Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podívejte se pls

Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem.
  • ???

jako to fakt ???1 koncert Miley bude :3.6.2010,Praha O2Aréna,vsupenky budou od :600 Kč-1500 Kč
    • Re: ???

To by mě zajmalo jak ste to zistili že tu Miley bude mít koncert
    • Re: ???

já chci na koncert *1*
      musím stát hned u podia *10*
    • alusqa99

Re: ???

nwm asi jo *5* *3*
      • kikiss11

Re: Re: ???

ty jo!!!!!!!!!!§no to tam teda pudu!!!! *14* *4*
      • Re: Re: ???

my vieme ze ty skutocna miley niesi
        • alusqa99

Re: Re: Re: ???

a kdo říká že to je Miley?! Já Miley nejsem a vy tady taky máte přezdívky a ména Miley!
  • záhada,

jaktože není Miley mezi 10 zpěvačkami a herečkami?
    • Re: záhada,

To už se jednou stalo ale pak se to zase vrátilo.
  • miley11cyrus

.

kdes to četla??
    • Re: .

Miley to řekla v jednom rozhovoru a taky je to i na na blogu iheartmiley.blog.cz ten blog je fakt dobrej jsou tam informace který nikde nenajdeš ta holka si to hledá na zahraničních stránkách a je tam i přeložená miles to go mam ji doma ale anglicky ale to my fakt nepomůže
      • Re: Re: .

už je tu v odkazech a má neuvěřitelnou návštěvnost,ten blog-dnes už tam bylo 392 lidí
        • Re: Re: Re: .

To nic není na 3tědrej den tam bylo přes 1000 a to je dobrý
          • piskot256

Re: Re: Re: Re: .

Jo já tam taky chodím každý den opravdu ůžasná stránka ;-)
            Doporučuju všem (teda pro fanoušky)
  • ach jo

Miley oficiálně potvrdila že až příští rok nazpívá svoje nové album které se bude jmenovat "robot" tak si dá chvíli pauzu od zpívání a bude přemýšlet co bude zpívat za styl nebo tak ale bojim se jestli se když se vrátí zpátky tak jestli bude tak slavná jestli se zase chytne ach jo *9*
    • Re: ach jo

*9* *9* *9* ..Cože?To nechci aby si dávala pauzuu *9*
      • alusqa99
        delete
  • miley11cyrus

.

*1* *1* hahahaha ona je dobrá aspon v životě něco dokázala *13*
  • petulik5c

vvvvvvvv

hezzzzzzké vánoce a kouknite se na můj blog www.lawcool.blog.cz *4*
  • Veselé Vánoce

Přeju všem Veselé Vánoce a hezký svátky.
    • luida

Re: Veselé Vánoce

Taky. A jak bylo v Americe?? Počkat. Ty jsi vlastně v žádný nebyla!
      • Re: Re: Veselé Vánoce

Ha Ha Ha ty mě vždycky rozesměješ jdu radši ven ty tvoje kecy nebudu poslouchat a je to už trochu trapný.
        • luida

Re: Re: Re: Veselé Vánoce

No ale aspoň nelžu!!!! Narozdíl od tebe!!!!
          • Re: Re: Re: Re: Veselé Vánoce

Jo to si nějak dlouho přemýšlela co napíšeš a já nelžu.Jenom ty to tady pořád řěšíš ale nikoho to nezajmá a už mě nech prosimtě na pokoji.
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: Veselé Vánoce

A jak my vysvětlíš, že na rozpisu letadel na Ruzyni bylo napsaný letadlo sice do Irska, Dublinu. Ale z Dublinského letiště už žádný letadlo v noci do LA neletělo???!!!!!
  • jana291995

HEJKY

Dneska se mi zdálo,že sem byla na koncertu Miley,a že sem se natáhla,a ona na mě šáhla..xD..já sem byla upe štastná!!tyjo,jestli u nás bude vystupovat,tak na ten koncert musím,třeba se to stane..! *14*
    • Re: HEJKY

To je dobrej sen mě se jednou zdálo to už je ale dávno že sem neměla na vstupenku a Miley mi řekla že s ní můžu jít do zákulisí a že mi ukáže svoje oblečení na koncert a pak sem se probudila takže sem ani neviděla koncert
      • alusqa99

Re: Re: HEJKY

To jsou dobrý sny. Mě se taky zdálo že jsem byla na koncertu. Dokonce se mi i zdálo že jsem Hannah Montana Tak to byl super sen.
        Jinak bych taky mooc chtěla jít na koncert Miley. Ona je nejlepšíí *14* *14*
        • Re: Re: Re: HEJKY

Bejt Hannah Montana to by bylo super ještě lepší bejt Miley.
  • adra

Miley

Miley *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit