Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikiss11

V PRAZE!!!!

Až bude datum kdy bude Miley v Praze tak mi plsky nekdo poslete vzkaz!!!! *4* DÍKY!!!! *14* *14*
  • delete
  • ČTĚTE!

vtipy-vesele.wgz.cz
  • miley11cyrus

.

no a co že je na 3 aji kdyby byl na 50 to nic neřeší byl prostě dobrej..ale jeho písně neposlouchám *1*
    • the climb

Miley líbí se mi všechny tvé písničky.Je mi líto že na csfd máš jen25 procent *9* .Vše ti sluší.pošli mi prosím podpis.Dík Martina k.
  • Haaalóóó!!!

Haló tu tky nikdy nikdo nejni !!!!!!!! tu je se mnu akorát núúúúúda !!!!!!!! :( *16*
  • hannah23

hahah

hahhahahhaa a michael je na 3 miste.to jsem zvedava jak se dostane na 1 *15*
    • Tereza

Re: hahah

hahahaha a co jako????To nic neznamená,horším ho to nedělá,i kdyby byl 10.Tak nevim o co tu jde??!!!
  • nic

jo a ještě jak tam bylo to anglicky napsaný ta žádost o autogram tak moje adresa je:chomutovská 1222 kadaň 432 01

.na tuhle adresu mi to prosím pošlete. *15* *15* *15*
  • luida

veverkamiska v U.S.A.??? Blbej fór!!

Heji veverkamiska ty jsi nebyla v U.S.A., že???? Mám proti tvýmu tvrzení, že jo, důkazy!!! A ty neobkecáš!!! *5* *5*
  • Miley a sex ve městě 2

A jestě nehraje hlavní roli ok hraje samu sebe více info:http://www.bravogirl.cz/news/6 24-miley-cyrus-sex-ve-meste-2
  • Miley hraje v Sex ve městě 2

Ahoj ten kdo viplŇuje ty filmy tak nejspíš zapomněl na Sex ve městě 2 jeto její new premíéra do kin se to dostane až v roce 2010 takže u nás někdy v zimě možná dřív
    bude tam hrát věřte mi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit