Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janicka-smiley
    hlasujte pro miley jako nejtalentovanějšího teenagera *4*
    • janicka-smiley
      http://www.inrumor.com/in/hollywood/top-5-most-talented-teens-in-hollywood-miley-cyrus-justin-bieber-selena-gomez-demi-lovato-and-dakota-fanning/
  • Andrejka10
    hele armenakosi ja to po dlouhe dobe nebyla a ty mi uz odepisujes na prispevek?! tak ze klid jo?! *7* *6* *5*
    • Tereza
      Poperte se. A Andrejko sama by ses do toho klidu už hodit taky měla. Očividně ti dělá dobře vyvolávat tady rozepře a do někoho tu šít a úplně zbytečně. Když si taková velká holka, jak mi tvrdíš. Zase předsvěčuješ jen o opaku.
    • armenakos1
      a když si tu nebyla.. byl tu svatej pokoj *15*
  • Andrejka10
    vše nej k dnešnímu halloweenu Miley! *14* *14* *14*
  • Andrejka10
    za 23 dní má miles narozky! tak jí nezapomeňte popřát! *3* ...
    • armenakos1
      ty tvoje kecy na několik příspěvku mě pěkně vytáčí slečinko.. už tak tě nesnáším a ještě vidět 3 komenty po sobě od tebe!! *16*
      • armenakos1
        jako je hezký že to napíšeš a nejspíš si myslíš že my to asi nevíme za kolik dní bude mít miley narozky... ale přece všechny ty 3 příspěvky cos napsala se dají napsat do jednoho néé ? *12*
  • Andrejka10
    čááááu jsem zpět! *5* *5*
    • armenakos1
      už ti skončil "ban" za nadávky ?! *16*
  • armenakos1
    hej tak ja do fotogalerie vložím nejmín 20 fotek a zobrazí se jenom dvě... *16* *16*
  • HLASUJTE PRO VAŠÍ NEJ STAR! SONG OF THE YEAR http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-1.html
  • Ahoj Miley!!! *4*
  • a jak ji mám dát ten hlas?? hm :X *8*
    • armenakos1
      Proto, aby Miley byla nominována stačí do kolonky "Other" napsat její jméno v těchto kategoriích

"Favorite Movie Star Under 25″
      "Favorite Pop Artist"
      "Favorite Female Artist"
      "Favorite Drama Movie" ( The Last Song )
      "Best Book Adaption" ( The Last Song)
  • O fantazii možná ne, ale jméno to je hezké *3*
    • armenakos1
      však jo *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit