-
jo
plavda *14* -
jooo
miley je nejlepší zpěvačka i herečka _můj názor :-D -
-
Re: jooo
Jooooo prosim tě *15* *1* to sme už slyšeli *15* -
-
Re: Re: jooo
jezis tobe hned vadi kdyz nekdo neco hezkyho rekne o miley promin ale tohle je diskuze miley cyrus -
-
Re: Re: Re: jooo
Ne bud v klidu..jen to jen věc názoru *15* ...miley11cyrus "plavda"že??? *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jooo
aha tak fakt promin -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jooo
mě je jedno co si tu o ní píšete..a můj názor na to znáš..
-
-
-
-
-
-
.....
Miley Cyrus, is simply the best, so it was crap stop offensive. 're Not good at first as she was. She began singing as early as ten. But like Jackson too, but you can not compare the 51 year-old man who sings 40 and 16 years of singing little girl 5 years. Jackson also like to hear, but as not as good as our Miley I love it. -
8.ball.8
víš co??!!mě je uplně u zadniceeee jestli jsi fanda M.J *15* já teda jo a velkej a jestli se chceš o něčem bavit tak si najdi někoho jinýho protože máš smůlu já nemám zájem!!!!! *15* Mentááále!!!!!! *15* *9* *15* -
-
Re: 8.ball.8
Hele já mu písnu rusky, třeba odpoví -
-
Re: Re: 8.ball.8
ty umíš rusky -
-
Re: Re: Re: 8.ball.8
JO TROCHU. mÁME JI VE ŠKOLE PRVNÍM ROKEM. a JÁ SE TAM PŘIHLÁSILA.
-
-
-
-
jo
jo je to OK a tak jsem t omyslela ze jsi ji nemela rada dobre vyjasnene *3* tak budeme tak trochu fakt trochu kamaradky ale neeeeeee doopravdicke *15* jenom tak zadne hadani -
-
Re: jo
jasný *1* ne hádání nebude *3* *15*
-
-
no
no za měsíc jedu na koncert pink no co mám dělat mám to zadarmo a v létě na miley cyrus za tetou a pak na koncert superr *1* -
-
Re: no
achjooooo *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
co
co?300?? tak drahé teta ji viděla a mám autogram zadarmo no teta bydlí v americe...a byla i na koncertu...ale 300 je dost a proč si to raději nenecháš?? *3* -
jejda
jejda co se zase deje???
to nemyslite vazne vy se hadate s tim jaksonem???prece kazdy vi ze pro dnesni mlades je rozhodne lepsi miley ashley vanessa a ne neaky jakson
tak se nehadejte! *1* -
-
Re: jejda
Jo jenom pro takový mimina jako seš ty *15* *1* ..na co si tu hraješ *15* ani jeho jmébo napsat neumíš *15* -
-
Re: Re: jejda
me je jedno jak se to pise a ty ses taky dozpela tyk si toho nech ja jsem myslela tak do 15 ja znam milion holek ktere ji maji radi a jsou teda lepsi nez ty maji to v hlave vporadku vis??? *15* -
-
Re: Re: Re: jejda
Jo jasně *15* *1* já spíš myslim že je to naopak!Já neznám moc lidí co by jí mělo v oblibě a proč???Protože nemaji nemaji myšlení malinkých dětiček a dokážou na tý osobnosti ocenit to co dokázala!A pžiznej si,Miley něco málo taky má,ale to zní takovou hvězdu nedělá *15* -
-
Re: Re: Re: Re: jejda
je mi to jedno!divej no a co ze jsem padla na hlavu no a co jsem pitoma a jsem male decko!ja ti neco reknu kazdy ma jenej vkuz no a co ze ja mam blbej proste se mi libi a myslim si ze nej star je ashley a miley, ale je mi jedno co si o me jini lide mysli jasny???mam 12 nejsem az tak mala a reknu ti ze mam 20ti leteho brachu jsme spolu nej kamosi mam ho rada a on rika ze ashley je divna a trapna ale me to nevadi kazdy ma jiny naror je to muj bracha a je uzasnej *14* ale nerika mi ze jsem male decko ktere nema mozek vis proc???protoze ma cit, protoze vi ze me by to bylo lito a ma me rad jenze ty nemas nic ty kdyz mas svoji oblibu tak si stojis za svem sice je to dobre ale ty si stojis za svem az moc kdyz mas rada nekoho tak ostatni ho musi mit radi taky!ze je to tak????jinak by tadys ty a ani nikdo ostatni nelezl.
a je mi jedno ze jsi myslis ze jsem male decko je mi to jedno ale ty jsi taky mela 12 nemela jsi rada miley ale taky bych ti mohla rikat kdyz mas jenom 12 male decko ale ty za to nemuzes to si uvedom papa *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jejda
Hale já tě neodsuzuju za to že jí máš rád..tak si měj a neni pravda že když já mam někoho ráda,tak ostatní musí mít taky,to fakt ne.A víš já když měla 12 tak tu jaksi nějaká Miley ještě nezářila a bylo to prostě uplně o něčem jiným..neseděli sme doma nad nějakýma celebritama apod.Prostě každej má rád něco jinýho,takže doufám že to bude ok?!!
-
-
-
-
-
-
AUTOGRAM
Ahoj, byla jsem loni studovat v Americe a podařilo se mi potkat Miley:) Můžu nabídnout autogram, pokud máte někdo zájem:)Je podepsaná na obálce časopisu s její fotkou. Prodám za 300kč (poštovné a cena časopisu:) ) -
-
Re: AUTOGRAM
Ty jsi ale z levného kraje *3*
-
-
:D:D:D
Hey, ale co-todle-je..??.. :D:D.. Ste nervní a hádáte se, kvůli blbostem..??.. Kvůli ňáký holce..??.. :D:D.. MILEY CYRUS JE NEJLEPŠÍ-,MILUJU JÍ..??.. :D:D..Co to je..??.. Se vzpamatujte..!. :D:D.. booože.. :). :D.. A když už sem píšete, vztekáte se, nadáváte, tak aspoň to zkuste bez těch strašnejch chyb.. :D:D.. Je vidět, že Ty, co tyhle hádky provozujou sou vlastně ještě malý děti.. :)..