Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ???

ja fakt nechapu proc tady porad musite resit Michaela Jacksona...vzdyt je to diskuse o Miley!!
    • sweet.anne

Re: ???

Že jo! Už jsme to tu řešili hodněkrát.
  • miley.the.best

...

Stejně Mils zase Michaela předběhne ikdyž musím fakt uznat byl úžasnej! *3*
    • Re: ...

ale musis uznat ze michael by mel bejt prvni byl fakt dobrej a jak uz sem tady psala celej svuj zivot prospival a zpival detem to rikal v this is it tam rikal ze ten svet nikam nepujde kdyz to pujde takhle a v tom mel pravdu hodne lidi na nej bude zpominat jeste tak 150 let tak jak se jeste dneska zna elvis presley tak se bude znat i michael jackson tak aspon 100 pokud neskonci svet v roce 2012 to si ted vymejslim ja nevim jak dlouho ho budou znat treba 120 nebo 60 ale deti na nej budou vzpominat jeste hodne dlouho ale ja proste nevim miley mam radsi michael je fakt skvelej teda byl ale miley je pro me vic ale nerikam ze michael nebyl dobrej je nejlepsi legenda a bude vzdycky dokud neumre miley ne dela si prcu *15*
      • Tereza

Re: Re: ...

Ježiš tak už tu neřešte kdo je první nebo druhej,vždyt je to pořád dokola.Miley tam vydržela chvíli a jestli tam bude znovu tak bude.A i kdyby tu byl Michael na 5.místě pořád to nemění nic na tom kdo to byl a co za svůj život dokázal,pořád je to víc než Miley...a "veverkamiska" prču si dělej z něčeho jinýho,jinak s tebou ale souhlasim co si psala před tim.
  • sbírka

Čau nabízím sbírku a plakáyt Miley jestli byste měli zájem jukněte sem www.littlebuffy.blog.cz
  • miley11cyrus

co?

michael před miley no není divu je to king of pop *4*
    • miley11cyrus

Re: co?

klobouk dolů :-D díky
    • charmedka-jana

ale me mrzí že přeběhl Miley :-(
      on je taky super ale Miley je lepší :-)
      • Tereza

Re: Re: co?

Hmm to je tvůj názor..mě se ani tak moc nezdá....
    • Re: co?

miley je nejjjjj!a vzdycky bude!michaela moc neposlouchám!(skoro vůbec jenom 3pisnicky)a miley porad!takze je neeeeeeeej *15* *15* *15* *3* *4* *14*
      • Tereza

wow soudíš podle toho jak koho víc posloucháš *15* ..bože kolik ti je???sice "veverkamiska"chvílema neví co povídá,ale má pravdu v tom že Michael byl hvězdou několik let a po celým světě..kdyby sis uvědomovala ty rozdíly mezi tak tohle nikdy nevypadne..

Ty jo prvně tu z tebe vypadlo taky něco rozumnýho *3* *3*
      • miley11cyrus

vím díky
        • Tereza

Re: Re: Re: co?

no vážně klobouk dolu *15* *1*
    • kimiska15

čus lidi jak je

tjn ale miley je moe princeznicka a o kdyz musim uznat ze je michael omnoho lepsí pořád mam radeji miley..ale myslim to v dobrem michael byt taky super *4*
  • video

Kdo ho bude chtít tak až hodně poprosí a pošle icq číslo nebo skipe a já vám ho pošlu mám ho ve formátu mp4.
    • Re: video

*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jééééééééé dej mi jeji icq!!!a skype!
      • Re: Re: video

mislim až pošleš svoje ICQ číslo nebo Skype a já ti pošlu vydea co má od Miley.Já nikomu nemužu dát naní spojení víš.
        • Re: Re: Re: video

ahoj prosimte mohl bys mi dat icq n amiley?ja mam na nicka jonase je nejhezci znam ho jezdivam do ameriky s kolotocema:)tak pls napis mi na email papa angelinca@seznam.cz *5*
  • miley

Ahoj lidi mám vlastní vydeo od Miley jak blbnou z kamoskou na zahradě.
  • sweet.anne

Néé :(

Hééj, jaktože je Michael před Miley? x(
    • Re: Néé :(

já si taky myslim že si to zaslouzi v this is it rikal ze skoro vsechny pisnicky co napsal ze byli o detech a ten film je krasnej chudak michael myslim si ze si to zaslouzi byt pred miley miley mam radsi ale tech let co byl hvezdou a najednou ze dne na den zemrel ale miley mam proste radsi ale prvni misto by mnel mit on
      • sweet.anne

Re: Re: Néé :(

Ale jako samozřejmě, že byl úžasnej. Jenom mi přijde divný, že o něm najednou tak pěkně mluvíš.
        • Re: Re: Re: Néé :(

az ted sem si to uvedomila ale miley je ta nejlepsi podle me michael byl dobrej
      • sweet.anne

Re: Re: Néé :(

Najednou?
    • piskot256

Re: Néé :(

Nemáš to jedno??Já si myslím zhe si to zaslouží
      • Re: Re: Néé :(

moje řeč *4*
  • miley_destine

....

miley je nejlepší...mám ji moc ráda...je nej!!kdy bude mít pls koncert tady i nás v čr???bude ho mít??je nej..
    přidejte si mě pls do přátel fans miley....miley je neeeeeeeeeeej!
    • elis66

Re: ....

snad až příští rok..možná
    • sweet.anne

Re: ....

V nejbližší době ho v ČR mít nebude.
  • girs12345

girs12345

*14* miley cyrus je nej nej zpevacka a herecka na svete je proste upa super upa ju miluju *14*
    • 8.ball.8

Nuda

*7*
      • sweet.anne

Re: Nuda

*7*
        • 8.ball.8

:O

*7*
          • Re: :O

*7*
    • sweet.anne