-
....
Its the CLIIIIIMB!!!
JA MILUJU TU PÍSNIČKUU -
-
Re: ....
Učím se jí zpivat!!! *3* *4* -
-
Re: Re: ....
já už ji umím upa nazpamět!!
-
-
-
TZ
Vím žě to sem nepatří,ale plsky:
Chcete bojovat proti týrání a testování zvířat?
Tak se zapište:
Avrilka-alik.blog.cz
Hned první článek!! -
-
Re: TZ
newa že top sem nepatří!je to duležitý!!!já teda testování a týrání ubohých a neviných zvířátek nesnáším!_no ne??vám by se to líbilo oni sou upa ubahá a nemužou nic dělat..chudáci!! *9* *9* *10* *16* -
-
Re: Re: TZ
ja to taky nesnasim jak na nich muzou neco testovat oni nevi jaky to je to by chtelo aby i oni ty lidi si to vyzkouseli kdyby na ni neco testovali hajzlove -
-
Re: Re: Re: TZ
jj je to hrozný!
-
-
-
-
...
Ahoj holky kde jse přišli na to že Miley byude mít koncert v roce 2010 v o2 areně???
Mno a taky na jaký stránce..a kde mužu sehnat lískty .... a kolik stojí jeden lístek do 1 řady a do zákulisí?...
Moc děkuju za odpověd mužete mi napast i na vzkazy!!!
Díky!! -
-
Re: ...
presne moje otezky. tak jak??
-
-
Hello!
Hello!I am Miley Cyrus!!!!!!
I love mi fan!!!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Hello!
Hey you are not miley, miley is Miley002 yeah, and I Emily Osment. *14* -
-
Re: Re: Hello!
Prvně se nauč anglicky. *5*
-
-
Re: Hello!
You are cow. *4* -
-
Re: Re: Hello!
trapný!! -
-
Re: Re: Re: Hello!
Jméno: Ashleynka Tisdale ... ano, to máš pravdu. *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Hello!
ne ta miley cyrus(jako pravá)-takže zklapni!
-
-
-
-
-
Kráva co neumí zpíva
Ta holka dělá ze sebe hvězdu přitom je ubohá. Neumí zpívat.A to jak je ve všelijakých hitparadách na 1 místě je proto že proni hlasují malé holčičky které nerozumí hudbě. A vdospělosti po ni neštěkne ani pes. *1* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *4* -
-
Re: Kráva co neumí zpíva
+1 *3* -
jo a ty jsi kdo?že tak poznáš kdo umí a kdo neumí zpívat..nemysli si,ty "malý holčičky"taky poznají,jestli umí zpívat..má výborný videoklipy,je hezká a ty písničky?ani nemluvím..tak toho nech..Miley je skvělá!! *3* -
-
Re: Re: Kráva co neumí zpíva
Skvělá?! *15* možná tak pro tebe *15* což tu máte všichni hudební hluch?! *15* -
-
Re: Re: Re: Kráva co neumí zpíva
to by si mela rikat spis ty a tvuj jakcson ta tady porad nadavas na miley my na vaseho jakcsona nelezem -
-
Re: Re: Re: Re: Kráva co neumí zpíva
Nenadávám..je to věc názoru.Jen mi nejde do hlavy že jste z ní všichni tady tak vyplesklý *15* ..a co že hrála v nějakým seriálu kterej znaji jenom dětičky z prvního stupně základní školy *15* a že má nějakých pár písniček..to jsou jenom mini "úspěchy"!..Majk byl prostě NĚKDO a zajímali a zajímaji se o něj všechny věkový kategorie *15* ...Miley je dětská "hvězdička" dospělí nijak neoslní *3* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kráva co neumí zpíva
FAKT JO TO SI JENOM MYSLIS JA NERIKAM ZE MICHAEL NEBYL DOBREJ ALE TOHLE JE DISKUZE O MILEY CYRUS A NE O MICHAELOVI A VY SEM PORAD CHODITE AZ SE MICHAEL DOSTANE NA PRVNI MISTO TAK TU PO VAS NIC NEZBYDE ALE ZASE AZ BUDE NA DRUHY PRITAPKATE SEM A BUDETE NA NI NADAVAT VY STE TAK DETINSKY A NO A CO ZE JI MAJI RADI DETI TY SI VYDELA NEJAKOU MLADOU HVEZDU KTERA NEMELA MLADY FANS UZ VIDIM SEBE JAK POSLOUCHAM KARLA GOTTA FUJ A MOJE BABICKA MILEY CYRUS MUSIS U TOHO TROSKU PREMYSLET JO A NERIKALA SI ZE UZ NEBUDES NADAVAT NO TO VIDIM NIKDO TADY NA MICHAERLA NENADAVA TAK UZ SEM NELEZ A NENADAVEJ NA MILEY JE TO NASE VEC KOHO MAME RADI PRO NAS JE NEJ MILEY CYRUS A PRO VAS ZASE MICHAEL ALE NAM JE JEDNO JESTLI JE PRO DETI ONA JE PRO DETI ALE NE PRO MIMINA ONA JE PRO VETSI DETI A MY SME VETSI DETI TEDA VETSINOU -
Btw. Proč jste smazali můj příspěvek? -
Až na to, že o Michaela se nějak všichni začali zajímat, když umřel. *5*
P.S. O Miley se zajímám i já, a nechodím na 1. stupeň. Chodím do 9. třídy. *5* A když teda podle vás není tak dobrá, proč měla několik svých alb na vrcholu hitparád? *5*
-
-
-
-
-
Tvůj názor. Ale já mám opačný *1* -
-
Re: Re: Kráva co neumí zpíva
Jo a já mam zase opačný než ty *15* ..bpm má pravdu...ale časem to taky (snad)pochopíte *15*
-
-
-
Hello everybody!
Dobrý den vše,já jsem Miley Cyrus,kamarádka řekla já mám na osobnosti.cz profyl šla jsem podívat a je to tady docela dobré.Omlouvám se já za chybi.Ahoj *4* -
-
Re: Hello everybody!
Och Miley dej mi tvé ICQ. Si trapná holčičko...jdi se vetřít jinam i těma nechutnejma chybama... *15* -
-
Re: Re: Hello everybody!
74938120 *4*
-
-
*LOL*...tak tohle to je už vážně vrchol trapnosti *15* *1* *1* -
Promiň, ale musím se smát *1* *1* *1*
-
-
--------
Nemam to teda stahlí z netu.Mám to nahraný z HDD z Jetixu jak byl ten den s Hannou ty díly není to z netu!!!!! -
jugfih
jedu za dedou do ameriky a tam mi prej koupi miles to go treba se setkam s miley cyrus ale deda bydli v nevade to je stat hned vedle californie kam patri a L.A. tam sem bylo jednou k dedovi totiz jedu po druhy -
-
Re: jugfih
no jasny treba z los angels do new yourklu to mas od cesky republiky do ruska v americe jsou miliony lidi treba new yourk tak to mesto je asi 100krat veci nez praha urcite se tam sni nesetkas ty tam ani urcite ani nejedes jejnom se vytahujes treba ja jsem byla na jejim konzerte cv nemecku a mam od ni 2 autogramy tak se moc nevitahuj jo? -
Já jedu za ségrou do LA na Vánoce *4* Ona tam studuje *4* -
-
Re: Re: jugfih
To jste bohatí. Mě by rodiče letenku za 20000 nekoupili!!!! -
-
Re: Re: Re: jugfih
njn me ji taky nekoupej!!!
ja si na to setrim od 9 let a je mi 15 *3*
-
-
aha =) Moje kámoška byla v USA, přivezla mi podpis Mitchela, škoda, že né Miley, ale ta byla na natáčení The Last Song=( -
-
Ej ta se má.
Já bych tam chtěla strašně někoho potkat, ale naděje si nedělám *3* -
-
Re: Re: Re: Re: jugfih
to byla asi náhoda, protože měl zrovna koncert! Ale taky bych chtěla potkat někoho=) -
-
taky jedu
Já za 2 týdny taky jedu do LA... Na doporučení poroty pěvecké celostátní soutěže *4*
Na stálo... Díky bohu, že tam mam tetu!!
Moc se těšíííím!!:-) *3*
-
-
-
-
-
heh, do Ameriky kvůli Miles T Go=D=D haha...třeba taky ne..=P Myslíš, že na tebe bude Miley čekat?=) -
-
miles to go je knizka a ja si ji tam jedu koupit a taky jedu za dedou -
-
yay, já vím, že je to knížka , nejsem blbá za prvý ji mám doma a za druhý mám o Miley blog:D to už vim taky -
-
no ze tady pises samy kraviny proc tam jedu kde je cervenej koberec atd.
-
-
-
-
no a co tam budeš dělat? tvůj děda je čech nebo američan? -
-
co tam budu delat budu chodit po americe doufam ze se tam zase neztatim mozna potkam par hvezd doufam ze pudu zase s dedou do drive parku kdyz sem sla ven tak sem byla cela zelena je to tam drsny a jinak urtrite pujdu zkouknout americky obchodaky mozna si taky neco koupim a urtrite se pujdu podivat na cervenej koberec a to uz je vsechno jinak asi budu u dedy doma a budu chodit na ty jejich milk shaky jeste se je nikdy nemela a na telku se divat nebudu protoze ji nebudu rozumet tak budu na notebooku a deda je cech jenom se tam prestehovat za praci uz se mooc tesim -
-
ale samozřejmě tam někde vystuduju školu.to je jasný -
já tam pojedu v 15ti protože tam začnu s kariérou! -
aha a kde bydlíš? máš ráda miley? -
červenej koberec jo? a ten je kde?:D A milkshake prodávají i tady v ČR a jsou uplně stejný:D:D Děda a za prací jo, není náhodou už v důchodu?=P -
-
cerveny koberec v americe je vetsinou tam kde se kona nejaka akce,a deda v duchodu neni nevim jak je starej tvuj deda ale mymu je 49 no uz skoro 50 a na milk shake si zajdu tam me je to uplne jedno ze je prodavaji i v cechach -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jugfih
mg no ja ti teda taky neverim, no mozna tak to ze jedes za dedou ale ze do ameriky to tady fakt ne byeee -
tak mi never ja tam jedu jedu tam az za tejden od 2 do 16 -
a co když ti nevěřím?=P Neřeš...jdu z téhle stránky zase na měsíc:D:D ahoj -
me je to jedno ja se tady nebudu hadat kdyz je to diskuze o miley ja jenom napsala ze jedu za dedou aty hned takovy otazky jako by si mi neverila tak co myslis ze bych jako mela rict ze je to tam super ja tam jedu teprve podruhy a pojedu tam mozna az za 1 rok nebo 2 -
napsala? ještě se ptej, se jen ptáám=D=D Já měla otázky a ty blbý odpovědi! Žárlím? Jsi se zbláznila...já jsem ráda, za to co mám! A víš proč? Je plno jiných dětí co jsou na tom hůř..víš a nevytahujou se tu, že maj dědu v USA atd..=P Myslím, že se tam nikd ynedostanu? Já mám celý život před sebou..to t nedošlo vid:D haha -
a co sem asi napsala si sis tohle zacala jenom zarlis ze ty se do ameriky nikdy nedostanes -
za prvý nepíšu kravina a za druhý jsem se ptala:D:D Jenže červený koberce jsou na akcích, ale nejsou tam na 'věky' jen na ty akce.... takže asi těžko..=P Nevim kdo tu mele blbosti:D Už jdu, nechci tu strávit věky hádáním se s někym bez mozku...měj se=P
-
-
-
-
-
-
Pizza
Jdu jíst pizzu mnam -
-
Re: Pizza
a co já stim já mám taky jídlo, mno =D
-
-
=D
Nechcete si někdo popovídat? Nudim se =P Hlavně o něčem rozumním:D -
-
Re: =D
Tak to nejseš sama! *3* -
-
Re: Re: =D
myslíš, kdo se nudí? -
-
Re: Re: Re: =D
KOHO MÁŠ RADŠI MILEY NEBO HANNU? -
-
Re: Re: Re: Re: =D
Miley.... Hannah je taky dobrá, ale HM vlastně vůbec neexistuje..=) Je vymyšlená, když se to vezme...a ty? A navíc se mi na Mil líbí víc hnědý vlasy... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: =D
je to napsaný nahoře...=P Teda pokud myslíš od Miley, moje nejoblíbenější, ale není od Miley:D -
Jj přesně, vlastně to nejde říct, Miley nebo Hannah, protože Miley je vlastně Hannah, ale Hannah je fikce.
Mně se nejvíc líbí klip asi k Party In The USA, ale všechny jsou úžasný. *14* -
jakou máš ráda písničku? *7* -
to je tak varianta...=) Prostě Mils je lepší=P Ale HM, je její část..sakra...:D:D -
no mně se líbí obě ale jako ty se mi líbí víc miley je vtipnější *3*
-
-
-
-
-
Re: =D
Já klidně *1* -
-
Re: Re: =D
heh, a co děláš? =D Spíš něco s Miley vid? Jakou písničku od ní máš nejradši??=) -
-
Re: Re: Re: =D
Jsem na osobnostech a prohlížím si profily *3*
No.. všechny se mně hafo líbí. Nejde říct, kterou mám ráda nejvíc. Teďka mám asi nejoblíbenější od Miley The Time of Our Lives a od Hannah Don't Wanna Be Torn. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: =D
heh, to by mě asi nebavilo=)
Já mám od Miley každou chvíli jiný..:D Pode mé nálady, která se dost často mění...Ale asi When I Look At You a G.N.O...ale je jich více.. A od HM mám nejradši Mixed Up=) Ta se mi líbí uplně moc♥ -
-
no já jí mám ráda od minulího roku takže ani néééééé dlouho -
mno vlastně ani né tak dlouho...hmm.. poprvé jsem ji viděla, někdy v březnu minulýho roku na youtube, ale vůbec jsem nevěděla kdo HM je!=P Ráda jako 'ráda' ji mám od konce září minulýho roku=) A ty? -
OD KDY MÁŠ RÁDA MILEY? -
asi poslední dva k When I Look At You a Party In The USA!=) Ale i na 7 Things a Fly On The Wall, je něco zajímavýho a i na The Climb..ale asi k Party In The USA!=) a tobě se líbí jaký?=P -
Jj, přesně *4*
Aaa.. Třeba, jakej videoklip je podle tebe nejlepší? *7* *4*
-
-
-
-
-