Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza

Re: Re: Re: Re:Re: Re: pro sweet.anne

Já a rejpat to nee *1* *3*
  • Tereza

pro veverkamiska

No to nevim jak si na to přišla!Já dvě tváře nemam,stojim si jen za jednim a tim je Majk!!!!
  • Tereza

pro sweet.anne

Tak tim sem nemyslela zrovna tebe!Ale jsou tady takový!
    • sweet.anne

Re: pro sweet.anne

Btw. někteří tu zase říkají hnusárny o Miley..
      • Re: Re: pro sweet.anne

to jo
    • sweet.anne

Re: pro sweet.anne

Jo, tak to jo. *3* Nechci, aby to tak vyznívalo, že nesnáším Michaela. Mám ho ráda, ale ne tak hodně, jako ty. Třeba teďka poslouchám You Are Not Alone. *3*
      • Tereza

Re: Re: pro sweet.anne

Jakou od něj ještě znáš?..Neříkej že jenom tuhle jednu? *3*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: pro sweet.anne

To ne *1* Ještě např. Care About Us, Thrilller, .. Ale moc jich neznám.
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

Nu to seš teda světaznalec *1* ..ale tak myšleno v dobrým..
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

(Taky myšleno v dobrým..)
            • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

Furt is nerejpej *1*
  • Tereza

pro veverkamiska

Víš co je u tebe dobrý?Že jednou se tu o něm vyjadřuješ jak kdyby byl buh ví co a pak na to najednou víš o něm všechno a byl to dobrej člověk.To víme i bez tebe.
    • Re: pro veverkamiska

no ty taky mas dve tvare
  • ha

jezis.. tatarci!!
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re Re: FANS

Já bych řekla že jo *15* *1*
  • princessprague

Princess

Miley je hrozně zkažená,vůbec jí nemám ráda! Začíná z ní bejt taková hrozná vyzývavka...navíc je zvolená nejhorším vzorem pro děti! MUAAH.. *9*
  • ha

jezis... klidne vám to dám MÁLÉ DĚTI http://www.aktuality.sk/clanok/148901/najhorsim-vzorom-pre-deti-je-miley-cyrus/
    článek akoraát pro vás, pro děti :D:D
    • janicka-smiley

Re: ha

sry, ale kdyz veriz bulvaru, tak budes asi pekne *9* , radsi ani nebudu rikat co *15*
    • Tereza

juj no to je ale stěr *15* *1*
      • sweet.anne

Re: Re: ha

To neměl být stěr.
    • sweet.anne

Takže:
      a) netančila u tyče
      b) a co má být, že chodila s 20-ti letým klukem? Stejně se rozešli.
      c) podle někoho je asi nejhorším vzorem, když uspořádala koncert pro děti nemocné rakovinou.. Hmm..
      • usjarca

Re: Re: ha

naprosto stebou souhlasím zase naivci tady někteří věří bulváru miley u žádné tyče netancovala... a vy co s tím máte problém tak si věřte čemu chcete
  • HAHA

Miley byla zvolena, jako nejhorsi vzor pro deti.. aaaa tady mate :D:D :D:D
    • princess.singer.star

Re: HAHA

a ty zrovna tky nejseš žádnej vzor!
      • beast

Re: Re: HAHA

kdyz udelala ten koncert pro evropu tak ty prachy mohla dat organizaci pro zachranu nizinych gorill v africe
    • sweet.anne

Re: HAHA

Nejhorší vzor pro děti? Kdes to vyhrabal/a? Ve svým žárlivým mozku?
    • Re: HAHA

no jasne hlavne ze udelala concert for hope (koncert na nadeji)pro deti ktery sou nemocny a postizeny a miley deti miluje nechce to co zazila kdyz byla mala ve skole ji sikanovali a proto deti miluje a nikdy by na ne nedopustila
      • Re: Re: HAHA

prosimtě to dělá každý druhý.. nadační koncert .. *5*
      • baluska1

Re: Re: HAHA

Mno v tomhel mám Majlí ráda..miluje děti jako Majkl..taky když byl malej tak ho táta byl..Majlí šikanovali..a proto by oba dva neublížili dítěti...
        • Re: Re: Re: HAHA

jo presne ona by diteti nikdy neublizila ona ma deti strasne rada ma je rada protoze kdyz byla mala sikanovali ji a proto ted na deti neda dopustit dela protesty proti sikane a usporadala koncert pro nadeji a penize co se vybrali z koncertu dali detem ktere jsou tezce nemocni a deti ma rada dava jim penize chodi k nim do nemocnice a aby je rozveselila tak jim zpiva jako na tom koncerte pro nadeji vzala tam holcicku nemocnou z publika tancovala tam zpivala a pak se s ni obejmula to me dojalo
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: HAHA

Tak hale Majk byl v dětství taky týranej a proto by on sám dítěti neublížil!Myslete a říkejte si co chcete,ale já tomu věřim a myslim že nebudu jediná.To že Miley pro děti uspořádala nějakej je hezký,ale přiznejte si,Majk pro ty děti dělal 10x tolik než ona.Takovej Neverland co pro ně nechal udělat,byl to pro ně ráj na zemi,měli tam všechno na co si vzpoměli a byli tam štastný..DÍKY KOMU?!..
            • Re: Re: Re: Re: Re: HAHA

ja vim on totiz byl tyranej vlastnim otcem tak nechtel aby ty deti neprozili to stejny co on byl to dobrej clovek miley je jeste mlada ale ma deti moc rada
  • sweet.anne

Čau =)

Lidi nechcete někdo pokecat? Nudím se. *9*
    • princess.singer.star

Re: Čau =)

čusky já si teď s nikym nepíšu takže ..... JASNĚ *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit