Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kuchticzek

Miley:-*

Heyky lidi když se podíváte a teneto profil

Misaa5angels

tak na něm je i odkaz na profil miley cyrus(kež by to byla skutečne ona)ae třeba jo *14* *14* *14* *14* *14* uvidíme co mi odepíše zatím
    • delete
      • Re: Re: Miley:-*

kolik ze ti je let prcku ze veris ze si s tebou bude nekdo takovy psat ? pet ?:-) *15* *15*
        • kuchticzek

Re: Re: Re: Miley:-*

a nezdá se i že jsi trošku trapná? teda spíš až mopc? *16* *16*
        • kuchticzek

Re: Re: Re: Miley:-*

a nezdá se i že jsi trošku trapná? teda spíš až mopc?
  • mileyaashley

pojdte plsky na my blog

AHOJKY MAS RAD/A MILEY CYRUS,SELENU GOMEZ NEBO JUSTINA BIEBERA TAK NEVAHEJ A JUKNI NA MUJ BLOG O TEHLE 3.STARS!!!!!JDI HNED NA WWW.SELENAAMILEY.BLOG.CZ A JUKNI NA TO NEJNOVEJSI ZE SOUKROMI A KONCERTU TECHTO HVEZD!!TESI SE NA TEBE BLOG *1*
  • sweet.anne

HM voňavka

Dneska jsem dostala 2 Hannah Montana voňavky. Jsou úžasné. *14*
    • Re: HM voňavka

A já toho mám....ale teda kdyz jsme u vonavek tak mám mydlo(čokoladove) a deodorant...ale jinka miliony vecííí
      • sweet.anne

Re: Re: HM voňavka

Tak to já jich mám celkem taky milion. *1*
        • luida

Re: Re: Re: HM voňavka

Tak si kupte ještě ty křupky, či co to je, furt to vali na Disney, a bude to dokonaly! *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: HM voňavka

to enjsou křupky to jsou cornflaky ty nevidíš di k očařovi
            • Re: Re: Re: Re: Re: HM voňavka

t je stejný
  • email a lide.cz

Ahojte já vím že je to diskuze o Miley ale kdo máte rádi 5angels tak mám email a lide.cz na Míšu Exlovou jeji email je :Misaa5angels@seznam.cz a jeji lide:Misaa5angels

Ahojteeeee ale jinak Miley je BEST!!!! *14*
  • The Last song

objevil se uz konecne uplne oficialni video k filmu the Last Song ten film bude fakt dobrej http://www.youtube.com/watch?v=yWJq sXlTTPg&feature=response_watch vymazte si tam ty mezery
    • zanesskaaaa

Re: The Last song

Mooc pěkný .. nevíš, kdy to má být v kině? :)
      • Re: Re: The Last song

V Americe to má bejt v dubnu a tady to bude po tom asi tak v červnu nebo červenci
        • sweet.anne

Re: Re: Re: The Last song

I v Česku to má být prý v dubnu.
          • Re: Re: Re: Re: The Last song

fakt jakto to nemůžou za takovou chvíli přeložit vždycky to jsou tak 2 nemo 3 měsíce
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: The Last song

Takže prostě v dubnu v Americe .. děkujuu :)
  • inukaja

MILEY!

Hello!
    I council.
    You are my most singer.
    SEASON got songs.
    I like everything.
    I am happy that you are *14*
    • Re: MILEY!

miley je modni navrharka!?!a to od kdy *8*
      • Re: Re: MILEY!

Od tý doby co navrhovala oblečení s Maxem Azriou
  • zanesskaaaa

Zdááryc :D

Uááá tak tohle je moc :D .. nechtěla jsem nic psát a otravovat tady, ale tohle už nevydržím :D ..
    Ták heleďte .. proč tady proboha řešíte, kdo je tady první .. tady je to o navštěvovanosti a ne o tom, co kdo dokázal atd. .. kdyby to bylo o tom, c kdo dokázal, to by tu Miley byla asi tak cca. .. nevim .. prostě hodně dole .. a na vrchu by byli mnohem významější hvězdy, kterých je víc než dost .. to za 1.
    Za 2. .. nesrovnávejte tady dospělýho muže s malou šestnáctiletou holkou .. to je jako by jste srovnávali výkonnost lva a malého koťátka .. bože :D
    a nakonec za 3. proboha TEREZO .. hlavně, že tady píšeš, jak nikdo Michaela nezná a pomlouvá ho, přitom Ty o něm víš z toho, co tady píšeš taky velký kulový !! .. takže tady nikoho nepoučuj ju ?!! :D ..
    Táák je to ze mě .. a teď mě zjebejte jak chcete :D:D .. ale mám prostě pravdu !! :D
    • Tereza

Re: Zdááryc :D

Ou největší hvězda která všechno zná a všude byla právě promluvila!Za prví TY o mě nevíš vůbec nic a jak se o koho zajímám nebo ne,takže se do mě necpi,bud tak laskavá!
      • zanesskaaaa

Re: Re: Zdááryc :D

Óó já že všechno znám a jsem hvězda ? :D .. tak to děkuji, asi se budu červenat .. :D .. MG :D
        Já se do tebe necpu .. tvé jméno jsem napsala velkými písmeny, jelikož jsem chtěla aby sis to přečetla .. poněvač tady neni diskuze o Michaelovi, tak jsem to napsala tak, abych ho tady neřešila z hlediska jeho osobní stránky ..
        Máš pravdu nic o tobě nevím a jsem za to ráda, ale když o něm taky víš tolik, co lidé, co ho pomlouvají, tak se nehraj na strašně chytrou ;) .. jenom jsem Ti chtěla poradit, tak se do mě hned nenavažuj .. trubičko ;)
        • Tereza

Re: Re: Re: Zdááryc :D

No až na to že zrovna o nějaký rady od TEBE sem se neprosila!A pokud vim tak zrovna ty o něm sáhodlouze vykládáš a děláš ze sebe chodící encyklopedii o něm.Nebudu se tu s tebou víc dohadovat!Tak bud tak od tý dobroty a nech mě žít a prožívat věci tak já uznám za vhodný!
          • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Zdááryc :D

Nejsem chodící encyklopedie .. a nehraju si na chytrou .. to že je někdo hold slušně vychovaný neznamená, že je hned chodící encyklopedie a strašně špatný člověk .. vím, že ses o mou pomoc neprosila .. taky za to nic nechci .. nepotřebuju abys mi za to byla vděčná .. jenom jsem nechtěla, aby tě tu měli všichni za debilku .. ale když si to tak strašně přeješ .. tak fajn !! ..
            • zanesskaaaa

Re: Re: Re: Re: Re: Zdááryc :D

Nechci se hádat, ale nevypadnu .. páč já jsem fanoušek Miley, tak tu mám právo psát .. a Ty slečno mi nebudeš říkat co mám dělat .. že je Miley lepší to také nesouhlasím, ale to je jedno .. a to, že ho někdo poslouchá od smrti .. to už jsem slyšela milionkrát a je to trapný .. a neříkej to mě .. protože u mě to neplatí .. cáá !!
            • kate.szv

Tk hale, tohle je diskuze o Miley tk wypadni !!!! Michael je mrtvej, žije Miley a teď lepšííí !!!!! Michael doku neumřel tk hodně lidí z vás ho neposlouchali, ae od té doby co je pod drnem, tk se všichni zblázněj!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Zdááryc :D

nechte se navzajem kdybyste aspon trochu premyslely tak jedna z vas ty druhy neodepise a porad se tu budete hadat
            • Tereza

Nech si svoje rady a moudra od cesty!Dík!
      • Re: Re: Zdááryc :D

sklidnete se obe dve zacina z tyhle diskuze bejt chat
    • zanesskaaaa

Re: Zdááryc :D

Joo a ještě něco .. asi se Vám to taky nebude líbit, ALE !! .. NIKDY SE NENAJDE ŽÁDNÝ NOVÝ KING OF POP .. toto označení, které si Michael nevymyslel !! .. má, protože ON dal tvář popu .. tak jako Elvis dal tvář Rock n' rollu .. chápete .. prostě budou jen tihle jediní králové .. a nikdo je nikdy nenahradí !! :D:D .. a teď mě zjebejte ještě víc :D:D ..
  • nechápu

nechápu proč seč tady hádate..? když má rád každy nekoho jinyho?? *15* a ten kdo nema rad miley tak at sem nechodíí a nepomlouvá jíí když ji nemaj radii ja myslim ze to je dost hustyy kdyz ve 14letech muzes hrat v serialech atd.. pozdejs film a jeste takovej hlas?co by za to clovek dal !! jenomže vy to nechápete!!a když to nechápete tak se nechodte!!!zdáár
  • veveruruskaska

PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

může mi někdo říct proč se tu pořáád hádáte???????tohle diskuze o MILEY a ne o MJ newim proč tu rešíte jeho plastiky dyš ás to tak zajímá tak si běšte na jeho diskuzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a uš je pls nesrownáwejte prtž každej kdo má mozek wí že MILEY toho na to kolik jí je dokázala hodně takže uš je pls nesrownáwejtw jooooo!!!!!!!!!!!

HLAWNĚ SEM TED NIKDO NEPIŠTE ŽE SI MAM ZWOPÁKNOUT ČJ JOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • medison12

Re: PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

??Jo na svůj věk jóó??
      Nedokázala nic!!!
      Jenom jí táta protlačil do Holywoodu...
      A ten její hlaas fuuuuuj!!!
      Ona není niiic!!!
      Nechápu, proč si říka osobnost...
      Je to namyšlená KR... Domyslete si to!!!
      Sbohem *13*
    • selenka.1

Re: PROČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

přesně tak..já sem přijdu jednou za čas a řeší se tu on jestli je nebo neni lepší..než miley a tak...takže s timhle můžu jenom souhlasit..no a na čj se vykašli *3*
  • miley11cyrus

.

jo....jackson měl hodně plastik předtím byl krásnej ale po plastikách zničilo ho to....nic proti ale jinak kiQi pravda *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit