-
blog
koukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz hlasujte ve fotce měsíce děkujíí :D -
-
Re: blog
ten obrazek je divnej....tamten byl hezci co tam mela na profilu *9* *9* *9* *9*
-
-
:-D
Holky dneska nemám sílu, abych bránila Miley a Michaela, tak estli to neva. Dnes jsou to 4 měsíce co Majkí odešel, ale to sem nepatří. -
-
Re: :-D
Chybí ti? me jj michaela jackson ma film This is it des tam? ja jo! *3* -
-
Re: Re: :-D
Moc mi chybí..a na ten film bohužel nejdu.. -
-
Re: Re: Re: :-D
A proč? *7* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: :-D
Za 1. nemám lístky
A za 2. Nejblyžší Kino je praha a bo Zličín..ale pak se na to Mrknu na netu.. a nebo počkam na DVD
-
-
-
-
dneska jsou to presne 4 mesice tak to je mi liito -
-
Re: Re: :-D
Hmm..to už bohužel člověk nezmění.. Kéž by šel vrátit čas, a Majkí nikdy nepřijmul Condrata Murrye.. ale to už je teď jedno.. -
-
Re: Re: Re: :-D
hm ale proc zrovna on proc to nemohl bejt nekdo jinej -
-
Taky si říkám..měl toho hromadu před sebou..těšil se na Comebask..proč neumřela ta krys z německa ne Frizl..ten doma držel svojí dceru..proč ne on,ale Majkí..to je včná otázka.. *4* *9* -
Chudáááák Majkíí mě je ho strašně líto aji těch dětí!!Mě strašně rozplakalo jak Paris o něm krásně mluvila a potom se rozbrečela!! ....A ji moje mamka bulela!! -
-
Michael
jj ja sem se taky rozbrecela,,hned jsem si to musela najit na www.youtube.com *9* *9* *4* chudaci jeho deti....
-
-
-
-
-
I když nejsem její fanynka Miley, tak mi dost vadí, když jí někdo nadáva a navíc co jste tu vy holky, tak ste moje kámošky.
-
-
Miley
Asi někdo víte podrobnosti o Miley v Praze tak pls pište na email baby1995@email.cz
DÍKY *1* *3* *5* *15* -
-
Re: Miley
Jo ja ti napisu takze michaelazichova@seznam.cz!
-
-
???
ahojky holky,neznate jednu holku ktera fandi Ashley a pise do nasi DISKUSE ??? Ja ji znam a jesi chcete tk ja vam reknu jeji jmeno : MARIE KRISTENOVA !!! a bydli v Sumperku ale to je jedno Vite neco new o Miley ??? ja jo ma novyho psa kokrspanela a menuje se rikky a kocku sue!!! tk ppp a napiste mi MileyAnetkaCyrus -
-
Hannah˙˙˙˙˙˙˙˙
*14* jo je proste super aji jako Miley i jako Hannah Montana libi se mi její pisnicky co naspívala treba-THE CLIMB
pro- Hannah Monta the movie.
no ale to je jedno je proste super a jestli si nekdo z vas misli ze je jako k......:× tak je pejknej debil...
Ale ja si to nemyslím a to je dulezitejsí kazdej am svuj nazor...
kazdy ma rad nekoho jineho kazdy vypada nejak jinak,ale nekdo z vas je stejny..... *3* *4* *14* *7* *5* *14*
-
-
Fans
Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte! *4* -
Je svělá........
Miley je upa super a nenadávejte jí jóóó???
Balushka1 ma pravdu založte si nějakej blog a pomlouvejte tam!!!!!!A né tady!Ale kdybyste měli nějakej mozek,tak si nezakládáte blog,a ani tu nenádáváte!(tohle nebylo pro fanynky miley jooooo)jenom pro ty bezmozkovače hloupé *8* -
-
Re: Je svělá........
JJ hannah23 ma pravdu udelejte si blog ale pockej..... napisu to kakadu!! *1* -
Re: Je svělá........
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
-
milej
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *4* *4* -
Miley Cyrus
Já jí nefandim a souhlasím s ,,Lary"
je to jen Puberťačka co se vetřela do Hollywoodských hvězd. *9* *9* *9* *1* *1* *1* -
-
Re: Miley Cyrus
Hele založ so blog, a tam si komentuj jo? Ahoj. -
-
Re: Re: Miley Cyrus
baluska1 - přesně tak!!baluska1 má pravdu!!Tam to můžeš psát kolik toho budeš chtít!!Ale nwm kdo ti to tam bude číst!!Myslím zhe blbý lidi kteří jenom provokují protože nemají nic na práci!!
-
-
-
Sex And The City 2
Nemohl by prosím vás nějaký správce přidat do filmografie Sex ve městě 2? Hraje tam samu sebe. -
konečně
mno konečně nějaký normal holky na pokec mnoo jak je to hned lepsí bez tech hádek *3* -
-
Re: konečně
Že jó? *5*
-