-
Nuda!
Hej, dneska je tady nějaká nuda! *8* -
tak co
hej je tu nekdo nudim se -
SELAWARD
Máš nejakou svoji oblíbenou celebritu??? tak ji nominuj do souteže Selaward a uvidíš jak se pobere s ostatníma:) více na
http://selenagomezweb.blog.cz/091 0/selaward-nominace#pridat-komentar -
djskjhf
ahoj holky je tu nekdo nechtel by nekdo pokecat *7* -
THIS IS IT
Dneska jdu na this is it a trvá to jenom třičtvrtě hodiny?!hmmmmm nějaký divný.vím že to sem nepatří.......nebo.......asi je to jedno.sem už přestali chodit fans miley a chodí sem jenom jeho fans.takže je uuuupe jedno zhe???????? *8* *8* *8* *8* -
-
Re: THIS IS IT
A na to si přišla kde že to trvá jenom třičtvrtě hodiny? *15* marjááá *1* -
-
Re: Re: THIS IS IT
Jo kde si na to prisla byla sem na tom v kine!!
-
-
Re: THIS IS IT
Ne trva to skoro 2 hodiny!! *3*
-
-
můžete
hlasovat na www.iklo.blog.cz je tam i the climb od Miley *3* -
My blogíííís ;-)
Ahoj pls mrkněte se na můj blog ;-)
pApIrEk256.blog.cz -
pro veverkamiska
Jo já v klidu budu,ale někdy mě prostě dokážeš vytočit stěma tvýma řečma! -
-
Re: pro veverkamiska
diky bohu fakt diky ja uz nic nebudu rikat konecne juchu joooooooooo *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: pro veverkamiska
Proč? Říkej si co chceš. Svoboda slova, ne? *15* -
-
Re: Re: Re: pro veverkamiska
Heji, Svoboda slova je moje hláška! -
-
Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska
Fakt? Aha, tak to sorry, to jsem nevěděla.. *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska
Ok *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska
neva, žiju *1* ale máš moje povolení to rozšířit! *3*
-
-
-
-
Re: Re: pro veverkamiska
To bych ti radila *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: pro veverkamiska
takze PEACE
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re Re: Dotaz
Chtěla si říct k MAJKOVI na diskuzi né snad? *16*...ale slovo JMÉNO ti nic asi neříká *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: Dotaz
nerikate mu majkí ty tady napises majkovi a to si jeho fans -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: Dotaz
Praskej se už konečně někam schovat! *16*
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
"ma v sobe plno lasky pro deti ktery sou nemocny"...no aby ses nám tu nerozbrečela
*15* melete tu o tom jako kdyby byla nějaká svatyně *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
a komu to tu pises sama sobe
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1**1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
Prosimtě.. to vy tu pořád básníte o Jacksonovi jaká to je legenda *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
A včera mi tu píšeš jak posloucháš některý jeho písničky a ted se tu o něm takhle vyjadřuješ? *15* *16* Si to nejdřív v tý hlavě srovnej. -
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
No to asi proto že to bude PRÁVEM!!!!Legenda to je a legendou zůstane! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
treba legenda nebude za par let ho nokdo znat treba nebude tvoje deti o nem nebudou vedet no pochybuju ze jim budes basnit jak krasne zpival atd. ale v ty dobe uz se davno niukdo o nic zajmat nebude budou deti drepet u pocitace atd. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
Už tě holka začínám mít plný zuby! *16* Nevim co se sereš do mě,mího života,budoucnosti apod.A jestli moje děti o něm budou vědět??Si piš že jo *15* ..Na něj se jen tak nezapomene,legendou zůstane at se ti to líbí nebo ne!Rozhodně budu 10x radši když budou znát jeho než než podobnýtrosky jako je Miley o který navíc ty asi těžko budeš někomu vyprávět,protože to ani nikoho zajímat nebude *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: Dotaz
ty se vzdycky hned rozlobis pises sem certiky ja nerikam ze michaela vidis napsala jsem jeho jmeno nemam rada libi se mi jeho pisnicku neco ti o nem reknu takze mel supr zpev originalni pohyby a ted ho davaj ho ted na ucku ale davaj tam samy pisnicky protoze je to taky MJ"s legacy znam jeho dve nebo tri pisnicky black or white a thlirer nebo jaks e to pise a jeste ma jednu pisnicku a ta je hodne smutna ale ted si sakra nevzpomenu jak se jmenuje tak uz se nezlob a neposilej hlavne ty osklivy smajliky
-
-
-
-
-