Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • devilishsmile
    Tyjo, to je téma, kouření :D:D No nelíbí se mi to, ale pořád to bude moje Miley :D:D A na těch fotkách to jde hodně vidět. Pro ty co tvrdí, že ne: :D:D To prostě přijměte :D:D Vy s tím stejně nic neuděláte..:D:D Ani já :D:D Buď jí to přejde nebo jí to zůstane..no doufám, že jí to dojde..
  • Andrejka10
    *4* *14* *15*
  • hele ona má ofinu ?
    • hbdelfin
      ne, to byla paruka...aspoň myslím, nebo to má nějak narovnané...
  • armenakos1
    do háje.. to si jako ten "hellbender" z nás dělá srandu nebo nás chce vážně naštvat ???!! *16*
    Nechápu proč přidává do fotogalerie miley jak kouří bong!!!
    Hej tak toto mě nemálo naštvalo!!! *16* *16*
    • Andrejka10
      souhlas... *16* *16* *16*
    • hbdelfin
      jinak taky mě štve, že jsem asi před dvěma týdny nahrála asi 20 fotek a skoro nic se tam neobjevilo
      • armenakos1
        tak s tím už asi nic nenaděláme... to už se mi několikrát taky stalo... *16*
    • hbdelfin
      souhlas... *16* *16* *16*
  • hbdelfin
    no a co, že kouří, znám i děcka, co kouří ve 14, tak ona má právo, možná, že pak bude mít horší hlas, jenže je to její život!
    • Erin
      Tak co jak bylo v Paříži? *4*
      • hbdelfin
        v paříži jsem bohužel nebyla, jen jsme jí projížděli a stavěli na 5 min pauzičku...bohužel pršelo, takže nic moc...ale jinak zbytek francie krásný *4*
  • nekouří kolikrát VÁM TO MÁM OPAKOVAT!! *16* *16* *16*
    • hbdelfin
      bohužel kouří...
    • armenakos1
      taky bych to tak rád měl ale bohužel to není pravda a může si tu dávat vykřičníku kolik chceš!!!!!!!!
      • WOW! a já jsem si myslela, že Miley mají rádi jen holky, kvůli "Hannah Montaně".
  • Erin
    Upřímně Miley mě tím kouřením docela štve ale nic s tím nenadělám.Holt se s tím musím smířit.
    • Pane bože! Vy děláte, jak kdyby kouřila v kuse 24 hodin denně. Když si jednou za den zapálí, to je to tak hrozné? Vždyť je jí 18 proboha!
      • Andrejka10
        Dyť to řikám!
  • To, že Miley kouří s tím nic tady neuděláte a taky si myslím, že je to její věc. Myslím, že kvůli tomu, že začala kouřit se svět nezboří, stále je to Miley jen s cigaretou v puse. Myslím, že v showbyznysu je dost těžký se vyhnout kouření (neříkám, že to není nemožný). Prostě je to její věc, já ji budu mít stále ráda a budu ji stále poslouchat, asi se to časem projeví i na jejím hlase, ale to je její hloupost.

http://www.twirlit.com/2011/08/04/miley-cyrus-smoking-photos-spark-controversy-again/miley-cyrus-smoking-1/
  • Andrejka10
    tŘEBA TO JEN CHTĚLA ZKUSIT *16* *16* *16* *12* *12* *12* A VY SI HNEDKA MYSLÍTE ŽE KOUŘÍ!!
    • armenakos1
      zkusit ??? :DDD :DDD kdyby to chtěla zkusit tak to není na tolika fotkách *15* *15* *15*
      • hbdelfin
        hele, ale ono to může být pravda, nemusí nutně kouřit jako nějaká kuřačka...třeba moje sestřenice má za sebou podobný příběh-byla sopránová zpěvačka v kostelním sboru, dokonalý hlas, obrovský talent, pak ji jedna kámoška naučila kouřit...cigaretu si zapálila vždy jednou do týdne, více ne, hlas se jí zničil asi až po dvou letech, tehdy se stala nekuřačkou...takže doufám, že miley to někdo do těch dvou let vymluví *7* *7* *7* udělej s ní něco doháje *1* *1* vůbec, zdálo se ti něco poslední dobou *1* *1* *1*
        • Andrejka10
          díky
        • armenakos1
          jak udělej s ní něco do háje... víš kdo na ni má ten špatnej vliv ??? Liam a Denica!!... když sem s ní byl tak bylo vše upe ok a ten je to v háji *10* *9* *15*
          PS k snům: moc ne *15*
          • armenakos1
            ale liam taky.. miley má kvůli němu jenom stresy.. proto kouří... *10*
            • hbdelfin
              njn, tak to je hold život...
          • hbdelfin
            podle mě liam ani tak moc ne, spíše denika *15* *15*
  • Andrejka10
    Pro Terku: Hele, chtěla bych tě vidět až to řekneš miles před očima, to by si zrudla, no jo ale když jí to neříkaš před očima ale tady tak to je jasný
    , to by udělal každý

P.S. Sorry že to je takhle naškrábaný ale bolí mě ruce
    • Tereza
      Co že bych jí neřkla? Svůj názor? Nebo to,že jí prostě neposlouchám,nekoukám na její filmy apod? Tak zaprvé neřekla,z toho důvodu že bych o nějaký setkání ani nestála a za druhé je to prostě můj názor.Je plno takových o kterých určitě i ví,ale nemůže zalíbit každýmu,tak to prostě je a nemůže se nikomu cpát :) Takže klídek :)
      A navíc..nevim proč na mě vůbec reaguješ,když už nějakou dobu sem tu nic nepsala! V plánu sem to ani neměla,ale jen aby si neřekla,že se ti ani odpovědi nedostane :) Tak už pššššššt!!! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit