Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj všem, čekám miminko, bude to holčička, a už jsem v 8. měsíci, miminko by se mělo narodit počátkem listopadu, uvažovala jsem o jméně Miley, Selena, Demi, Ashley, Vanessa atd... Prosím odepište do listopadu jak miminko pojmenuju! Po porodu vám řeknu jak se bude mimi jmenovat, jestli je tu někdo kdo chce hlasovat tak ať to sem napíše! Děkuju moc! Bude to moje první BaBy :DDD!!

Tereza Perníková
    • hbdelfin
      a jako co? podle mě by těhotná žena nikdy nepsala na diskuzi miley cyrus, že své dítě pojmenuje po nějaké celebritě...nice job andrejka10 *1* *1*
      • Andrejka10
        hele ty hb a blabla bla... Já to nejsm tak už pššššššššššššt!
        • armenakos1
          hele ty Andrejko blá blá 10... vypadni!!! *12*
          • Andrejka10
            hele ty blabla bla 1 vypadni si sám! nejsi správce!! *12*
    • Tak třeba Miley znám hodně selen demi ashley i vanness důkaZ: Selena peréz demi moore ashley grenne a vanesa je prostě i český jsmoéno ve škole jich máme fůry ale miley je jen jedna. Miley Cyrus a možná dvě když pojmenuješ svoje mimi po Miley.
      • opravdu náramně se tebou bavím děvče:D tu 10tku tam máš asi z th důvodu,že ti tolik je co?:D proto se ještě chováš jako malej spratek,my chápeme :D nemusíš nás nato až tak moc upozorňovat,my víme,že jsi jiná :D a všem bude dobře když vypadneš i se svým neexistujícím blogem:D!
        • Co se ty do toho rejpeš? Co se vy všichni do mě rejpete?! Jdu pryč nemám na vás nervy!
          • hbdelfin
            papa.....budeš nám moc chybět *1* (myšleno sarkasticky-normální člověk by to pochopil, bohužel tobě to musím napsat)
            • armenakos1
              Andrejko kdyby to byl vtip tak se tady objevíš od té doby.... myslím žes měla akorát "zákaz psaní na diskusi" to je vše *3* *5*
            • Andrejka10
              byl to vtip heč..!
          • armenakos1
            konečně!!! *15* *15*
            • Andrejka10
              jáký konečně byl to vtip...
          • asi máme důvod,kvůli tvým stupidním přispěvkům :D Jo jdi uděláš nejlíp:D
      • armenakos1
        andrejko tobě to asi nestačilo říct jednou.. ty se prostě nepoučíš... ted už to chápu... tos prostě napsala ty o tom mimču aby ses zviditelnina... ;) proč by se někdo svěřoval tady na diskusi s takovou věcí.. *15* *6*
        • neber si mě do huby! nemám za potřebí se za někoho vydávat zvlášť ne za těhotné ženy:DD. *3*
          • armenakos1
            já si myslím že někdo jako ty je schopen aj něčeho co je hluboko pod hranicí hlouposti... *7*
            • hbdelfin
              moje slova *1*
        • ne já to fakt nebyla *6* *6* *6* !!!!!!
    • armenakos1
      nevím co si mám o tom myslet.. jestli je to lež nebo pravda.. *6*
  • Andrejka10
    Nezná někdo facebook od Mil?
  • Andrejka10
    a na mém blogu píšou že sem nej nej nej! Heč! Uspořádávám soutěž Armenakos1 vs Andrejka10! *16* *16* *16* Aby se poznalo kdo je chytřejší.
    • armenakos1
      jo a ta soutěž bude na tvým "blogu" že ??!! hej andrejko už to pochop že si nula a furt si to něčím nezkoušej přehodnocovat.. jenom nám tu prudíš na diskusi.. to je vše... podívej se do svý vlastní hlavy a zamysli se nad svým chováním.. *7*
      • armenakos1
        hej ty mě tak bavíš těma tvými vzkazy... *1* si směšná.. *1*
        • armenakos1
          já bych řekl že to je naopak... a nebudu jedinej co si to myslí *5*
        • Andrejka10
          a yt jsi trapnej
  • Andrejko!

Fakt ti všichni děkujem! Zkazila si nám diskuzi na Miley a předtím to byla tak hezká diskuze, A TYS TO ROZREJPALA!

Siggy P.S. Miley Cyrus je nejlepší! *3*
  • Andrejko promiň, ale armenakos má pravdu! A ty nemáš žádnej blog to sis jenom vymyslela, protože já jsem na to klikla a nic, jen že blbej sever a pak sem to zas skoušela a nic. Jo a armíku pamatuješ ten vzkaz jak někdo za tebe napsal ňák: Já armenakos se chci Andrejce, Erin, Terce omluvit nebo jak to bylo. Byla to Andrejka! Je tam její fotka, podivej. Jinak zdravím vás všechny ale až na Andrejku! *16*
    Lilly
    • Tereza
      Bylo mi hned jasný, že za tim bude někdo jinej než Tomáš *2* Ale nic proti Tomáši!!! *2* S tou holkou vás to tu musí strašně bavit, když jste jí ještě nepřestaly ignorovat! *2*
    • Mimochodem zdravím Miley, Sel, Demi atd atd... Armenakos má pravdu a i když Miley kouří, všichni jí máme i tak rádi. *3* *3* *3*
      • armenakos1
        mě to bylo jasný že to psala ona... páč já bych se andrejce nikdy neomluvil.... *2*
  • Andrejka10
    honem! jak mám udělat ab byla 1? první?
    • armenakos1
      nic...
  • Andrejka10
    škodA! MILEY cyrus bude brzo 50á! Klesá! Jen se podivejte.
    • armenakos1
      zlato.. ty žiješ mimo náš svět ???
  • Andrejka10
    Jinak ta soutěž je 30:15 pro Miley a už skončila... *7*
    • armenakos1
      chtěl bych vidět kdo hlasoval.. pořád si psala aby ti všichni napsali na diskusi a další bláboly a nic... myslím že sis to sama nahlasovala.. nic proti zlato ale nic už si nezpravíš a nás si taky nezískáš.. *13*
      • Andrejka10
        Tomáši ty máš fakt vírazy! Hlasovali na blogu.
        • armenakos1
          výraz se píše s tvrdým "Y"... mno a když hlasovali na blogu tak proč nám to píšeš sem ??! *15*
          • Andrejka10
            Protože kdyby někdo nechtěl na blog... *16* *6* *5* *10*
            • armenakos1
              čoveče divný ten blog asi neexistuje.. ukáže mi to chybu *1*
            • Andrejka10
              No na www.mileycyrusfans.cz *7* *6* *5* *16*
            • armenakos1
              a na jaký prosímtě ?? *5*
  • Andrejka10
    No páni tady to zase žije! 14 dní jsem pryč... Tak už jsem se vrátila z Turecka! škoda... *9* Musim zas do tý školy, Jinak zdravim Miley fanklub mimo nějaký... *3* *3*
  • táhni někam vole! *16* Miley je skvělá. Kdyby neměla talent tak kde by získala několik miliónů fanoušků po celém světě!! tato stránka byla vytvořena jenom pro fanoušky...Radši nic nepiš když ty si ta pěkná p*ča!!!
    • Andrejka10
      Máš pravdu! Miley je skvělá.!! *14* *3* *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit