejda říkal: "AŤ SE STANE COKOLI JÁ BYCH SI TO DO DRŽKY NENACPAL ANI ZA 100000 KČ!", mě bude 19 devátýho března 2012 a taky jsem to nezkusila ale MILEY TO MOHLA JEN A JEN ZKUSIT!!!! *10* *10* *10*
-
-
-
-
-
a co stím jako máme dělat ??!!! myslíš že mě nebo někoho dalšího to neštve ??! *12*
-
-
Lidi prosím vás, nevíte jak je to s tím koncertem v Praze?
Podle mě to moc nevypadá že by měla Miley letos přijet *9*
Prosím odpovězte -
-
Taky by mě taky moc zajímalo.Někde jsem četla že ne a někde zase že jo.
-
-
Ach jo, minulý rok se taky mluvilo, že Miley přijede a nepřijela. Doufám, že to tak nebude i teď. Dokud Miley měla na svých oficiálních stránkách koncerty, tak jsem doufal, že až je odehraje, tak se tam za nějakou dobu objeví druhá část turné, kdy by měla přijet i do ČR, jenže to vypadá, že je definitivní konec toho turné. A nečetla si spíš o tom jak měla přijet minulý rok? Já osobně jsem nikde nenašel ani jeden článek kde by se psalo že by Miley měla přijet do ČR v roce 2011 v rámci Gypsy heart tour.
-
-
Sakryš,...no nezbývá než doufat.(stejně si ale myslím že se sem Miley v nejbližší době nechystá)
-
-
-
-
muzu pouze souhlasit s MileynQa177 jses fakt talent Mandy
-
-
už toho nech! je to trapné! *16*
-
-
Mam sims 3 hru a tam často vyrábím rodiny s přímením CYRUS
MILEY JE BOMBA -
Uf,tak už jsem přihlášená. *4* *2*
-
Ahoj lidi,
už mě nebaví jak se za mě někdo vydává(po prví to byla moje mladší ségra,podruhý zas někdo jinej)tak jsem se rozhodla že se zaregistruju.
P.S.profil Eli mít nemůžu zkoušela jsem všechno možný ale je to obsazený tak jsem se rozhodla pro jméno Erin(hlavně se mi nesmějte nic oryginálnějšího mě nenapadlo)
VAŠE ELI -
omg ty seš fakt ta Mandy Jiroux milujjjjůůůůůů jak tancuješ seš nejlepšíí :D seš rozenej talent :* *4*
-
-
To nemyslíš vážně. *7* *5*
-
-
Eli: popravdě myslím že to je jedna a tatáž osoba.... takže se není čemu divit *12* *13* *11*
-
-
Já už k tomu prostě nemám slov.
-
-
-