Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • undertaker

Miley v RAWu

O jménách jako The Rock či Arnold Schwarzenegger se už dávno hovořilo jako o dalších jmenach RAW Guest hostů. Nyní se však objevili další jména jako Miley Cyrus,Mike Tyson a Adam Sandler. jestli však opravdu uvidíme někoho z nich v úloze RAW Guest Hosta se nedá v této chvíli potvrdit.

zdroj:http://www.wrest lingweb.cz/clanky/novinky/dalsie-zv ucne-mena-v-raw_
  • I dont like Miley Cyrus

Miley Cyrus není žádná zpěvačka.Je to jenom holka, kterou začali propagovat manažeři a tak se stala ,,slvnou,,. Její písničky se nutí lidem a lidé si pak myslí, že když je poslouchají, tak jsou moderní...
    Je to holka, která se ráda kroutí před kamerou, využívá toho, že je sexy...
    To i k´dyž se kouknete na superstar, tak jsou dokonce i tam lepší zpěváci než je Miley...
    Lidi, radím vám, neposlouchejte Miley Cyrus! *13*
    • mileycyrus2111

Re: I dont like Miley Cyrus

Ty jsi normaálnííííííí kretéééééén takhle o Miley nebudeš mluvit!!A Piš si že jí to napíšu!!!Zkopíruju jí to!!!Jsi nenormální kretén kdy jsem poznala!!Miley je moje kámoška a nechci aby jí někdo takhle uražkami nadával!!!Jsi debil!!!radi spadni do popelnice a nevyndavej se!!Jejím Fanouškům se nelíbí jen její hlas ale vzhled a jak je k dětem Milá!!Nedávno teď v říjnu byla V Nemocnici rozdávat svoje autogramy nemocným dětem co nemůžou se hýbat apod..Stejně jako Selena Gomez(Moje kámoška)taky rozdává peníze na Charitu!!Nenadávno byla V Dětském domově!!A Dala peníze do UNICEF!!Chci aby jsi byla stejně jako ty děti co jsou na něco nemocní aby jsi byla taky!!Pako jedno!!Miley se nekroutí před kamerou!!Ona je dělá pokyny managerů a režisérů!!Prostě newíš jaká je v reálném světě!!A pokud jsi ji nepoznala v Realném světě tak jí neposuzuj jaká je když ty vůbec newíš jaká je!!TeĎ na Příští prázdniny si udělám na ni čas a pojedu za ní!!Prosím NesuĎ jí když jí vůbec neznáš!!A Navíc poznala jsem že Miley Cyrus je hrozně MILÁ k lidem a je upřímná než jiné celebrity!!Soudit jí můžeš až pak až jí potkáš v reálném životě!!Nesuď jí když jí neznáš!!Čau a domluvila jsem!!!!!!!!!!Nazdar!!Pak naděte odvahu se s ní setkat a uvidíte jaká je příjemná!!Pa Vaše Hannah..Demi,Miley a Seleny kámoška!:) *8* *8* *16* *10* *9* *15* *13* *13*
    • m-i-l-e-y56

Re: I dont like Miley Cyrus

A si moje mamka? Ne? Tak neraď. My co máme Miley rádi, tak nám náš názor nesebereš. A myslím a vidím, že to tady pořád někomu nedochází. *7*
    • Re: I dont like Miley Cyrus

Hmmmmmmm tak to ses peknej .....,Ja pojedu jen diky ni do USA *4* *3* *14*
    • Re: I dont like Miley Cyrus

a já ti radím spakuj se odsuď a nauč se psát my si budeme poslouchat koho chceme a ty nám nebudeš radit její písničky se lidem nenutí to by je ty pako neposlouchali no a co že se ráda kroutí před kamerou před kamerou je jí dobře a aspoň vleze před kameru nenamalovaná ne jako nějaký hvězdy co si myslí že vlezou před kameru namalovaný mají na sobě tuny makeupu a všichni se z nich poserou a v superstar pochybuju že sou lepší zpěváci ty nezazpívají ani jeden ton správně a hlavně jsou to češi a američani tak to je rozdíl v americe jsou slavný po celym světě takže se sklidni a di si to psat nekam na stranku antimileycyrus.cz a tam si to piš.Nazdar!!!!!! *8*
      • Tereza

Re: Re: I dont like Miley Cyrus

Tak tu po ní hned nevyjížděj,řekla tu jen svůj názor tak jako všichni.Navíc neni tak dokonalá,jen si tady tak fantazírujete..
        • sweet.anne

Re: Re: Re: I dont like Miley Cyrus

A říkáme tu, že je dokonalá?
          • Re: Re: Re: Re: I dont like Miley Cyrus

No jo máte jí tu za tu dokonalou..aspon někteří a netvrd mi že ne..
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: I dont like Miley Cyrus

Já ji sice zbožňuju, ale nemyslím si, že je dokonalá. Každý má nějaké chyby.
            • Re: Re: Re: Re: Re: I dont like Miley Cyrus

my ji tu mame jako dokonalou je to stranka miley cyrus
  • miley11cyrus

j

Heloo Im miley cyrus hahahahahha *1* *1* *1* *1* to snad není pravda
  • miley cyrus

ahojte já tomu nerozumim miley cyrus by už mělo být 23.11 17.tak proč to nezměněj? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
    • Re: miley cyrus

nevíte kdy bude mít miley cyrus koncert a pojede i do prahy,už jsem na jednom byla a byla to bomba,tak bych si to ráda zopakovala
      • foltas

Re: Re: miley cyrus

jedu na koncert do anglie kolem prostredka prosince,a nekdy na jare ma v ostrave
    • 22kristyl

Re: miley cyrus

vzdyt je 15.11 *3*
  • lili.barbie

???

Hele je pravda že se Miley nesnese s Katy Perry a Selenou Gomez? a nevíte náhodou někdo proč?
    • Re: ???

no jednu dobu se s Katy Perry neschodly ale ted se spolu normálně baví a se selenou gomez to si mysli vetsina ze se nemaji radi protoze Miley hraje v hanne montane a selena v kouzelnikach tak ze spolu zavodi kdo je lepsi ale tak to neni kamaradi spolu ne ze by si kazdej den volali a chodili na nejaky akce ale nekdy si spolu nekam zajdou a popovidaj a tak
      • Re: Re: ???

ale se spolu nebaví protože jí Selana přabrala několik kluků
        • Re: Re: Re: ???

se selenou ser bavi v utery byli spolu na udelovani cena fotili se tam spolu a i vedle sebe sedeli a s katy perry se bavi
        • lili.barbie

Re: Re: Re: ???

a proč se nebavi s Kate?
  • miley11cyrus

n

ona je super ale už mě nudí hannah montana ty písničky ale miley cyrus písničky jsou upa nejlepší a miley je taky super
    • Re: n

ona je hezká ale nic moc písničky už je nudná to říká každej
  • Hello

hello!im miley cyrus! *5*
    • luida

Re: Hello

Kdybys byla Miley, napíšeš to jak američan!!! Stěr!! Takhle:Hello! I´m Miley Cyrus.
    • Re: Hello

jestli ty si Miley Cyrus tak ja sem andel a andel fakt nejsem to uz tu bylo hodnekrat a miley vubec nevi o strance osobnosti ona zna jenom americkou stranku celebration.com a tam mozna chodi
    • anisek285

Re: Hello

hello i am emily. *1* *1* tohle už tu bylo dostkrát
  • janickadp

I loVe MileY

MiLey Je MOje NejoblíneněJší ZpěvačKA máM o Ní bLog tAk Jestli Se CHce někdO Kouknout : www.mileydestinyhopecyrusworld.cz Dík :) *4*
  • jessinka666

Holky

Ahojky holky jak pak se máte já jsem od Ashley a moc mám rád i Miley !Ale nemám ráda Vanessu a chtěla bych vás požádat jestli byste někdy nepřišli na Ashleynu dizkuzu a mohli bysme si dobře pokcat a potom mi zase k vám !
    A myslím že bysme si tak navzájem pomohli !
    Tak se mnějte bestovně papapap *14*
  • Tyhgj

Jestli ona je zpevacka,tak ja jsem buh :D
    • Tereza

Re: Tyhgj

Takových už tu bylo....
      • sweet.anne

Re: Re: Tyhgj

A ještě bude..
        • Tereza

Re: Re: Re: Tyhgj

Tak to asi jo,ale co vám tu na tom sejde...
    • sweet.anne

Re: Tyhgj

Jsi bůh. *5*
      • m-i-l-e-y56

Re: Re: Tyhgj

Tak to jo xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit