Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

.,.,

Vy moje zlatíčka Miley je nejlepší a to ví přece každý!
    • 8.ball.8

Re: .,.,

A dál? *16*
  • hannah54miley59

Miley.....

Ahoj jmenuji se Miley Cyrus a umím trochu Česky.Miluji moje fanoušky! *14*
  • Miley

Miley seš nej !!! xD kam se na tebe hrabe Madonna !! xD
    • 8.ball.8

Re: Miley

Vtípek dne? *5*
      • mermaid

Re: Re: Miley

PROČ VTÍPEK??? *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: Miley

Ty to snad považuješ za reálný, že se tak hloupě ptáš? *5*
    • mermaid

Re: Miley

HELE MILEY TU NENI JESTLI STE TO REKLI NOVINARUM TAK STE KECALI ONA TU NA OSOBNOSTI.CZ NENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *5* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
  • ČTĚTE!!

vtipy-vesele.wgz.cz/
  • New photo

Hewe lidi nehádejte se...co řikáte na tu new fotku Miley na Hlavní stránce? ...mě příjde,že ta předtím byla lepší....neřikám že tahle se mi nelíbí,ale u tý před tím se aspoň koukala rovně *4*
    I LOVE MILEY! *14*
  • simca2

jejda

jejdamame už toho nechte vy s toho Jaksona vipadněte k němu nechápu o co vám de to že je za miley ještě neznamená že nejhorsi budte radi že je na 2miste co ja bych za to dala aby Ash byla na druhém a vy se nespojite ani stím ste fakt trapní a mileyným fanouskům dám radu ktera zabrala i u nas na dikiuzi Ash : NEVŠÍMEJTE SI JICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *8* *16* *3* *16*
    • 8.ball.8

<^>

Same shit different day. *16*
  • miley11cyrus

j

joo miley je super fakt super super *1*
  • Sraz

Kdo by chtel jít na sraz fanoušku Hannah Montana do Znojmo-Břežany...
    Jestli jo tak program je takový-zpívání solo(nebo ve 2,3,4,5,6...),psaní dopisu na správnou adresu Miley Cyrus-at přijede do ČR a všichni by se podepsali...,pití podle Hannah Montana(jahodové),tancování a povídání si o Hannah Montana a taky Novinky...
    Prostě zábava...!!=)
    Musíme akorát vědět vaše jméno,věk a město ve kterém bydlíž popřípadě na místě i adresu abychom ti poslali odpověd na dopis od Miley Cyrus!
    Myslím že by to mohla být velká zábava pro všechny fanoušky Hannah Montana...

Pokud máte zájem napište na mail online-hannah-montana@seznam.cz
    a dozvíte se více a podrobné informace!!!!
    Budeme se těšit ND!!!
    • 8.ball.8

_

Jsi mohla rovnou napsat "Den dětí". *4*
      • 22kristyl

Re: _

*1*
        • Re: Re: _

NE není to "den dětí" ae je to zábava pro všechny fanoušky...myslela jsem že by to mohla být zábava už máme i místo bude se to konat v tělocvičně v Břežanech!!(je tam i podium)-myslela jsem že budete mít větší zájem jít na fanklub Miley když má tolik fans a přihlásilo se vás necelých 30 no nic!Tak já ješě počkám ae fakt bude to velká zábava a je to pro všechny fanoušky(a nedíváme se na věkoou kategorii přijdte klído i s rodičiú!!!!!!!!!!!tak se budeme těšít!
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: _

Heh, jen by mě zajímala náplň té akce, povíš podrobnosti? *5*
            • Re: Re: Re: Re: _

JJ ráda ae musela bych mít duvěru že přijdeš a že jsi fanoušek Hannah Montana a jak se dívám do historie dizkuze tak moc velký fans nejsi ae pokud někoho znáš kdo má rád ´Hannah Montana a chtel by se zučastnit ráda mu podrobnosti celé akce zdělím!!!
            • Re: Re: Re: Re: _

JJ ráda ae musela bych mít duvěru že přijdeš a že jsi fanoušek Hannah Montana a jak se dívám do historie dizkuze tak moc velký fans nejsi ae pokud někoho znáš kdo má rád ´Hannah Montana a chtel by se zučastnit táda mu podrobnosti celé akce zdělím!!!
  • mermaid

Pleas

NEPOMLOUVEJTE MILEY CYRUS ONA TU JE! *13*
    • medison12

Re: Pleas

ta tak on z LA a chodila by na český stránky *14* *1* *1* on ledatak zná stránky celebration.com tam možná chodí...
      Tak toho nech ty frajerko joo!!??? *15*
    • usjarca

ty seš asi pěkně naivní že? podle čeho to jako poznáš že je to ona? ale miley bych v životě nikdy nepomlouvala mám ji strašně moc moc moc ráda a když ji někdo bude nadávat budu ji bránit
      • mermaid

Re: Re: Pleas

pochybuju že česka by mi napsla mislim z mekym i!!! Hele ona za mnou prileti!
        • medison12

Re: Re: Re: Pleas

Ona joo?? Americká star a že by přiletěla za takovou nickou??
          Silně pochybuju!!
          Upřímně si mě teda silně rozesmála!!!:-D *15* *1* *1* *14* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *1* *15*
        • 8.ball.8

A já s ní zase před rokem spal. *4*
    • 8.ball.8

A že jich tu je hned několik! *5*
      • mermaid

Co nekolik? *7*
        • 8.ball.8

Podívej se do seznamu fanoušků, tam najdeš tolik "Milejch Citrusů", že to nezpočítáš na jedné ruce. *5*
          • heath.4ever

Re: Re: Re: Re: Pleas

Milech Citrusů *1* hustý....jako já Miley osobně nemusím,ale to je věc názoru a vkusu,že.....
          • 22kristyl

Re: Re: Re: Re: Pleas

*1* *1* ty jsi určo komik vid *1* Milej Citrus :-D
      • Tereza

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Tereza

za co?

Za co máme ty pětky? *15* za pravdu?Za náš názor?? *15* *3*
    • Re: za co?

¨heji máš recht, jsme ve svobodný zemi, víceméně a platí svoboda slova a projevu. jinak pro blbečky, diskuze není fanklub!!!!!!!! Diskuze= Stránka, či místo na internetu, kde lidé vyjadřují své názory na danou věc!!!!
      • Tereza

Re: Re: za co?

Díky..aspon někdo tu má trochu rozumu..
      • mermaid

Re: Re: za co?

JO to mas pravdu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit