Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • veveryce

Vánoce

Už předem přuji veselé Vánoce. *14*
  • hfgr

Je to někdo nudim se a nevim co mam dělat ozvěte se pls *9*
  • MileyCyrusWorld.org

parádní stránečka,jdou tam i psát komentáře k fotkám bez registrace,určitě se podívejte *3*
    • Re: MileyCyrusWorld.org

jo,už mi to tu přidali do odkazů *3*
  • Film Hannah Montana

http://www.novinky.cz/kultura/18754 0-nejhorsim-filmem-roku-2009-zvolen a-hannah-montana.html
    Já si teda myslim, že film Hannah Montana ROZHODNĚ není nejhorším filmem roku 2009. To bych chtěla vědět jaká věková skupina hlasovala... *5* *16* *7* *10*
    • addlevel

Re: Film Hannah Montana

to asi hlasovali nějací staříci *1* a na csfd to je ještě horší *16*
    • Re: Film Hannah Montana

vidíš,tak má další trofej do sbírky-Zlatou malinu *3*
  • addlevel

lístky

jestli tady opravdu někdy bude tak mi pls napište kde se dají sehnat lístky odedneška budu šetřit *15* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *3* *3*
  • delete
    • Re: Miley bude v Praze v o2 aréně??

nejspíš si to vymisleli.protože cesko neni zas tak velky,to se na mape ztratí jako hovno *3*
    • delete
  • čau

Ahoj jak se tady máte doufam že tu nikdo je.A neni tu nuda protože nemam co dělat tak někdo napište pls
  • blick.tick.tock.takus

?

Kdy bude Miley v Praze netušíím. :( Nevíte to někdo ? *7* Kdyžtak prosím odpovězte. Děkuju..

Jinak si myslím že je to super zpěvačka, nikdy sem jí moc nemusela ale v poslední době jí můžu poslouchat pořád. :D
    • elis66

Re: ?

prý MOŽNÁ příští rok...ale neví to jistě....
      • nicky0012

Re: Re: ?

psALA jsem do redakce BRAVO!a tam mi řekli že nemají žádnéinformace o tom že by Mil měla být v ČR!ale že jejich redaktorkaKlára byla na WWT a mužeme se o tom dčíst v 2 čísle bravo v roce 2010!!!takže se sem nechystá takže to že tady bude příštírok je BLBOST!
  • addlevel

cd

kdo máte CD s plakátem jak říkáte že je boží tak ho vyfoťte a dejte do obrázků *4*
  • miley11cyrus

.

jo bude v evropě příští rok psali to no ona to psala *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit