-
Miley is supéér
Miley x) zbožňuju má úžasnej hlas a je to skvělá herečka x) !! -
Miley
Tak tim to asi nebude ze maji radi Vanessu XD To je fakt dost trapnýýý!!!No nic já třeba mám ráda Van i Ashley, Selenu, Hilary,Emily,Demi,Jonas Brothers,zaca a Codyho i Avril,Pink,Paris,Pussy cat dolls,mADONU,jUSTINA bIEBERA,Všechny z HSM dokonce i Toma a Jerryho ale určitě nesnáším Miley taková trapka co si o sobě myslí trapná,trapná,trapnááááááá áá vy asi jsem všichni ti posedlí fanoušci co se chovají jako její BF Ale vy jí vůůůůůbec nezajímáte vždyt ani neví ze existujete no nic nebudu vam kazit iluze!!!PÁPÁ Mileyčátka¨
PS: toto je diskuse a je to muj nazor jen az budete mít kecy!! *1* -
-
Re: Miley
To je i můj názor Vanessa je pro mě nej ale Miley je taky úžasná !! x)
-
-
Hannah Montana: The Movie
Zítra si jdu koupit DVD Hannah Montana: The Movie. Áááá, já se těšííím. *14* *15* -
-
Re: Hannah Montana: The Movie
ja sem na tom byla v kine -
-
Re: Re: Hannah Montana: The Movie
Já taky.
-
-
-
Ahooj
Ahojky holky, je mi strašně líto že tadyněkoho budu otravovat, ale já už tohle vážně musela napsat... Všimly jste si, že každý kdo má rád Vanessu Hudgens(já ji nesnáším) takže nesnáší nejlepší celebrity na světě a to jsou Ashley tisdale a Miley Cyrus. My všichni fanoušci Ashley milujeme Miley Cyrus, protože je vážně taky bestovní, ale fan vanessy -ti ji přímo nesnáší stejně jako naši Ashley! pořád oboum nadávají a naváží se do nich... nechecte nám pomoct?: žebyste třeba chodili víc na naši diskuzi o Ashley a abysme ukázali fanouškům Vanessy že mi fanoušci Mashley umíme držet pospolu? pokud ste mě pochopili a máte taky aspoň trošku rádi Ashley, tak jako já Miley tak prosím přiďte na Ashleyinu diskuzi a můžeme si tam psát i o Ash i O Miley. Miley se v žebříčku TOP osobnosti njeklesne ale ashley by mohla, tak nám prosím pomozte. FANS ASHLEY a Miley -
-
Re: Ahooj
Jasný, budu tam chodit. Mám ráda víc Ashley než Vanessu. *4* -
*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* nezvládnou to ani sami že si musí volat posilyyyyyyyyyy!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Ahooj
ale vy by ste jim meli prestat nadavat proste jim se libi ashley a vam vanessa kazdej ma jinej vkus a nikdo by se za to nemel stidet a nikdo by mu to taky nemel vycitat ja nesnasim vanessu ale nepisu to na diskusi proste se mi nelibi a nikdy by se mi nelibila a kazdej ma svuj nazor a vy mate ze ashley je krava atd. ale prosim piste si to na svoji diskusi pisu to za fans ashley porad se hadate kdo je lepsi a kdo ne obe dve jsou dobry ale pro me je miley ta nej -
-
Re: Re: Re: Ahooj
jo přesně jste tak trapný zalez nekam do díry a tam poslouzchej tu svoji vanessu a my jsme si posly neprivovali oni prsli sami!!!!!!!! *10*
ashley miley jsou ty neeeeeeeej sluníčka na celým světě!!!!! *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Ahooj
hele takhle sem to nemyslela ja to chtela rict slusne
-
-
-
-
klidně.a mohla si to sem napsat hned jak sis toho vsimla! *3* -
jj jasny ze vam pomuzem ashley i miley jsou super ale proste miley se mi libi vic vis proc fans nemaji radi i miley protoze miley a ashley jsou kamosky -
-
Re: Re: Ahooj
děkuju vám holky strašně moc, že budeme držet při sobě. Podle mě sje Miley uplně Bestovní ale Ash mám o kapáneček raději. jste fakt super. pokud chcete mužete jit za nama na diksuzi... -
-
Re: Re: Re: Ahooj
JO POJDE ZA NÁMI NA DISKUZIO ASH JE TAM SRANDA BUDE TAM VÍC LIDÍ KLIDNĚ SI TO MUZEM POTOM VYMĚNIT:-d
-
-
-
-
Ahooj
Ahojky holky, je mi strašně líto že tadyněkoho budu otravovat, ale já už tohle vážně musela napsat... Všimly jste si, že každý kdo má rád Vanessu Hudgens(já ji nesnáším) takže nesnáší nejlepší celebrity na světě a to jsou Ashley tisdale a Miley Cyrus. My všichni fanoušci Ashley milujeme Miley Cyrus, protože je vážně taky bestovní, ale fan vanessy -ti ji přímo nesnáší stejně jako naši Ashley! pořád oboum nadávají a naváží se do nich... nechecte nám pomoct?: žebyste třeba chodili víc na naši diskuzi o Ashley a abysme ukázali fanouškům Vanessy že mi fanoušci Mashley umíme držet pospolu? pokud ste mě pochopili a máte taky aspoň trošku rádi Ashley, tak jako já Miley tak prosím přiďte na Ashleyinu diskuzi a můžeme si tam psát i o Ash i O Miley. Miley se v žebříčku TOP osobnosti njeklesne ale ashley by mohla, tak nám prosím pomozte. FANS ASHLEY -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
PRO TEREZ
Hele Terko,mě nevadí že máš ráda Michaela.Vadí mi ale jiná věc.Že tady každýho ponižuješ.Mno ne ponižuješ ale něco mezi víš?Proč nejdeš na diskusi Michaela a tady to necháš plavat?Myslím,že asi nejsi fanynka Miley.Michael je super,nebo spíše byl..........Ale chápeš to vůbec?V profilu máš že je ti 20.Ale než sem se na tvůj profil podívala,myslela jsem,že je ti 12 a chceš se s každým hádat! -
-
Re: PRO TEREZ
hale víš mysli si co chceš..jo to máš pravdu Miley fakt nemusim,nevim co je na ní k obdivu,ale to je můj názor.A že sem napíšu co si myslim o tom když každýmu skočíte na špek,to je už vaše mínus.S nikym se tu dohadovat nechci! -
-
Re: Re: PRO TEREZ
mno fajn -
Re: Re: PRO TEREZ
takze ani se mnou ne -
-
Re: Re: Re: PRO TEREZ
NE když s nikym tak ani s tebou ne.
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
A s prominutím dělá ze sebe blba.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
kdo? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
Ti všichni co jí maji za tu opravdou Miley.Prosim tě ta má daleko jinačí věci na práci než vysedávat u pc,nebo neměla by když se chce řadit mezi "osobnosti".. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
A tim sem chtěla říct že by se měla věnovat jen sama sobě,aby se stala dokonalou -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
proc to by nemela mit ani deti v kolika mel vubec michael jackson deti on ma docela mlady deti ne? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
O dětech sem já vůbec nemluvila.Dětí at si má kolik chce,to je každýho věc.A najednou ti nevadí že se tu píše o MJ,resp ty sama tu o něm začneš mluvit.Já myslela že ti to vadilo.
-
-
-
-
-
-
VÁNOCE
Já ZATÍM chci ten deník s heslem,notebook,dotykový mobil a pak už newím............ -
-
Re: VÁNOCE
Dárky za 30.000 a ty chceš ještě něco???????????????? -
Re: VÁNOCE
to toho chces tak malo ja chci taky notebook pak taky dotykovy mobil pak kytaru,kalendar miley cyrus 2010 a novou telku a pak jeste bych toho chtela hodne ale to tady nebudu psat jo a novej Iphone a Ipod a iphone bych chtela apple a notebook taky ta znacka je podle me nejlepsi -
-
Re: Re: VÁNOCE
hm.. tak to já mám notebook,mobil s dotikovym displejem , mam 2 kytary-jednu elektrickou a druhou aukusticky nomální . a Ipod tky mam a i MP4 :-D takže já už nevim co si přát -
-
Re: Re: Re: VÁNOCE
treba vsechno novy to je nejlepsi a jeste bych chtela neco od miley a maxe azria z jejich kolekce a ty nemas iphone -
-
Re: Re: Re: Re: VÁNOCE
Vaši kradou???? Já bych toho chtěla! Ale nejsu taková, abych svý rodiče zruinovala!!!! Mobil-7.000-20.000, notebook-12.000-30.000 a dál nebudu pokračovat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: VÁNOCE
hele ja nerikala ze to budu mit jenom si to preju mam mozna tak jeden mobil a notebook nemam kytaru taky nemam ale prala bych si ji ja tohle vsechno nedostanu mozna dostanu kytaru a iphone a pak obleceni a takovy ty blbosti -
To máš recht, že jsou rozmazlený. Nechala bych je dělat, ať si vydělávají na věci. Já budu mít v létě brigádu v hospodě, nic moc, ale nebudu škubat aspoň rodiče.Ale jednou to poznaj, až je budou oškubávat jejich děti! Sice možná budu mít I-phone od applu, přímo z Ameriky, ale za 8.000 místo 20.000, mám svý styky *3* -
Mno pokládala sem si tu samou otázku jako ty *1* ..asi nejspíš nemaji ponětí jak těžce se dneska many vydělávaj...jasný jsou i vyjímky,ale nebudu je tu nijak nazývat. -
To víš,jsou rozmazlené a ničeho si neváží..
-
-
-
-
-
-
jůůůů
mám dobrou zorávu, Miley řekla že česko možná zařadí do svého turné příští rok!!! -
-
Re: jůůůů
jak to vis jestli je to pravda tak je to uplne super moc se tesim -
-
Re: Re: jůůůů
Ptala jsem se jí víš? -
-
Re: Re: Re: jůůůů
já se jí taky ptala přes mworld a přes co ty a nebo se s ní znáš osobně? to by totiž bylo super alespoň jeden další pravdomluvný člověk. -
Re: Re: Re: jůůůů
Promin to nejde jinak než abych se ted zasmála *LOL* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jůůůů
Zaplať si mileyworld a pak mluv co je pravda a co ne? Ano? -
Re: Re: Re: Re: jůůůů
a proc by to jako neslo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
to je pravda uz bylo hodne falesnejch ale treba je to ona treba si s ni povida pres webku a je to ona ale mozna ne to nikdo nevi aspon ze si s nekym pise -
Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
No holky nic ve zlým,ale jste vážně naivní když si myslíte že vám to píše ona.To se musí někdo na druhý straně pc pořádně bavit,když si z vás jen střílí a vidí jak to žerete.BUDTE NOHAMA NA ZEMI!
-
-
-
-
-