-
Bieber má náskok 2 miliony.Hlasujte co to dá
-
-
?? *1*
-
-
to byl vtip
-
-
-
Ano!!! HLASUJTE pro MILEY na o2arena.cz !! Je v anketě! stojí za to jí podpořit. a myslím si že kdyby tam měla fakt hodně hlasů a vyděli by to aji admíni kolik lidí jí dalo hlas, tak by jí možná pozvalo do ČR !! :) Tak hlasujme pro MILEY !! Já znám způsob jak hlasovat vícekrát.. :) Tak HLASUJEM !!!
-
-
to nejsi jediná kdo to zná jak hlasovat víckrát... hlavně to nikomu neříkej.. ani když ti někdo bude psát jak je velkej fanoušek miley atd... *5*
-
-
Čauky.. Já pro Miley hlasuju pořád. Musí to vyhrát. Teďka jsem jí dal přes 60 hlasů.. Teď jedem do šupmperka takže nemůžu hlasovat, ale až přijedu tak zase hlasovat budu.. tak prosím Vás !! HLASUJTE TAKY !! Aspon ať je to vyrovnáný! Díky :) *4*
-
ojo, hlasujem, Beliebers hlasujou pořád.. ale my Smilers jsme přece lepší! tak jím to dokažme ! musíme udělat miley náskok ... ;) *8*
-
-
ehm ono je to stejně jedno.. i kdyby justin vedlo 10000hlasů tak to nic neznamená.. protože lidi z o2 arény který se staraj o webovky ví že podvádíme a jak hlasovat víckrát.. takže taky ví kolik kdo má mít správně hlasů... takže si z toho nic nedělejte i kdyby justin vedl o bůhví kolik hlasů.. *3* *5*
-
-
oni to ani neřeší, jestli podvádíme nebo ne...ale i tak, stejně, i kdyby miley vyhrála, tak se sem asi dříve dostane justin, co jsem tak četla někde na webu, už plánuje další turné *7* *7* ale to neřešme, miley aktuálně vyhrává *3*
-
-
-
-
-
Zdravím všechny!
Tak jsem zpátky.... *4* -
-
zdravíím *4*
-
-
zdravím
-
-
-
Lidi..pls já vím že to možná nebude mít žádný význam.. ale za pokus to stojí ne ??! víc že už to tu jednou bylo ale do toho.. Hlasujte na stránkách o2 arény pro miley... kdo ví jak hlasovat víckrát tak jenom dobře... hlavně nenaleťte na lidi co to po vás budou chtít vědět jak hlasovat víckrát protože se z nich vyvinou třeba fanoušci biebera... *16*
Miley prohrává.. tak do toho..!! to bude zase řežba.. si pamatuju kolik tam bylo hlasů minule... kolem 10000 *15* *15* -
-
Jasně, v dnešní době se moc lidem věřit nedá.........
Nicméně už jsem na to přišla jak se dá hlasovat víckrát a určitě Miley podpořím! *3* *5* *4* *1*
A nemám ráda Biebera *16* *11* *11* *11* *11* !!!!!!! -
.........ne, fanoušek biebera opravdu nejsem. *3* jenom bych moc ráda aby sem Miley přijela. *3* *4* *5*
-
-
todle na mě nezabere... můžeš toho říct kolik chceš a pravda může být uplně jiná... v dnešní době... *8*
-
-
-
Miley Cyrus vede! V mé soutěži "Miley vs. Selena" to je 21:13! A jestli někdo chce hlasovat, tak ať mi napíše sem na Miley diskuzi.
Dík
Andrejka10 -
-
nemůžeš si ty svý příspěvky psát někde jinde ??!
koho zajímá kolik to je... stačí přece když si každej fanoušek myslí svoje... a nemusí se z toho dělat žádná "soutěž" bože!
vzpamatuj se...
-
-
Tvářím se takhle *6* když si čtu armenakosovi poznámky a je mi na *11*!
-
-
a koho to zajímá ?? *6* *6*
-
-
Selena je daleko daleko horší než Miley a Mil je Nejlepší!! *14* *14* *14* *14*
-
Mojí kámošku která je taky zaregistrovaná zajímá jak se stane správcem, PLS poraďte! dík
-
Nevíte někdo jestli bude Miley v PRAZE? Holky ze třídy to zajímá.
-
-
mě by spíš zajímalo proč píšeš jak magor každou věc na každej příspěvek akorát se tím zbytečně plní diskuse....
-
-
Proč mě máte zrovna za tu ZLOU?? *11* *11* *11* ???
-
-
nemáme tě za ZLOU, jen za celkem otravnou...jako rádi bychom tě přijali mezi sebe, když ty si hádky s námi vyvoláváš, a to je ten problém...
-
"zlou" nikdo neřek... spíš hloupou *12*
-