Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza

pro veverkamiska

Ježiš já ti jí neberu,dělej si sní co chceš *16* *15* ...poslouchej si co hceš,je mi to jedno,ale přestante je tu někteří srovnovat!..Chvilku se drží na vrcholu a ste z toho mimo!No to je toho! *15*
    • sweet.anne

Re: pro veverkamiska

Tak proč ji srovnáváš ty?
    • Re: pro veverkamiska

NO A CO ZE SME Z MIMO
      • 8.ball.8

Re: Re: pro veverkamiska

Styď se! *16*
  • Tereza

pro sweet.anne

Jo a jak dlouho na tom vrcholu vydrželi?Týden???...Majk se držel a drží mezi nejlepšíma pořád!..A neni pravda že se všichni o něj začali zajímat až když zemřel!!!Nevim co stim pořád všichni máte!!!!Já ho poslouchala ještě před,takže klídek! *15* No a když už si v 9.třídě jak tvrdíš tak už by člověk čekal teochu víc rozumu!Máš doma taky ty její panenky nebo to má? *15* *1*
    • sweet.anne

Re: pro sweet.anne

Zklidni hormon. To, že ji mám ráda neznamená, že musím mít její panenky. Radši si běž na diskuzi MJ. Nebudu tady ztrácet čas s holkou vímvšechnonejlíp.
      • Tereza

Re: Re: pro sweet.anne

Kdyby ste nebyli takový trubky tak byste věděli že je o něj zájem pořád!Uspěchy má!!!!...a nebudu se tu víc s váma dohadovat!nemá to cenu!
        • kacenka33

Re: Re: Re: pro sweet.anne

ježiši že si už s tim nedáte pokoj *1* že je Majkíí NEJLEPŠÍ víme všichni...a vědi to i ty co fandí Miley jenom si to nechtěj připustit...takže serte na Miley ta nikdy jednička nebude...víc jak polovina světa neví kdo je Miley ale celý svět ví kdo je MICHAEL JACKSON...takže se tu přestaňte hádat! Majkíí je celosvětová jednička...Miley je celosvětově nic...a i kdž možná měla Majkíího ráda tak to jí moc nepomůže...myslím že by se mnou většina lidí souhlasila...i když tady moc ne...napsala sem pravdu...a ta bude platit pořád...takže bohužel Miley na první pozici už pro tebe NENÍ MÍSTO! to místo má už Majkíí a zůstane mu napořád...!
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

A víš, čím se Michael proslavil? Svou smrtí. *5*
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

No to promin,ale to si plácla pěknou kravinu! *13* Člověk jenom zírá co se tu všechno nedozví *15* *1* Neproslavil se svojí smrtí! *16* *8*
          • Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

michael je uz mrtvej to si taky musite pripustit porad mluvite ze je nejlepsi ze je na vrcholu ale pritom je mrtvej
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

Umíš taky psát něco jinýho než to že je mrtvej?? *16* Dej pokoj stim už!A co že už tady neni,to neznamená že na něj zanevřem,přestanem poslouchat jeho písničky!Na MAJKA SE NEZAPOMENE,NIKDY!!!!Jo za to Miley tady je tak je prostě nejlepší *16* *15* ..fakt ubohý tohle!
        • Re: Re: Re: pro sweet.anne

JA VIM ZE BYL DOBREJ ALE TY TAKY MUSIS POCHOPIT ZE PRO NAS MILEY ZNAMENA VSECHNO PRO TEBE ZASE MICHAEL ALE PRO NAS MILEY JE NAM JEDNO ZE TADY PISETE SAMY KRAVINY PRITOM JI ANI NEZNATE
          • Tereza

vy sami jí neznáte,nevíte jaká ve skutečnosti je *15* tak nevim co tu meleš *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro sweet.anne

my ji zname a vime jaka je pomaha detem protoze kdyz byla mala tak ji sikanovali akorat vy o ni vite prd a myslite ze ste nejlepsi pritom nejste nic my o ni vime hodne vy vite hodne o michaelovi ale to je mi jedno co o nem vis me zajma jenom miley
          • 8.ball.8

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: pro sweet.anne

A myslíš, že nás to baví se s tebou dohadovat? *5*
          • Tereza

Tak se nedohaduj!A ne nebaví mě to..protože s takovýma malýma hloupýma a naivníma holčičkama se stejně bavit nedá *15* a v tom co tu Kačík napsala má pravdu,sami víte že Miley tak dobrá jako byl Majk nikdy bejt nemůže,ale ono je těžký si tu připustit!To už je jednoduší jen nadávat! *15*
    • Re: pro sweet.anne

NEMUZES RIKAT ZE SE DRZI ON SE DRZEL MUSIS MLUVIT V MINULEM CASE
  • hannah54miley59

FANS

miley zbývají 3 fanoušci/fanynky a má 7000 fans!jupí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3*
    • 8.ball.8

Re: FANS

Nespletla jsi se o dvě nuly? *4*
      A to jistě aspoň polovina "fans" má min. 3 profily. *5*
      • sweet.anne

Re: Re: FANS

Už má 7000! *3*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: FANS

Takže 70. *3*
          • Re: Re: Re: Re: FANS

ty asi vidis spatne ze jo je tam 7000 a ne 70 aje to trosku rozdil a nikdo nema dva profily zavidis ze tvuj doktor house nema tolik
            • Re: Re: Re: Re: Re: FANS

ne! *16* *13*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: FANS

Takže mám pravdu, viď? *4*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: FANS

Ty budeš pořád mít nějakej problém, že?
  • vanessavk

hLASUJ

http://just-nessy.blog.cz/0910/kdo- je-nejlepsi hlasujte o naj celebritu
  • hannah54miley59

blog

podívejte se na můj blog je o miley mno a tak ruzne

www.h2ostacipridatvoduh2oh 2.blog.cz+komentík

plsssssssss moc vás plsíííím!!!!
    • hannah54miley59

Re: blog

oprava:

h2ostacipridatvoduh2oh2o .blog.cz
  • hannah54miley59

MILEY JE NEJ!

je prostě skvěla líbí se mi její vlasy
  • hannah54miley59

Video

jj to video s tou holcickou bylo super dívala jsem se na to 3x!!!!!A taky by sem chtěla když bude koncert miley asi v ČR tak kéž by si mě vytáhla taky ná pódium(ja nejsem nijak nemocna)ale bylo by to super zazitek kdyby mě taky nechala zpívat nebo kdyby jsem s ní zpívala duet no to by bylo!!!!!!!!!!!!!
    • Re: Video

jj ja taky ty deti maji ohromne stesti
  • greg

je super miley je nejlepsi hlavne me strasne dojal concert for hope(koncert na nadeji) je tak super a nejlepsi je ze vsechny penize co vybrali dali postizenym a nemocnym detem a k sobe si jeste prizvala demi lovato a jesse mc cartneye je nejlepsi a vzdycky bude
  • martinkooooooo

jj

proste super *14*
  • m

kouknete se na tohle miley usporadala concert for hope (koncert na nadeji) a zpiva tam pisnicky a vytahne i jednu nemocnou holcicku z publika a bude ji tam zpivat a pak se s ni obejme a zacne tam s ni i tancovat ona je tak super *14* http://www.youtube.com/watch?v=_4Ic OlyhYBU&feature=related a vymazte si tam ty mezery
    • nicky0012

Re: m

jj to je upa užasný video!
      • Re: Re: m

ze jo jak se tam s ni otoci a pak na konci ji obejme je to tak uzasny malem sem se rozbrecela ona pomaha detem to je tak uzasny a nejlepsi je na tom ze penize co vybrala z koncertu tak darovala nemocnym detem ona je tak uzasna ty deti se maji a chudak ta holcicka co byla na tom podiu nevim co ji bylo ale bylo mi ji lito
        • nicky0012

Re: Re: Re: m

j přišlo mi to uplne stejne ona je uplne suprová!!!na jednu stranu bych chtela být tou holčičkou...ae na druhou ne....videt a zpívat s miley je užasný...ae být nemocná tto ne!!...je to vážně krásný jak pomáh dětem aby se uzdravily!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit