-
tattoo
http://www.bittenandbound.com/wp-co ntent/uploads/2009/12/miley-cyrus-t attoo.jpg
(pro ty kdo neumí hledat na googlu :P - nic ve zlym) -
-
Re: tattoo
Co to tam má napsaný? Jo a řekla bych, že je to henna nebo pouze dočasné.
-
-
piersing
ahojky hele holky jak měla miley ten piersing tak to nebyl pravej že ne? -
delete
-
-
Re: ŠOK
Je jí 17!!!!! To je nezákonný!! Dřív se mohli holky v U.S.A. vdávat v patnácti, ale jedině z vážných důvodů, např. že byli těhotný! -
-
Re: Re: ŠOK
No nevim jak to tam bylo ale teď nevim od kolika jsou náctiletý ale asi od 21 tak nevim ale Miley není blbá aby se vdával v 17 si myslim
-
-
no já si myslím že miley se vdávat nebude ale liam je šikovnej -
NO je to teda trochu šok ale nevim jestli to je pravda ale i kdyby tak ať jsou spolu šťastní ale myslim si že je na to ještě trochu mladá a nebo spěchá aby s nim měla sex protože svýmu tátovi slíbila že do svatby nebude mít sex tak nevim ale jinak kdyby to pravda byla tak jim to fakt přeju.
-
-
Miley is Best STAR
Miley je božííí prostě nejjj zpěvačka a herečka *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miley is Best STAR
souhlasím s váma všema, Miley je prostě jedinečná, suprová, krásná...prostě nejlepší a doufám, že si žádnou pauzu dávat nebude (i když jí chápu) -
-
Re: Re: Miley is Best STAR
taky souhlasim ale kde ste prisli na to ze se bude vdavat to je ta nejvetsi blbost co sem slysem vzdyt ma 17 svatba urcite nebude *1*
-
-
Re: Miley is Best STAR
To máš recht Miley je nejlepší a vždycky bude.A The Last Song bude ten nejlepší film na světě a Liam je taky fešák vybrala si fakt dobře.
-
-
teování
nemáte obrázek toho tetování??? *3* -
-
Re: teování
Jdi na google.com a dej obrázky a napiš tam miley cyrus tattoo a je tam obrázek jak má růžový plavky a pod něma má tetování -
-
Re: Re: teování
DÍK *3*
-
-
-
.
je super a s kým je ná té fotce s tím klukem?? není náhodou vyfocená z zake a cody?? -
-
Re: .
jo je tam s codym
-
-
Miley
Tohle je diskuze, takže bych sem asi měla napsat názor na Miley:Je skvělá!!báječná!!suprová!!!na daná!!!krásná!! -
-
Re: Miley
To jo je prostě NEJLEPŠÍÍ:)) *14* *14* *14*
-
-
Pls help..
Ahojki lidi ;-)
Já vím že vás asi tím budu otravovat ale moc prosím podržte mě *4*
Myslím jestli by jste mi poslali hlásek do soutěže o nejlepší blog *3*
Adresa:http://wedezi.blog.cz/0912/1-kolo-sonfp
opravdu bych to ocenila je to moje druhá soutěž a doufám že se mi to tentokrát povede ;-)
Dík moc všem kteří mi ten hlas dali ;-) -
Miley má tetování
si nechala pod levé prso vytetovat heslo JUST BREATHE (Prostě dýchej)! -
-
Re: Miley má tetování
Já mám motýla nad zadkem, a to natrvalo. -
delete
-
Re: Miley má tetování
J8 vím je moc hezké ale má ho jenom na dva roky je to to tetování které tam drží nějaký čas.
-
-
facebook
Čau lidi, na facebooku sem udělal novou stránku Hollywood Stars je to ta stránka co má jako hlavní nápis hollywood a jsou tam dvě a ta moje má typ jiný podnik, tak jestli chcete tak se stante fanoušky