-
CD Miley
No skoro za měsíc jsou Vánoce.Budu si přát to new CD od Miley nebo CD Hannah Montana3.Už víte co si budete přát vy? -
-
Re: CD Miley
To mám. :) Já mám všechna CD od Miley a Hannah. -
-
Re: Re: CD Miley
Hmmm...Já bych je měla byla dávno,ale nechci aby za mě rodiče moc utráceli.
-
-
-
pro hannah54miley59
podívej se stejně tam není fotka tak nezná tvoje heslo mě to taky někdo udělal ale je to trapný že? -
-
Re: pro hannah54miley59
jj to je
-
-
¨§
Jmenuji se Lenulka -
Re: .
Billie jean.Lak my l........... *3* -
ČTĚTE!!
http://vtipy-vesele.wgz.cz/ -
super girl
miley je super holka mam ji strasne moc rada je nejky na svete a v hanne montane si taky super cool vcera davali novej dil hanny montany a byla tam super a srandovni -
hannah
miley ja zboznuji tvoje programi *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
ahojte
ahojte že ja som sa sem prihlasila a chcem sa stat fanuskom miley preco mi to nejdeeeeeee *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* -
-
Re: ahojte
Vždyť nejsi přihlášená. -
-
Re: Re: ahojte
no jo vlatne tobe to pali to by me nenapadlo
-
-
Re: ahojte
co ti nejde dat si miley do fanklubu tak to nevim co s tim je zkus to za chvili nebo zitra
-
-
miley-super girl
Miley ist best girl on the world...i like Miley ...she ist super girl...sou has got cool songs and film..ok?miley ist very very good.... -
MILEY V ČR?NIKDY!
Kdyby Miley měla přijet do ČR,tak by se to vědělo tak 3-4 měsíce do předu.Když měla přijet Madonna,vědělo se to 4 měsíce do předu.Když má přijet P!nk,tak se to taky ví měsíc do předu.Když měla přijet v červenci Avril,taky se to vědělo měsíc do předu.Takže 100% nepřijede.Neříkám že nikdy,ale teď někdy rozhodně ne! -
-
Re: MILEY V ČR?NIKDY!
tento rok nepřijede ale měla by přijet v roce 2010 tak doufám že přijede -
-
Re: Re: MILEY V ČR?NIKDY!
No jo "měla by mělq by"...jenže nevíš co se všechno do tý doby může stát
-
-
Neříkáš že nikdy? *15* tak proč máš teda titulek "MILEY V ČR?NIKDY!"? *15* *1* -
jj pravda
-