Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CD Miley

No skoro za měsíc jsou Vánoce.Budu si přát to new CD od Miley nebo CD Hannah Montana3.Už víte co si budete přát vy?
    • sweet.anne

Re: CD Miley

To mám. :) Já mám všechna CD od Miley a Hannah.
      • Re: Re: CD Miley

Hmmm...Já bych je měla byla dávno,ale nechci aby za mě rodiče moc utráceli.
  • miley11cyrus

pro hannah54miley59

podívej se stejně tam není fotka tak nezná tvoje heslo mě to taky někdo udělal ale je to trapný že?
    • hannah54miley59

Re: pro hannah54miley59

jj to je
  • pipousek

¨§

Jmenuji se Lenulka
  • hannah54miley59

Re: .

Billie jean.Lak my l........... *3*
  • ČTĚTE!!

http://vtipy-vesele.wgz.cz/
  • super girl

miley je super holka mam ji strasne moc rada je nejky na svete a v hanne montane si taky super cool vcera davali novej dil hanny montany a byla tam super a srandovni
  • nattinka

hannah

miley ja zboznuji tvoje programi *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • ahojte

ahojte že ja som sa sem prihlasila a chcem sa stat fanuskom miley preco mi to nejdeeeeeee *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8*
    • sweet.anne

Re: ahojte

Vždyť nejsi přihlášená.
      • Re: Re: ahojte

no jo vlatne tobe to pali to by me nenapadlo
    • Re: ahojte

co ti nejde dat si miley do fanklubu tak to nevim co s tim je zkus to za chvili nebo zitra
  • emo.pink.love

miley-super girl

Miley ist best girl on the world...i like Miley ...she ist super girl...sou has got cool songs and film..ok?miley ist very very good....
  • hannah54miley59

MILEY V ČR?NIKDY!

Kdyby Miley měla přijet do ČR,tak by se to vědělo tak 3-4 měsíce do předu.Když měla přijet Madonna,vědělo se to 4 měsíce do předu.Když má přijet P!nk,tak se to taky ví měsíc do předu.Když měla přijet v červenci Avril,taky se to vědělo měsíc do předu.Takže 100% nepřijede.Neříkám že nikdy,ale teď někdy rozhodně ne!
    • usjarca

Re: MILEY V ČR?NIKDY!

tento rok nepřijede ale měla by přijet v roce 2010 tak doufám že přijede
      • Tereza

Re: Re: MILEY V ČR?NIKDY!

No jo "měla by mělq by"...jenže nevíš co se všechno do tý doby může stát
    • Tereza

Neříkáš že nikdy? *15* tak proč máš teda titulek "MILEY V ČR?NIKDY!"? *15* *1*
    • miley11cyrus

jj pravda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit