-
holky
holky normálně jedna holka s tudma mě otravuje na lidé -
-
Re: holky
a jáká?????? -
-
Re: Re: holky
l.e.n.u.l.k.a.
-
-
-
Ahoj
Ahoj je tu někdo? *7* *15* *3* -
-
Re: Ahoj
já taky -
Já jsem tu taky *1* -
-
Re: Re: Ahoj
jak je -
-
Re: Re: Re: Ahoj
Dobře! -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
kdo je vaše nejky kámošky nebo nejky kámošky -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj
Jo a Simca 2!! -
U mě je to mileynqa *3* -
takže u miley mermaid u nessy jsou to-kajush,vanneh,vanneska77,princes s lucinka -
Tady ? jestli jo tak ty!! *3*
-
-
-
-
-
já -
-
Re: Re: Ahoj
Jak se máš?? *1* -
-
Re: Re: Re: Ahoj
*15* *15* gooooooooood a ty -
-
Re: Re: Re: Re: Ahoj
Good fu do kina na michael jackson ´s : this is it! -
-
kdy jdeěš a michaele
-
-
-
-
-
-
je tu nkdo
je tu někdo -
?
Hééj lidi.. Nevíte teda, jak to je s tou Miley v Praze? *7* -
-
Re: ?
Ona má jet do Prahy?? *7* -
-
Re: Re: ?
No je to v novinkách, tak právě zjišťuju, jestli je to pravda. -
-
Re: Re: Re: ?
A kde v novinkach? -
-
Re: Re: Re: Re: ?
taky newím -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
mno byla by to parada kdyby miley prijela do prahy.
-
-
Re: Re: Re: Re: ?
No tady, na jejím profilu
-
-
Re: Re: Re: ?
já o tom nic newím
-
-
-
-
Miley
Co to tady plkáte. Nemá to hlavu ani patu. Kolik vám je let, že si tu dovolujete někoho hodnotit ? Co jste dokázali vy? Flákat se unuděně po ulicích a mluvit sprostě..... To je teda úroveň. Začně na sobě makat a třeba taky něco dokážete.....Ať si Miley dělá co chce. Ať se třeba fotí nahá... Co vám je do toho....Vy s tím stejně nic nenaděláte. Michael Jackson a Miley jsou nejlepší!!!! *16* -
-
Re: Miley
myslim ze delas presne to co si sem napsala , protoze takle trapnej komentar sem este nevidela..!bye -
Z jaké planety si přiletěla a v jaké lodi? -
konecne nekdo kdo ma hlavu a souhlasim s tebou -
-
Re: Re: Miley
To je pravda, protože Ty ji nemáš. *16*
-
-
-
LOL
LOL proč sem chodí lidi,který fandí Vanesse a Jacksonovi? Co já vím,tak ty mají taky svoji "osobnost" tak choďte tam ne? :D a nenadávejte jinejm! To názorně poukazuje na vašemalé IQ ...trapáci! Kdyby jste byly taký machři jak si myslíte,tak by jste sem nelezli! :P bežte se schovat! Miley toho na svůj věk dokázala mnoho (narozdíl od vás) A Jackson je už mrtvej,takže nevim ploč ho hájíte! :D *15* *15* *15* -
-
Re: LOL
Jsi trapný nebo trapná...jako poučuješ nás o tom jak nemáme nikoho urážet a sám/a tady urážíš Jacksona... -
nevim kdo tady má melé IQ když za:
A:fandí Mileyně Cyrcus
B:plete se do ostatních
C:a dokáže napsat slova vaše a malé dohromady
ta zmlkni frajerko joo?????
S BOHEM Najdi si překlad!!!!! -
Jackson už sice zemřel, ale to neznamená, že nikdy neexistoval...Nebo si myslíte, že když zemře někdo kdo byl váš vzor, tak už zkrátka není dost "cool" ho poslouchat? -
Tak ty jedno VELKÝ IQ -diskuse je od toho aby se DISKUTOVALO a každej tu měl právo na to vyjádřit svůj názor:)A co dokázala ? Jen jí někdo protlačil do dobrý role ale vůbec třeba x let nedřela proto aby něco dokázala... *3* Mysli než něco píšeš -
Tak ty jsi to rozsekala děvče.. ty asi taky parříš k těm s málým IQ že?
pLoč ho hájí? pLotože ty taky hájíš Miley.. pLoto.. *5* -
-
Re: Re: LOL
jenže já se tě na nic neptala ty joudo *3* -
-
Re: Re: Re: LOL
Většinou se slovo proč, ve tvém případě pLoč, využívá k tvoření otázek, tak proto Ti odpovídám, trubice! *5* -
-
Re: Re: Re: Re: LOL
To víš že jooo,vykecej se,oddychni si - já to od tebe přežiju... *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: LOL
Nezabejvat se takovejma dilinama radši co :D My který žijem normálně nepíšešm tim úžasným písmem a nehltáme co napíšou v časáku a co řekne nějaká uměle vytvořená pinda a žijem normální pohodovej život s kámošema na nějaký úrovni máme malý IQ a sme divný a voni jsou inteligentní a ,,strašně IN,,:D
-
-
-
-
-
Ty jsi moc. *1*
-
-
......
já jí teda ráda nemám ,podle mě je to jen Puberťačka co se vetřela do Hollywoodských hvězd. Toť muj názor XD
ostatní mužou mít klidne jinej to mi je jedno *1* *3* -
-
Re: ......
Ona že se vetřela? Promiň, ale to se musím zasmát *15*
-
-
???
Co? že Mill dokáže to co Michael Jackson ? xD *1* *1* to by pobavilo xD -
-
Re: ???
To nemůžeš vědět.. -
-
Re: Re: ???
prosímtě nějaká 16 ti letá pubertacka nemůže dokázat to co legenda popu..to se zase musim zasmát já *15*
-
-
-
DOOOOOOOOOST!
Hele sice nejsem fanynka Miley, ale přestaňte už s tím nadáváním. Kdo jí nemá rád, ať si založí svůj blog, nebo stránku a tam si na ní nadávejte, ulevte si tam, a tam si taky vylejvejte zlost na někoho jinýho. Tady si neulevujte, a ani si na nikoho vztek vevylejvejte. NAvíc člověk to po vás musí číst, ty vaše výjevy a taky mazat. A za druhý, se tu akorát zesněšňujete. Chcete být středem pozornosti.
Ste sice středem, ale posměchu.
RPosím nadávejte si jinde, mezi fans Miley nechoďt, nemá o vás nikdo zájem, a pak máte akorát více nepřátel. Neměli byste tu žádné kamarády.
Tak prosím urážejte si jí jinde, a myslím tím, abyst si taky uráželi i jiné osobnosti jinde.
Až dokážete něco jako dokázala Miley Cyrus,Michael Jackson,MAdonna a Celine Dion, tak potom si otvírejte pusy na nás a urážejte si hvězdy, ale až dokážete něco víc. -
-
Re: DOOOOOOOOOST!
Souhlasím, konečně nějakej moudrej člověk -
Re: DOOOOOOOOOST!
jo mas pravdu takze tu prosim nenadavejte ani na miley cyrus ani na michaela jacksona oba toho hodne dokazali a doufam ze miley cyrus taky dokaze to co michael
-
-
je tu něko
je tu někdo s online profilem