-
Podívejte se pls
Ahoj,prosím navštivte můj blog www.demiley.blog.cz .. teprve ho rozjíždím.Mám tam různé fankluby do kterých se můžete mimohodem přihlásit a ještě bych vás chtěla poprosit,napište mi něo do návštěvní knihy př.: jak se vám blog líbi atd. Děkuji Vám moc předem. -
???
jako to fakt ???1 koncert Miley bude :3.6.2010,Praha O2Aréna,vsupenky budou od :600 Kč-1500 Kč -
-
Re: ???
To by mě zajmalo jak ste to zistili že tu Miley bude mít koncert -
já chci na koncert *1*
musím stát hned u podia *10* -
nwm asi jo *5* *3* -
-
Re: Re: ???
ty jo!!!!!!!!!!§no to tam teda pudu!!!! *14* *4* -
Re: Re: ???
my vieme ze ty skutocna miley niesi -
-
Re: Re: Re: ???
a kdo říká že to je Miley?! Já Miley nejsem a vy tady taky máte přezdívky a ména Miley!
-
-
-
-
záhada,
jaktože není Miley mezi 10 zpěvačkami a herečkami? -
-
Re: záhada,
To už se jednou stalo ale pak se to zase vrátilo.
-
-
.
kdes to četla?? -
-
Re: .
Miley to řekla v jednom rozhovoru a taky je to i na na blogu iheartmiley.blog.cz ten blog je fakt dobrej jsou tam informace který nikde nenajdeš ta holka si to hledá na zahraničních stránkách a je tam i přeložená miles to go mam ji doma ale anglicky ale to my fakt nepomůže -
-
Re: Re: .
už je tu v odkazech a má neuvěřitelnou návštěvnost,ten blog-dnes už tam bylo 392 lidí -
-
Re: Re: Re: .
To nic není na 3tědrej den tam bylo přes 1000 a to je dobrý -
-
Re: Re: Re: Re: .
Jo já tam taky chodím každý den opravdu ůžasná stránka ;-)
Doporučuju všem (teda pro fanoušky)
-
-
-
-
-
ach jo
Miley oficiálně potvrdila že až příští rok nazpívá svoje nové album které se bude jmenovat "robot" tak si dá chvíli pauzu od zpívání a bude přemýšlet co bude zpívat za styl nebo tak ale bojim se jestli se když se vrátí zpátky tak jestli bude tak slavná jestli se zase chytne ach jo *9* -
-
Re: ach jo
*9* *9* *9* ..Cože?To nechci aby si dávala pauzuu *9* -
-
delete
-
-
-
.
*1* *1* hahahaha ona je dobrá aspon v životě něco dokázala *13* -
vvvvvvvv
hezzzzzzké vánoce a kouknite se na můj blog www.lawcool.blog.cz *4* -
Veselé Vánoce
Přeju všem Veselé Vánoce a hezký svátky. -
-
Re: Veselé Vánoce
Taky. A jak bylo v Americe?? Počkat. Ty jsi vlastně v žádný nebyla! -
-
Re: Re: Veselé Vánoce
Ha Ha Ha ty mě vždycky rozesměješ jdu radši ven ty tvoje kecy nebudu poslouchat a je to už trochu trapný. -
-
Re: Re: Re: Veselé Vánoce
No ale aspoň nelžu!!!! Narozdíl od tebe!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Veselé Vánoce
Jo to si nějak dlouho přemýšlela co napíšeš a já nelžu.Jenom ty to tady pořád řěšíš ale nikoho to nezajmá a už mě nech prosimtě na pokoji. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Veselé Vánoce
A jak my vysvětlíš, že na rozpisu letadel na Ruzyni bylo napsaný letadlo sice do Irska, Dublinu. Ale z Dublinského letiště už žádný letadlo v noci do LA neletělo???!!!!!
-
-
-
-
-
-
HEJKY
Dneska se mi zdálo,že sem byla na koncertu Miley,a že sem se natáhla,a ona na mě šáhla..xD..já sem byla upe štastná!!tyjo,jestli u nás bude vystupovat,tak na ten koncert musím,třeba se to stane..! *14* -
-
Re: HEJKY
To je dobrej sen mě se jednou zdálo to už je ale dávno že sem neměla na vstupenku a Miley mi řekla že s ní můžu jít do zákulisí a že mi ukáže svoje oblečení na koncert a pak sem se probudila takže sem ani neviděla koncert -
-
Re: Re: HEJKY
To jsou dobrý sny. Mě se taky zdálo že jsem byla na koncertu. Dokonce se mi i zdálo že jsem Hannah Montana Tak to byl super sen.
Jinak bych taky mooc chtěla jít na koncert Miley. Ona je nejlepšíí *14* *14* -
-
Re: Re: Re: HEJKY
Bejt Hannah Montana to by bylo super ještě lepší bejt Miley.
-
-
-
-
Miley
Miley *5*