-
Re: Re: Re: Re:Re: Re: pro sweet.anne
Já a rejpat to nee *1* *3* -
pro veverkamiska
No to nevim jak si na to přišla!Já dvě tváře nemam,stojim si jen za jednim a tim je Majk!!!! -
pro sweet.anne
Tak tim sem nemyslela zrovna tebe!Ale jsou tady takový! -
-
Re: pro sweet.anne
Btw. někteří tu zase říkají hnusárny o Miley.. -
-
Re: Re: pro sweet.anne
to jo
-
-
Re: pro sweet.anne
Jo, tak to jo. *3* Nechci, aby to tak vyznívalo, že nesnáším Michaela. Mám ho ráda, ale ne tak hodně, jako ty. Třeba teďka poslouchám You Are Not Alone. *3* -
-
Re: Re: pro sweet.anne
Jakou od něj ještě znáš?..Neříkej že jenom tuhle jednu? *3* -
-
Re: Re: Re: pro sweet.anne
To ne *1* Ještě např. Care About Us, Thrilller, .. Ale moc jich neznám. -
-
Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne
Nu to seš teda světaznalec *1* ..ale tak myšleno v dobrým.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne
(Taky myšleno v dobrým..) -
Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne
Furt is nerejpej *1*
-
-
-
-
-
-
pro veverkamiska
Víš co je u tebe dobrý?Že jednou se tu o něm vyjadřuješ jak kdyby byl buh ví co a pak na to najednou víš o něm všechno a byl to dobrej člověk.To víme i bez tebe. -
-
Re: pro veverkamiska
no ty taky mas dve tvare
-
-
ha
jezis.. tatarci!! -
Re: Re: Re: Re: Re Re: FANS
Já bych řekla že jo *15* *1* -
Princess
Miley je hrozně zkažená,vůbec jí nemám ráda! Začíná z ní bejt taková hrozná vyzývavka...navíc je zvolená nejhorším vzorem pro děti! MUAAH.. *9* -
ha
jezis... klidne vám to dám MÁLÉ DĚTI http://www.aktuality.sk/clanok/148901/najhorsim-vzorom-pre-deti-je-miley-cyrus/
článek akoraát pro vás, pro děti :D:D -
-
Re: ha
sry, ale kdyz veriz bulvaru, tak budes asi pekne *9* , radsi ani nebudu rikat co *15* -
juj no to je ale stěr *15* *1* -
-
Re: Re: ha
To neměl být stěr.
-
-
Takže:
a) netančila u tyče
b) a co má být, že chodila s 20-ti letým klukem? Stejně se rozešli.
c) podle někoho je asi nejhorším vzorem, když uspořádala koncert pro děti nemocné rakovinou.. Hmm.. -
-
Re: Re: ha
naprosto stebou souhlasím zase naivci tady někteří věří bulváru miley u žádné tyče netancovala... a vy co s tím máte problém tak si věřte čemu chcete
-
-
-
HAHA
Miley byla zvolena, jako nejhorsi vzor pro deti.. aaaa tady mate :D:D :D:D -
-
Re: HAHA
a ty zrovna tky nejseš žádnej vzor! -
-
Re: Re: HAHA
kdyz udelala ten koncert pro evropu tak ty prachy mohla dat organizaci pro zachranu nizinych gorill v africe
-
-
Nejhorší vzor pro děti? Kdes to vyhrabal/a? Ve svým žárlivým mozku? -
no jasne hlavne ze udelala concert for hope (koncert na nadeji)pro deti ktery sou nemocny a postizeny a miley deti miluje nechce to co zazila kdyz byla mala ve skole ji sikanovali a proto deti miluje a nikdy by na ne nedopustila -
-
prosimtě to dělá každý druhý.. nadační koncert .. *5* -
Mno v tomhel mám Majlí ráda..miluje děti jako Majkl..taky když byl malej tak ho táta byl..Majlí šikanovali..a proto by oba dva neublížili dítěti... -
-
Re: Re: Re: HAHA
jo presne ona by diteti nikdy neublizila ona ma deti strasne rada ma je rada protoze kdyz byla mala sikanovali ji a proto ted na deti neda dopustit dela protesty proti sikane a usporadala koncert pro nadeji a penize co se vybrali z koncertu dali detem ktere jsou tezce nemocni a deti ma rada dava jim penize chodi k nim do nemocnice a aby je rozveselila tak jim zpiva jako na tom koncerte pro nadeji vzala tam holcicku nemocnou z publika tancovala tam zpivala a pak se s ni obejmula to me dojalo -
-
Re: Re: Re: Re: HAHA
Tak hale Majk byl v dětství taky týranej a proto by on sám dítěti neublížil!Myslete a říkejte si co chcete,ale já tomu věřim a myslim že nebudu jediná.To že Miley pro děti uspořádala nějakej je hezký,ale přiznejte si,Majk pro ty děti dělal 10x tolik než ona.Takovej Neverland co pro ně nechal udělat,byl to pro ně ráj na zemi,měli tam všechno na co si vzpoměli a byli tam štastný..DÍKY KOMU?!.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HAHA
ja vim on totiz byl tyranej vlastnim otcem tak nechtel aby ty deti neprozili to stejny co on byl to dobrej clovek miley je jeste mlada ale ma deti moc rada
-
-
-
-
-
-
Čau =)
Lidi nechcete někdo pokecat? Nudím se. *9* -
-
Re: Čau =)
čusky já si teď s nikym nepíšu takže ..... JASNĚ *1*
-