-
tanec
LIdičky prosím nemáte někdo choreografii nějakýho tance od miley KROMě Hoedown troedown a nemusí byt třeba os miley
plosím plosím a předem děkuju *14* -
Prepáčte
Ahoj moc m iprepáčte že som nadavala na miley sorry bola som nazlostena *5* -
-
Re: Prepáčte
No já nwm.......A proč se najednou omlouváš??
-
-
tss...
a proč bych měla??je to snad tvoje věc?!laskavě se starej o sebe a nenavážej se do mě joo!! *15* *16* a oprava má tam být mi!!s i!! -
-
Re: tss...
Misis Džeksn, nezaplavuj diskuzi Tvými trapnými výlevy, a pokud mi něco chceš, raději to mi to napiš do vzkazníku, ano? *16*
Nechovej se přece jako malé dítě. *1* -
-
Re: Re: tss...
jedinej kdo má trapný výlevy seš ty -
Re: Re: tss...
seš prostě inteligentní maGOR!!!!víc k tomu dodat nemůžu!!každýmu tu říkáš že je malé děcko,když seš jím sááám!!!!! *15* *15* nebo aspon to tak vypadá, na ty tvoje hloupý kééééééécy!!! *9* *15* -
-
Re: Re: Re: tss...
"maGOR" To je něco novýho, né?
-
-
-
-
souhláás...
jasně jo!!!veveruruskaska souhlasssím s tebou!!!!furt každýho akorát buzeruješ!!!(a to a blablabla)!!!ty MENTÁLE!!jinak ti říkat už prostě nemůžu mno!!!jo a jestli máš problém s našim věkem??tak se běž vycpat!!protože mě můj věk vyhovuje,za to tobě bude už asi hoodně a pokud ne tak ti bude tak patnáct!!!vid mentáále!??!!
*15* psstě už jinak nemůůůžeš mnooo!!a dochází my slova na ty tvoje sprominutím zasraný slova!!! *16* *15* -
-
Re: souhláás...
Misis Džeksn, Ty ještě nespíš?! *16*
-
-
pro 8ball8 eště znova
hele už nás tady všechny sereš nikdy nepochopim proč tady všechny urážíš hlavě mrs.jacksona proč si nejdeš na ty osobnosti co se líbí tobě a neurážíš tam tady je ti to k hovnu a korát tady všechny nasereš tak pls u š přestaň je to fááááááááááákt hóóóóóóóóóóó´dně trapný -
-
Re: pro 8ball8 eště znova
Povídá dvanáctiletá Veronika? *5* -
-
Re: Re: pro 8ball8 eště znova
jj docela by mě zajímalo kolik je tobě????????? -
-
Re: Re: Re: pro 8ball8 eště znova
Je podstatný věk? Není důležitější obsah rozhovoru? *5* -
-
Re: Re: Re: Re: pro 8ball8 eště znova
když se stydíš za svůj věk tak budeš asi pěkně starej co? nejmín 50 kdyby ti bylo náct tak bys napsal kolik ti je. tak se vzpamatuj a zalez. a bud tak laskavej a neurážej nás tu všechny jo a měl by sis vyhlídnout nějakej buk.protože nejseš vůbec normální. nejseš náhodou ubytovanej v ústavu pro duševně choré? -
ne neni podstatnej věk ale u tebe bych hoo docela ráda věděla -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro 8ball8 eště znova
odpověs mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
Re: Re: Re: pro 8ball8 eště znova
když seš tak vymatlanej tak ti bude asi tak 10 coóóóóóóó -
-
měnim názor asi tak 60 podle toho kdo se ti líbí -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro 8ball8 eště znova
Podle toho, jaké osobnosti se mi líbí jako herci apod. soudíš můj věk? Nejsi Ty natvrdlá?
To bych potom musel Tvůj věk typovat na 9, možná míň, huso. *4*
-
-
-
-
-
-
jo
jo miley je nejlepší *1* -
-
Re: jo
máš pravdu alespon nekdo *15* *15* -
Re: jo
rozhodně husa nejsem ale jinde na diskuzi sem se s tím setkala byl to 56ti letej chlap takže by sem se tomu vůbec nedivila tak sklapni a nech nás na pokoji.a měl by sis už jít zažádat o důchod a jít do toho blázince.
-
-
milej
majli je dobrá *3* *3* *3* *3* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
-
Re: milej
jj je akorát e to píše trochu jinak ale to neva -
V čem? *4* -
-
Re: Re: milej
to bys nepochopil
-
-
jo mas pravdu je super
-
-
8.ball.8
jéžííííííš!!to budeš dlouho ještě lidi sekýrovat(hlavně mě)??souhlasim s veveruruskaska seš trapnej jo??!! *15* -
-
Re: 8.ball.8
je velmi dobrá a to mi nerozmluvíte *16* *4* -
-
Re: Re: 8.ball.8
to s tebou naprosto souhlasím miley je nejlepší a to mi nikdo nerozmluví i kdyby chtěl a už vůbec ne ten duševně chorej idiot kterej nás tu furt otravuje.miley je prostě úplně nejlepší a hotovo
-
-
Re: 8.ball.8
Ani ve snu se mě nezbavíš *5* -
-
Re: Re: 8.ball.8
jo???boože,tak s tebou mě ještě čekají sny joo???no to bude mřímo noční můra§!!ale aspon se dozvim jak vypadáššš!!!! *15* *15* -
-
Re: Re: Re: 8.ball.8
to jo dozvis se to jakej je to zjev -
-
Re: Re: Re: Re: 8.ball.8
Podle sebe soudíš mě? *4*
-
-
-
-
-
achjo
achjo achjo achjo achjo *9* -
-
Re: achjo
Smazali nám diskuzi, lůzři, viď? *1* -
-
Re: Re: achjo
no právě ale faktycky mě to zajíma -
-
Re: Re: Re: achjo
*1* *1* *1*
*1* *1* *1*
*1* *1* *1*
-
-
-
-
Pjosím
Ahojky, můžete prosím hlásnout pro mou kámošku? Děkuju moc http://www.bavse.cz/#/galerie/78441 -
-
Re: Pjosím
To bude drahý. *5*
-