-
DEBILOVÉ
!!! MILEY NEPŘIJEDE... PSALA JSEM DO O2 ARÉNY A TAM MI ŘEKLI ŽE NIC TAKOVÝHO NEBUDE..!! TAK CO JSI VYMEJŠLÍTE? NAPALI MI TO TAKHLE"
dobrý den,
je nám moc líto ale o ničem takovém nevíme. Miley Cyrus ani její nahrávací společnost nás nák nekontaktovala, takže nic není. Děkuji
TOHLE MI NAPSALI!! TAK CO JE A CO KECÁTE VY DEBILOVÉ... VŠIMLI STE SI ŽE TO PÍŠE TA JEDNA A TA SAMÁ HOLKA ŽE SEM PŘIJEDE? ROZUM.... -
-
Re: DEBILOVÉ
JSI BLBÁ??? PROČ ZROVNA V O2 ARÉNĚ????TO NEBUDE V PRAZE!!!NEBO TO MUSÍ BÝT JAKO V PRAZE,?? -
-
Re: Re: DEBILOVÉ
Kde asi v nějaký prdeli která má maximalně 50 obyvatel?????? *16*
-
-
-
Koncert Miley
Nedávno jsem se dívala na videa z koncertu Miley a bylo to vážne super hlavně Breakout, I love rock and roll, Fly on the wall ..... prostě všechny ty písničky byli super. Moc bych chtěla jít na její koncert Miley je nejlepší!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
..
já bych šla na koncert Miley Cyrus ale ne na hannah montana ta ma trapné písničky pro děcka ale deska miley cyrus je ůžasná *14* -
miley v praze
hele, miley ale do prahy podle americkych zdroju prijede a to kolem 3.-6.6. 2010 -
-
Re: miley v praze
fakt jo vlastne jsi to cetla na strankach miley cyrus.ne vlastne ne tam to totiz ani neni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
hele ty jsi naka chytra ne?kde jsi ktomu přišla?to jsi vyhrabal v popelnici nebo kde?přestan laskavě cist blesk jo!a ty jsi byla v americe ze to vis?nebo se s ni snad znas *7* to ti asi moc nedochazí že teď všem lžeš? *4* *3* *5* *5* *15* *8* *16* *8* -
Jo podle jakých zdrojů?? A kde si to zjistila ty?? Ale super by bylo kdyby Mileynka přijelá jéé *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: miley v praze
Prosimte vzdyt by miley cyrus nejela do taky prdele jako je cr,chudak vzdyt by tady nemohla kde vystupovat o2 arena smrdí,protože tam budou vystupovat tokokio hotel a tesla arena ta smrdi sama o sobe (hraje tam sparta) *3*
-
-
-
zeptám se
Ahoj lidičky, stále se tu handrkujete o tom jestli Miley přijede bo nepřijede do Prahy... co jsem s ní mluvila, tak jsem jí do Prahy lákala... bylo to zrovna asi 23.12.... byla v Anglii, nevím jestli je tam ještě... takže až s ní budu mít možnost pohovořit, tak se jí na to zeptám a dám vám vědět... jestli mi nevěříte, tak nevěřte, je to jen vaše volba, jen vám tu chci pomoc... zatím -
-
Re: zeptám se
Jo a navíc včera odjela jestli to nevíš a její Wonder World Tour oficiálně zkončilo včera takže už je doma tak nevim jak si s ní popovídáš jo a když si byla na koncertě tak co říkala na začátku písničky 7 things -
-
Re: Re: zeptám se
nebyla jsem na koncertě a nikdy bych na něj nešla... za ty prachy bych spíš ještě přihodila a letěla bych do USA... já jsem řekla, že pokud mi nevěříte, tak nevěřte, mě je to jedno ať tu má kdokoliv srandu, já se z vás magorů nesložím... jste mi ukradený, říkejte si co chcete, náhodou jste někteří vtipný, aspon se pobavím... *15*
-
-
Jo jasně a já mluvila s Madonnou -
-
no wow *1* *1* tak to je nějakej silvestrovskej vtípek ne *1* fakt povedenej *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: zeptám se
ti nikdo nesežere! to je jako když můj otec je George Bush! *7* *7* *7*
-
-
-
Mluvila? *1* *1* bych chtěla vidět kdo z tebe má ted ohromnou prču *1* *1* *1* -
-
Jááááááááááá z toho mam prču
*4*
-
-
-
koncert jo/ne
Hele i když to možná není pravda je hezké věřit *14* ale ne tak že si děláte velké naděje *9* a možná že to na ty stránky o2 ještě doplněj příští rok *5* -
Koncert v Manchesteru
Při vystoupení v Menchesteru při písničce Party in the USA si udělali tanečníci z Miley srandu a dali jí klobouk ve kterém byla šlehačka a nakonec to tam po sobě házeli (hlavně na Miley).A Miley tim pádem byla celá od šlehačky a tak jí tam její choreograf musel utírat.BOŽE -
-
Re: Koncert v Manchesteru
nejsou někde fotky nebo video tu muselo být drsný *1* -
-
Re: Re: Koncert v Manchesteru
jj jdi na iheartmiley.blog.cz a tam máš hned to 1 video a je to fakt drsný začnou to tam po sobě házet -
-
Re: Re: Re: Koncert v Manchesteru
TAK TO JE KRUTÝÝÝ TAM BYCH CHTĚLA BÝT *1* *1*
-
-
-
-
Miley v Praze nebude
Miley nikde neřekla že pojede do Prahy řekla jenom že jede do Evropy ale neřekla přesně kam tak nevim co tady melete a okukala sem se taky na o2 arénu a žádná zmínka o Miley v Praze tam nebyla jenom nějaký lidi co tam o tom psali že jsou největšíma fans a že to ví takže pěkně kecaj je mi to líto ale Miley do Prahy nepojede a už to neřešte buď přijedde nebo ne a nevim proč to tu vůbec píšete když to vůbec nevíte na 100% až to budete vědět tak to sem klíďo napište ale jinak k čemu nám to bude když si tady někdo bude vymejšlet a my pak jako blbý budeme hledat na všelijakejch stránkách a to zbytečně -
-
Re: Miley v Praze nebude
Našla sem tyto stránky, ale nevím jesik je to pravda kdžtak se podívejte a pište http://www.zstyrsova.cz/other/venco urova.pdf -
-
Re: Re: Miley v Praze nebude
no nevim, nikam jsem se nedostala, at klikam na co chcu, na programu O2 Areny to nějak neni -
-
Re: Re: Re: Miley v Praze nebude
V červnu je tam jedině Elton John, a když jsem si dala Miley do vyhledávače, tak NIC!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Miley v Praze nebude
to jsem teš zkoušela a nic!a myslim že tam přidali novy koncert na 26.6...takže už by to tam muselo davno byt!!!ale hned na ten koncert bych šla....miley je nejjjjjjjjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Miley v Praze nebude
Já sem tam taky nic nenašla.
-
-
-
-
no jo, tady nekdo neumi poradne hledat, musite se k tomu proklikat -
-
Re: Re: Miley v Praze nebude
Tak mi napiš odkaz, já to taky nenašla na programu! 3.6.2010 tam nic není!
-
-
Tak to ju sem teda přitáhnu!!!Jsem chtěla zaplatit své 8leté sestřence lístek, sice bych to musela přetrpět s ní, ale mám dobrý ucpávky do uší *1* A teď jí musím zkazit radost chudince!!! miley ty si mě teda nepřej, tě ani vlastní matka nepozná až s tebou skoncuju!! Ale co bych se mořila já, za 35000 si někoho najmu! *5* -
váznš a ty to vis ze sem nepojede nebo co a vzdyt tam bylo 3.6.2010 tak to bude pristi rok snad ne ???
-
-
.
Jo Miley to sama řekla že do čr se tenhle rok nedostane...ale příští rok přijede někam...do prahy nebo někam jinam :-D *3* -
O2
KOUKALA JSEM NA STRÁNKY O2 ARENY A ANI ZMÍNKA O MILEY CYRUS TAKŽE ASI KECÁTE NEBO CO!