Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sestřenice

Ahojte já jsem sestřenice Miley...takže když budete něco potřebovat zjistit tak pište na email: fafito007@seznam.cz

fakt nekecám klidně pište na tenhle email...budu ráda odepisovat...papapapa
    • heath.4ever

Re: Sestřenice

tý jo...vy už jste úplně zblbé z té Miluše *1* a víte co? já strávil Silvestr s Lady Gaga *1*
      • Tereza

Re: Re: Sestřenice

Miluše *1* *1* jojo Lady Gagou,pravda pravda *1* my totiž nikdy nelžem *13* *1* *1*
    • Tereza

Re: Sestřenice

prej sestřenice *1* *1* *LO*..ty jo lidi ale fakt už neblázněte *1* *1* *1* *1*
    • Re: Sestřenice

souhlasim s magorem a navic seznam v americe neni takze nelzi.a znas to přísloví?:kdo lze ten krade a do pekla se hrabe!a jeste jodno:lez ma kratke nohy.a to znamena co?:no prece ze na lez se vzdy za najekou chvili pride a jestli si myslis ze ti tady nekdo veri a myslis si ze si byh vi co tak jsi teda pekne trapna *3*
      Takže laskavě tady napiš že to je lez

a ty umíš česky jo?zajímavé opravdu moooooooooooooc zajímave *15*

a já bratr Obamy *4*
      • Re: Re: Sestřenice

A ty taky umis cesky jo?ses fakt trapne
  • miley11cyrus

...

No já se s váma hádat nebudu četla jsem že tady bude...ale to je jedno.Radši jedte do Ameriky a tak m)bude mír 100pro koncert. *15* *15* *15*
    • usjarca

Re: ...

souhlasím s tebou miley tu bude už tento rok ale ještě se neví přesnej datum takže v žádném seznamů koncertů v o2 aréně to nenajdete.
  • sweet.anne

Šťastný nový rok

Přeji všem šťastný nový rok. *4* A k té věci s Miley v České republice: je to blbost. Kdyby to byla pravda, na 100% by něco bylo na iheartmiley, což není. A ještě něco.. vypadá to, že si tady každý druhý píše s Miley. *5*
  • new year

vse nej do noveho roku *14* *14* *14*
  • katka412

m

je fakt fakt fakt nej *4*
  • jana291995

věci z koncertů

Tohle se prodává na wonder tour!!
    http://media.photobucket.co m/image/miley%20cyrus%20wonder%20to ur/obsessedwithyou_/IMG_0031.jpg
    • piskot256

Re: věci z koncertů

OMG!!Já to CHCI!!
  • luida

Top Miley

Ahojte, země která má Miley nejradši je oficiálně Brazílie. Česká Republika je na 48.místě s 284 lidmi. A to si říkáte fanoušci! *5* Lépe dopadla Demi Lovato(40.místo), Sága Stmívání(38.místo), Jonas Brothers(28.místo). Nejhůře to schytal Justin Bieber(53.místo). A samotné Česko jako nejlepší země světa skončilo na 35.místě! Vede Litva(nevím, co je na ní tak skvělýho).
    • delete
    • Tereza

Re: Top Miley

juj no mazec *15* *1*
    • luida

Re: Top Miley

Jo, tohle bylo prosincové kolo a snad bude lednové.
  • Jak to teda bude?

Ahoj lidičky, chci se zeptat jak to je s tim koncertem Miley? Jelikož nevim už čemu mam věřit... Do novinek nikdo napsal že budou v půlce nového roku, jenomže lístky na rok 2010 už se většinou prodávají takhle dopředu! a ještě ta holka tady psala že psala do o2 arény a nic... Já osobně jsem tam teĎ taky napsala jelikož mam s toho hlavu na 100 votáček a čekam na odpověď...ale jinde než v o2 aréně by to asi nebylo že ne?
    • Re: Jak to teda bude?

hej newím ale může to bejt i jinde...:D
  • jana291995

tak co?

Hej tak jak je to s tím koncertem?Já jsem taky psala do Brava,a tam mi taky řekli že o ničem neví,i do O2 areny!!!Jako,byla bych hrozně moc ráda kdyby to byla pravda,ale určitě by se o tom mluvilo!!!
  • CD

Dne 27.12. jsem si objednala přes net její CD The Time Of Our Lives a hned další den to bylo odesláno na poštu.29.12. mi to CD přivezl můj známej.Pouštim si ho každý den a ten plagát s jejím podpisem je senza. *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit