Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • NEFJKTR

TADY VAM PISU VSECHNY FILMY KDE MILEY DOSUD HRALA A BUDE HRAT TAKZE:DOC,BIG FISH,HANNAH MONTANA, HANNAH MONTANA THE MOVIE THE LAST SONG, GOSSIP GIRL,NECO JAKO BYL FILM OSOBNNI STRAZCE ALE NEVIM JAK SE JMENUJE,WINGS,SLADKY ZIVOT ZACKA A CODYHO,BATGIRL,MUZIKAL ZE STREDNI 2,HANNAH MONTANA § MILEY CYRUS BEST OF BOTH WORLDS CONCERT,THE EMPEROR'S NEW SCHOOL,DISNEY CHANNEL GAMES,The REPLACEMENTS,STUDIO DC: ALMOST LIVE,The SUITE LIFE ON DECK(WIZARDS ON DECK WITH HANNAH MONTANA"SPOLECNA EPIZODA)TO JE FILMU CO
  • luida

Jméno

Hele nechcete smazat to trapný Smiley u jejího jména??? Když chcete závorky, tak tam napište Destiny Hope(bo jak) Cyrus (Miley Cyrus). Ale je to můj názor na to. Mě se to nelíbí a taky je to podle mě dóooooooooost trapný, dávat tam přezdívku. A nenadávejte mi, v naší zemi je Svoboda slova!
    • Re: Jméno

Taky mi to příde trapný!
    • 8.ball.8

Re: Jméno

Smažeme Tebe! *4*
      • luida

Re: Re: Jméno

Vtipné! Myšleno ironicky!!
  • miley11cyrus

ngfdh

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • 8.ball.8

Re: ngfdh

Ty malý štěně, není už na Tebe pozdě? Tu sedět u netu v takovou hodinu! *5*
      • veveruruskaska

Re: Re: ngfdh

sklapni jóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: ngfdh

12 let, to už mě opravdu nepřekvapuje *1*

Je tu vůbec někdo starší 18 let? *16*
          • Re: Re: Re: Re: ngfdh

no ty to asi nebudes
            • veveruruskaska

Re: Re: Re: Re: Re: ngfdh

to máš pravdu
  • miley11cyrus

jo

no jasně cikánka hahahahaha *1* tos mě teda pobavila zase *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Tereza

Re: jo

haha *15* ty mě tu bavíš každou chvíli stěma tvýma výrokama *15* *1*
      • Re: Re: jo

terez neposlouchej ju
  • janicka-smiley

hlavni role

hele, je pravda, ze miley hraje jako hannah montana v gossip girl (super drbna)?? a ze bude hrat hlavni roli jako Lauren ve filmu Wings??
    • Re: hlavni role

VIS TO NENI JEDINEJ FILM KDE BUDE HRAT BUDE HRAT V SEX VE MESTE 2
    • 8.ball.8

Re: hlavni role

Doufám, že je to jen blud. *5*
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re Re: ok -

No sice neni hezký to říct,ale je to tak..takový lidi by tu neměli bejt vůbec *13* ,myslim ty co druhým tohle přejou
  • gabi777

nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

Miley je proste nej!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Miley is the best forever *14* *14*
    • Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

ti máš naprostou pravdu"!!!a kdo jí n emá rád !tak at se nad sebou zamysli!!tak je pitomej! *14* *14* *14* *14*
      • Tereza

Re: Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

hahaha *15* ty sama jistě víš o někom koho nemusíš,kdo ti vadí a taky ti nikdo za to necpe jak si pitomá *15* nech si ty řeči o zamýšlením se nad sebou a odsuzování druhých za to že je takhle Miley nijak neuchvátila *15* každej má svý oblíbený a ne každýmu vleze na mozek jako tobě *15* *1*
      • Re: Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

jááááááááááááááááá ááááááááááááááááá
        • Re: Re: Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

jáááá te lovuju !!! *14* ale nejsem lesba_!sem holka!taskze te mam rada jen jako zpevacku a herecku! *15*
          • Re: Re: Re: Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

si mím vzorem§§§!!!!priste vsim! *4* *3* si hubena!nechapu jak nekdo muze psat ze si tlusta§§to je nesmysl! *10* *16*
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

Tolik? *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej

vazis jenom 52 a to ti je 16!naky vazej v 15 uz 70!!! *16* *16* *16* *16* *8* *8* *10*
  • foltas

miley fans

no miley fans -tedkom byla miley v brne nezpivala ale byla tam asi hodku.ale urcite v kvetnu bude miley cyrus v ostrave.tezme se lidi *5*
  • baluska1

ok

No jo,ale vy si myslíte jednu věc, že když má Miley přes 6.000 fanoušků, že je nejlepší. Ale to se mílíte, většina holek je v jejím fanklubu jen z povinnosti, aby mezi vás zapadly, a aby byly COOL. Ale Michael Jackson má sice skoro 3 ticíse, ale ty lidi nejsou jen z povinnosti v jeho fanu, ale že ho doopravdyy milují, jsou to jeho věrni fanoušcy, to není jako tady, kdysy si holky řeknou ,,Hele já se musím přidat do fanu MC abych byla COOL,musím být IN''.
    Jen proto má tolik fanoušků, jen abyste to věděli.
    • Re: ok

tady nam nekdo zavidi vetsinou kdyz tohle holka pise tak zavidi a dela ze ne ale fans miley ty co sou u ni ve fan tak to nedela z toho aby byli in cool atd ale protoze ji maji radi treba michael nema tolik fans a nema vic jak miley ale na tom nezalezi miley napsala na twitteru ze michael je nenahraditelnej takze onaq ho mela rada nevim jestli on ji ale ona lidi neodsuzuje
      • Tereza

Re: Re: ok

Ona lidi odsuzovat nemusí,ale nevim jakou by měla radost z některých svých "fanoušků",kdyby měla ponětí o tom jak se tu o druhých vyjařujou..jo a promin že se do toho pletu..nemyslim to zle..
        • Re: Re: Re: ok

ja vim ja to taky nemyslim zle michael jakson byl nahodou dobrej ale neni to spravedlivi umrel moc brzy
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: ok

No to ne *9* ale smrt si nevybírá a jednou tak skončíme všichni... *9* i ti kteří maji ohromnou radost z toho že už neni! *16* *10* *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: ok

pockej az jim umre nekdo blizkej
            • Re: Re: Re: Re: Re: ok

počkej na ty všechny dojde
    • delete
      • vanessavk

Re: Re: ok

jj toje pravda *4*
  • delete
    • luida

Re: Miley v čr

to nevim, ale sou petice o koncerty zahraničních celebrit v ČR. Ale Miley mezi nimi není a vytvořit nejde, to může jenom zprostředkovatel stránek. Největší ohlas je o Jonas Brothers!
      • Re: Re: Miley v čr

no ale nas nejaky petice o jonas brothers nezajmaj treba vas jo ale me je to uprdele naky jonasove me se libi jenom nick

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit