-
delete
-
-
Re: Facebook
Ahoj jako Hannah montana ja tam asi nenajdeš ale na 100% je její pravé tohle psali to i v řasopise Bravo Girl
najdi si jí tam pod jménem *-Miley Cyrus-* -
-
Re: Re: Facebook
Psali to i v časopise Bravo Girl... *1* *1* *1* tak to je teda záruka když vezmeš v úvahu že bravo girl píšou tak 14ti letý holky - no, aspoň to na to teda vypadá xDxD
-
-
-
Miley!
Miley je zkrátka ,,The Best" .Nedávno sem dostala její new CD.P.S.Ten plakát je skvělej. *14* -
hje
hej lidi miley je neeeeeeeeeeeeej *14* *14* má rada i Ash!! Mil a Ash i love!!!!!! *14* *14* *14* *14* -
Sága Stmívání
Miley Cyrus veřejně prohlásila Ságu Stmívání za kravinu!! Prý se jí nelíbí kvůli upírům, i když to ještě neviděla ani nečetla! Miley na upíry sice nevěří, ale má z nich strach.
Myslím, že kdyby to viděla, nebo si to aspoň přečetla, mluvila by jinak!!!! -
-
Re: Sága Stmívání
kazdymu se to libit nemusi me se to taky nelibi -
-
Re: Re: Sága Stmívání
Že se jí to nelíbí je jiný názor, ale ona to prohlásila už hned za kravinu!!!!! A neviděla to!!! -
delete
-
-
Re: Sága Stmívání
jooo kdyby to viděla měla by upplně jiný protože NEW MOON je ten neeeeeeeeeeeej film!!!!! *14* *14* *14*
-
-
.
jooo pravda...miley is best -
-
Re: .
jjjjjjjjjjjj Miley je prostě nejjj *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
I seriál Hannah Montana
*14*
-
-
kalendář 2010
Wow koupila sem si teď new CD a kalendář na zeď Hannah Montana !!! *14* *15* Je úžasný !!! :D -
Miley fan !!!
Héééj,... už mám dost toho jak tu Mileynku akorát urážíte !!! Miley je BEST + Ashley Tisdale !!! a pokud je nemáte rádi tk sem nelezte ste už trapný !!! Miley je aspoň úspěšná, oblíbenáa něco dokázala tož se o vás nedá říct vy umíte akorát...
...POMLOUVAT...
...POM LOUVAT...
...A ZASE JEN POMLOUVAT...!!! *16* *8*
!!!!!!!!!!! *13* -
Vánoce
Páááni budou Vánoce moje nej svátky a jsem ráda že Mileynka je na Vánoce mocinky šťastná pre potom co jí udělal Justin je hnusný a teď je Miley zase šťastná s Liamem a zrovna na Vánoce mocinky moc jí to přeju :) !!! *14* *3* -
Chození
Kdo chce chodit s Miley tak by si měl máknout. S takovou kočkou bude mít za pár let někdo svatbu a máte smůlu. I když to je krapet na nic mít za manželku pop star. Pořád ňáký koncerty a na manželské povinnosti není čas. *14* -
Miley is best
Ahojky,podle mě je Miley fakt moc dobrá a moooc se mi líbí !
Mám ráda i Ashley !
Ale Miley a Ashley jsou prostě nej ! -
-
Re: Miley is best
jj to máš pravdu Miley and Ashleynka jsou BEST !!!! Lowuju je obě sou božííí !!!!!!! :) !!!!! :D !!!!! *14* !!!!!!!!! *14* Lowuju je! *14* !!!!!!! *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!! *14*
-