-
miley v česku
dočetla jsem se to na jednom americkým serveru, bohužel teď nwm ten nazev, bylo to neco jako miley-europe-tour nebo tak nejak, fakt nevim a tam to bylo cerny na bilym, a nekecam, je to pravda *5* -
-
Re: miley v česku
No jestli znáte MileyWorld a jste tam přihlášení tak jistě víte že se Miley můžete zeptat a nebo se podívat na tickety na ty koncerty.
No a pro ty co to neví: Miley asi pojede jen do větších zemí jako je Německo, Maďarsko atd. Takže v Praze se jí asi nedočkáme. A na ticketech nemá nic.
-
-
delete
-
-
Re: Miley a škola
Kdyby chodila do školy tak by to nestíhala má svýho učitele který s ní jezdí na turné a učí se 4 hodiny denně a pak jí zkouší někdo ale teď nevim kdo ale je to někdo důležitej to vím.
-
-
původní povolání Miley?
ahoj, nevíte někdo co by miley dělala, kdyby nebyla zpěvačkou a herečkou??, -
-
Re: původní povolání Miley?
a nebo prej i malirka, ale rekla o sobe, ze je na malovani antitalent -
Re: původní povolání Miley?
Říkala že ráda fotografuje a že kdyby nezpívala ani nehrála tak by chtěla bejt fotografka.
-
-
Prosííím !!! =D
Héééj lidi nwt někdo kdo je správce Miley nebo kdo je správce Ashley ju a pls přidávejte si mě !!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *15* *15* -
miley v česku
hej lidičky, určitě jste se už dočerli, že miley bude mít koncert v česku, sama miley řekla::"Tento rok jsem Českou republiku
nestihla,příští rok se tam určitě podívám'' -
-
Našla sem tyto stránky, ale nevím jesik je to pravda kdžtak se podívejte a pište http://www.zstyrsova.cz/other/venco urova.pdf -
delete
-
hele jako ať nedělá moc chytrou!...vždyť do nedávna nevěděla kde je ČR !! ta je ale bl*á !! *9* -
-
Re: Re: miley v česku
Hele ty chytrá byl průzkum a ani jeden Američan nevěděl kde je 4esko jenom že je v Evropě Francie Německo a Anglie jinak další státy z toho neví oni se to totiž neučí jako my.
-
-
-
kde??
hele veverkamiska, kde tvoje ségra v Americe bydlí?Myslím jako město?? -
-
Re: kde??
Stejně tam nebyla, tak je to jedno. Neví ani kde je Miami(říkala že tam jede na koncert a pak, že jede do Chicaga, že neví, kde Miami je. Z LA do Chicaga je to fakt dálka) Navíc jestli údajně letěla z prahy 21:35 do Dublinu(jediné večerní letadlo do Irska), tak se nemohla dostat do LA ráno díky přesunu času!!! Jelikož z Dublinského letiště poslední letadlo 2.12. letělo 15:35, bo tak nějak a 3.12. letělo až 13:50!!! Takže celou dobu lhala a prostě tam nebyla!! -
-
Re: Re: kde??
vždyť to tady celou dobu říkám!!:-) -
-
Re: Re: Re: kde??
Myslíš to, že tam nebyla? Já na to přišla jako první, protože jsem se hned dívala na rozpis letadel, jak na Ruzyni, tak v Dublinu a Sweet.anne jí taky už nevěří! Moje staré příspěvky najdeš taky, někde daleko. -
-
Re: Re: Re: Re: kde??
já vím.Celý jsemt četla
-
-
-
-
Re: kde??
Já tam ségru nemam.Co to meleš? -
-
pro doplnění. psala jsi to 2.12.2009 v 16,45.Ve stránkách je to strana 10 -
vždyť jsi nedávno psala že za ní jedeš.Že tam má dům. Nebo neumím číst?Čeština mi rpoblém dělá ale zase takhle ne -
-
Re: Re: Re: kde??
Kdyžtak tam mam dědu a né ségru to tam má Sweet.anne tak nevim co meleš a bydlí v L.A. -
-
Hejky, ty máš v LA dědu ??? Já tam mám Ségru v LA na škole......kde ten tvůj děda pls bydlí ?? -
neber to ale tak že bych ti chtěla vyhrožovat.jenom tě varuju že mi nemášb lhát -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kde??
cesta letadlem netrvá 1 den ae do LA cca 12h a do NY cca 10h :) já do LA jezdím za ségrou......
-
-
ale ale.Já číst umím. Máš tam i napsáno kde a kdy jsi to psala!nebo už lžeš natolik že si to ani nepamatuješ?? -
-
Panebože. Veverkomisko jsi pěkně ulhaná. *8* -
a není to jedno???no nic já odsud mizím pápá -
Tak kde? -
ne nejsem.Na základce jsme se vůbec nepotkali,chodila jsem jinam. -
Si z Dukelky. -
Tak jenom napiš kde jsme se potkali? -
Miško, vážně si myslíš že ti to řeknu???Neboj stejně by sis na m ě nevzpoměla.Potkali jsme se jenom párkrát!Takže o co jde??? -
Jo tak jo máš mě vyhrálas ale já sem prohrála zase sázku z jednou kámoškou jsme se dohodli že jestli mi na to zkočíte tak vyhraju a jestli ne tak ona takže já sem prohrála ale vy ste mi na to ze začátku skočili sakra a jak se jmenuješ ty?????ach jo -
a copak že teď neodepisuješ ty??Jsem to uhádla?? -
veverkamiska víš já taky mám jiný věci na práci než se tady dohadovat s tebou -
Vážně to tady mám říkat?,ale město jsou Kraslice. škola je základní 6. třída a ulice... Je v ní Svatava či jak si ty Větnamci říkají.A mě ze školy neznáš takže se hlavinku nelámej -
Jo nějak mi neodepisuješ myslíš že ti na to skočim že mě znáš a že víš kde bydlim houby kdyby si to věděla tak už dávno odepíšeš tak mi to sem napiš kdy bydlim ale pochybuju že to víš -
No jasně a jak se jmenuju dál a kde bydlim a kam chodim do školy. -
Vždyť já vím jak dlouho tam trvá let. Na tom co s sebou můžeš mít záleží na době a společnosti. Dřív jsi směla mít notebooka ale teď po těch pokusech o ty bomby nesmíš mít snad ani pití. do Ameriky lítám pravidelně jednou za měsíc za dva a o všech prázdninách. Rodiče jsou rozvedení.Mamka se přestěhovala sem a táta bydlí ve Washingtonu.Proto vím jak dlouho trvá let a odbavení. Veverkamiska psala, že na odbavení před Vánocema čekali hodinu nebo kolik už si to nepamatuju. Což je pitomost. -
nevim holky ale jedna rada v letadle nemuzes mit ani mobil natoz notebook a cesta na letiste trva hodinu hlavne o vanocich a v lete myslim tu cestu na letiste jako kdyz ste uz v praze a cekat na letadlo ?to tam snad budete asi o pulhodinky driv ne snad tam nepojedete o nekolik hodin driv vas to tam asi bavi predpokladam a cesta tam trva jeden den ale jinak nic vim to moje kamoska tam ma tetu ta jela do usa studovcat nasla si manzela a ma ted 2 deti a moje babicka tam bydlela jelikoz uz pred 2 roky umrela:( vazne mluvim pravdu a teta bydli v naky meste vedle DC a bybicka bydlela NY ale jestly mi neverite nemusite:) -
Ok.Přiznávám svou chybu.Dokonce bych to přestala i řešit.Má to ale.|Nenávidím když mi někdo říká trapko. Takže milá Míšo.Vím jak se jmenuješ, vím kam chodíš do školy a dokonce vím i kde bydlíš!Ještě mi chceš říkat trapko?? -
Jo to sem psala pro sweet.anne přečti si to pod tim ty pako ptala sem se jí jestli tam má barík nebo jestli bydlí někde jinde takže se zklidni a nauč se fakt číst když to ani neumíš pochopit co tam píšu ty nedělej pitomečka laskavě ze mě jediná ty to tady řešíš trapko a čekam že mi zase odepíšeš ty tvoje kecy že já nemam pravdu mí rodiče jsou bohatý víš a můj děda taky má v Americe 2 baráky jeden v Arizoně a jeden v L.A. tak nevim kdo je tady chytrej jestli ty nebo já -
takže má milá a rozmilá.Ze mě pitomce dělat nebuš!!Jako důkaz ti předkládám následující
Neregistrovaný uživatel veverkamiska
Re: Re: Re: Re: Re: gfd - 02.12.2009 16:45 Oznámkuj jako ve škole: 1 2 3 4 5 3.00
Ahoj asi před čtvrt hodinou jsme vyjeli a teď píšu z notebooku který si vzal táta sebou (fakt nehcápu proč) ale teď se mi docela hodí já sem to nějka nestihla sem jít ztratila sem mobil tak sem ho musela najít a pak sem si musela ještě všechno zkontrolovat rozloučit se a tak takže moc se mi po vás bude ztýskat a už moc se těšim nevěřim že už za půl hodiny budem na letišti ale pak nás musí ještě odbavovat kufry a pak půl nebo 1 hodinu budeme čekat na letišti mamka říkala že se půjdeme někam mezitim najíst ale nemůžu fakt uvěřit že za 3 nebo 3 a půl hodiny budu sedět už v letadle do Irska kde pak přesednem a pofrčíme do Los Angeles na letiště LAX jo a sem tam 14 dní do 16.prosince a už se moc těšim ale docela ti závidim že tam jedeš na Vánoce a na silvestr vy ste to tak plánovali nebo ste to vybrali náhodně budu tady s váma i v letadle jestli se tam teda bude moc používat notebook tak zatim ahoj možná vám se ještě do těch 3 hodin napíšu a když buď V LETADLE nebo až v Americe tak za šest hodin i když nevim kolik tam bude když tam přiletíme ale má bejt noc nebo už ráno myslim že 2 hodiny jo mamka my teď řekla že dvě hodiny ráno tak ahoj možná ještě písnu moc se těšim a ségra tam má barák nebo kde bydlí
Přečti si laskavě ten konec, a přestaň se do těch lží zamotávat ještě víc!Já i ty a i všichni ostatní tady moc dobře víme že kecáš.Neviné lži na internetu mi nevadí, ale to že ze mě děláš pitomečka to mi tedy velmi vadí. -
Jo asi tak dobře číst neumíš teď sem se tam dívala a nic o ségře tam nemam slepoune si fakt mimo mísu jdi si lehnout už je na tebe moc pozdě.A nauč se číst proč bych psala že tam mam ségru když tam mam dědu.
-
-
-
-
-
-
jdu
Tak zatim čau jdu k tetě měla narozky tak jí jdeme popřát a dát jí dárek tak zatim čawky a mějte se za chvíli přijdu.Pa pa -
Musíme přidat
Hele musíme sem chodit častěji za chvíli dožene ten Robert Miley a to já nechci takže sem musíte chodit častěji vždycky klikněte na osobnosti(na to logo)pak jak je v žebříčku top osobností tak tam na ní klikněte a pořád dokola pls Miley musí být první -
-
Re: Musíme přidat
Prosím hlasuj pro Mileynku na www.T-music-chart.cz ať je první -
-
Re: Re: Musíme přidat
Už sem hlasovala. -
-
Re: Re: Re: Musíme přidat
Ale stejně Lady Gaga je tam už 5 týden takže za chvíli půjde. -
-
Re: Re: Re: Re: Musíme přidat
aspoň že už bude v hitparádě končit Lady Gaga je sice dobrá ale Mileynka je nejlepší! Chtěla bych na koncert!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Musíme přidat
za chvíli půjde ale musíme hlasovat pořád i když bude miley první at jí to 1 místo zůstane miley je nejjjjjjjjj -
Re: Re: Re: Re: Re: Musíme přidat
Třeba přijede někdy do Čech to by bylo super ale nechápu ty lidi co jezdí až třeba do Londýna aby jí viděli to fakt nechápu.Ale bylo by to super.Ale bojim se že když sem přijede tak že se lístky rychle vyprtodaj a na mě nezbydou.
-
-
-
-
-
-
Miley t-music chart
HELE VŠICHNI KDO MÁTE RÁDI MILEY A POSLOUCHÁTE JI TAK HLASUJTE NA www.T-music-chart.cz a hlaujte pro ni zatím je na 1 místě Lady Gaga ale Mileynka byla už 3X na prvním s písničkou Party in the USA. Tak ať je první alepr hlasování se musíte přihlásit. Tak hlasujte pro Miley pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Miley t-music chart
jo,tato její píseň je dobrá,ale mohli by tam někdy dát i tu její o tom Twitteru -
jé dik to sem zapoměla napsat -
jo ale hlasovat můžete jenom do dneška do 12:00 hod. výsledky jsou ve čtvrtek v 15:00 na TV óčko. A hlasovat se vždy může od čtvrtka do pondělí myslím. Tak hlasujte PLEAS! -
-
Re: Re: Miley t-music chart
v 18:00 ne? -
-
Re: Re: Re: Miley t-music chart
ne ona má pravdu totiž ve čtvrtek je t-music chart už v 15:00 ptz je Silvestr (oni tam budou jenom ty největší hity 2009) a hlasovat se muže až do 4. ledna nebo tak něják
-
-
-
-
Sweet.anne
Nemá se zejtra vrátit Sweet.anne z Ameriky jella tam 15. ne tak zejtra tu už asi bude.