-
juchůůůů
Dneska sem dostala polštářek s hannou,a dva parfémy od Hanny..voní krásně!A jenom za 75,- a polaštář za 45,-..parááda..no a na budnu,takový připínátko..ale není to placka za 8,-...už mám i pouzdro,desky,sešit... *1* -
-
Re: juchůůůů
Ja mam spodni pradlo aktovku desky pouzdro parfem nalepky pak sesity pak 2 trika budu mit kalendar a povleceni a obrazkovy slovnik a nastene hodiny plakat hodinky tuzky orezavatko guma propiska obaly na sesity pak kolekce hannah montana a hannah montana ve filmu atd... *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Re: juchůůůů
Pověz mi, máš ve cvokárně vycházky? Nechceš mít ještě na soplu napsaný Hannah Montana. Nebo si to nech napsat na zuby: I LOVE MILEY -
Re: Re: juchůůůů
hmm dobrý..seš velká fans!! *1*
-
-
Re: juchůůůů
Já mám několik polštářů, všechna CD, tašku na rameno a pouzdro *4* Ale chtěla bych toho ještě víc *5*
-
-
dgngf
http://thisisbandit.com/wp-content/ uploads/miley-cyrus-myspace1.jpg
- No promiňte, ja nevim kdo tu tvrdil že byla někdy někde nahá, ale tady vypadá fakt jak štětka, eště když je vidět že to fotila sama -
-
Re: dgngf
To je fakt no!A tohle to chcete některý tady napodobavat?! *15* *7* No fůůj:-! *8*
-
-
rsh
hannah montana 4 se zacne natacet v lednu 2010 a jedna epizoda bude trvat 1 hodinu a dohromady bude 11 nebo 12 epizod -
Směšné
Vím bude to směšné, ale víte moje kámoška měla doma plagát a na mě byla Majlí ale jako Hannah..a já prej: Kdo to je? *15*
Ona se začala smát a řekla *15* Ty vevíš kdo to je ? To je Hannah Montana alis Miley Cyrus.. a já cože *15* A přitom sem věděla jako že Miley existuje..ale myslela sem že Miley a Hannah jsou jiná osoba.. *15* *15* Takovej trapas se nemla..Jako..ale už se tomu jenom směju *15* *15* *15* -
-
Re: Směšné
*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Vím
Jop jak sem někdo psal..že se fotila nahá..tak tomu vevěřím..ale měli na mysli asi tyto fotky..na nich není nahá..jsou primitivní: http://www.glogster.com/media/2/5/2 9/97/5299792.jpg
http://thisisba ndit.com/wp-content/uploads/miley-c yrus-myspace1.jpg
http://athensb oy.files.wordpress.com/2009/08/mile y_cyrus_sucks1.jpg
http://tv.pop crunch.com/wp-content/uploads/2008/ 01/miley_cyrus_bikini_bath.jpg
h ttp://www.celebrity-gossip.net/imag es/thumbnails/miley-cyrus-skin-4208 -1.jpg
O takováhle fotkách řeknou že je tam nahá.. -
-
Re: Vím
Sorry..nevěřím..tako kraviny kde to vzali..Taddy a nahá..tak to se jim vážně musím smát..ty lidi neví jak by ty hvězdy zesměšnili..oni zešměšňujou sebe..
-
-
Praha
Mno já mám info od strejdy. On pracuje v reklamce, a šéf se ho ptal,jestli by nechtěl udělat reklamu do metra,ale že mu řekne kdy, a když se ho zeptal o čem,tak řekl, že prý o Miley Cyrus, která pojede do Prahy.Takhle mi to řekl. Ale až prý v roke 2010 nebo možná 2011. Ale přijede na 100%. -
-
Re: Praha
Děkuju moc! -
Re: Praha
Jo jinak, když kliknete na mojí přezdívku, tak se vám ukáže profil ,ale ten není můj. Taky abyste to věděli. -
-
Re: Re: Praha
Ou sorry, to mělo být na ICQ ne sem.. Já když si mě tam někdo chce dát mezi přátelé a do to vyhledávače.. tak se mu tam ukážou dvě jména. A já to omilem poslala sem Sorry.
-
-
-
jaký?
nevíte někdo jaký má miley facebook,? -
-
Re: jaký?
napis tam miley cyrus a tam by se ti to melo ukazat
-
-
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! -
-
Re: Fans
Na Facebooku pochytali přes 200 pedofilů!!!! Kdo neví co to je, tak je to člověk, ktery sexuálně zneužívá malý důvěřivý dětičky. -
Re: Fans
Přidala jsem se tam *4*
-
-
Sraz hannah montana
Kdo by chtel jít na sraz fanoušku Hannah Montana do Znojmo-Břežany...
Jestli jo tak program je takový-zpívání solo(nebo ve 2,3,4,5,6...),psaní dopisu na správnou adresu Miley Cyrus-at přijede do ČR a všichni by se podepsali...,pití podle Hannah Montana(jahodové),tancování a povídání si o Hannah Montana a taky Novinky...
Prostě zábava...!!=)
Musíme akorát vědět vaše jméno,věk a město ve kterém bydlíž popřípadě na místě i adresu abychom ti poslali odpověd na dopis od Miley Cyrus!
Myslím že by to mohla být velká zábava pro všechny fanoušky Hannah Montana...
Pokud máte zájem napište na mail online-hannah-montana@seznam.cz
a dozvíte se více a podrobné informace!!!!
Budeme se těšit ND!!! -
-
Re: Sraz hannah montana
Já tam teda ju je to super a myslím že by tam mohla být zábava!!Ještě napíšu Nicky jetli by chtela jít !!myslím že to bude super zpívání,psaní.....pro všehcny fans hannah montana a bydlím blízko to je supeeer moc se těším hned ti jdu napsat! -
-
Re: Re: Sraz hannah montana
muže to být dobrý!!!=)napíšu ti a napiš mi pls přesně kdy to bude páč mi to nemusí vycházet časově ae ráda bych tam přišla!!!
-
-
-
pROSIM
Hele musime vkladat vic fotrk ted se fotky a hlavne taety hrozne zarazily takze... vkladat co nejvice fotek a tapet Prosim´a hlavne at stoupa pocet lidi ve fanklubu ja vim ze Miley Cyrus je prvni ale pridou sem lidi a podivaj se na Miley Cyrus a reknou: Hele ona je 1 ale fotek a tapet moc nema ja vim ze 430 tapet a 2235 fotek je dost ale... zaseklo se to a mi stim neco musime udelat ja vim ze nekteri fabousci Miley Cyrus si mysli ze toto je trapny ale...
Prosim!! *9* *9* *9*