Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vanessavk

miley cyrus

Mileynka je super. Nechcem nadávať na Miley ale ona sa tiež docela fotila naha. A ja myslím že Miley a Vanessa sú super sú aj kamarátky. Nooo, náhodou *3*
  • miley

kdo je fanoušek miley at napise jsem fanousek miley *14* *4* *4* *4*
    • vanessavk

Re: miley

ja
  • miley11cyrus

j

když něco napíšete o miley tak to musím napsat o někom jiným sry ale miley neurážejte měla jsem vanesu ráda do tý doby než začli její fanoušci nadávat na miley ale jinak byla super ale ted... *7*
  • miley11cyrus

ne

a miley cikánka není jak tady někdo píšespíš vanesa je a nahý fotky to je hnus ____miley je lepší______o hodně moc
  • miley11cyrus

jo souhlasím s lukysem

jo máš pravdu miley je nejlepší a oni jsou ubožáci pravda *4*
  • miley11cyrus

hele

Miley je mladá talentovaná holka a vy jste ubožáci kteří ji závidí tak běžte do prdele s tima uražkama ubožáci *10*
    • Tereza

Re: hele

hahaha *15* ještě mi řekni co jí teda máme závidět???? *15* *1*
  • simca2

miley

meley je nej!!!!!!! *14* *14*
    • 8.ball.8

Re: miley

"Meley" kdo to je? *4*
      • Re: Re: miley

zapni mozek a prijdes na to *3*
  • simca2

holky

holky aleznam ja na vas jsem to nemyslela ja jednu particku, ktere maji radi vanessu jsou z malenovis z 11 no a oni furt rikaji ze je ashley . . . . . . . a tak no a ja je nemam vubec rada oni celkove jsou namyslene!!!!!!!!!!!!!chapete tak prominte ja jsem to na vas nmyslla
    a to ze jsem psala tu otazku jestli ona ma rada vanessu vic nez ashley tak to jsem se jenom ptala!!!!prominte
  • alcan

Obojí

Já mám rád Miley a Vanessu, sice je pravda, že mám Miley jen o trošičku víc rád a to proto, že je v mém věku a nefotí pořád ty fotky kde je nahatá jako Vanessa (avšak je to krásný pohled i když je to skandál) *1*
    • Re: Obojí

bože!no mas pravdu!miley je leps i nez vanessa!100000000000000000000000000 000x *3* *3*
  • ..

Tak hele,co se to tu deje?Proč nám nadáváte na Van?Co vám udelala?Já nechápu proč si tu takhle nadáváte,hele myslete si co chcete ale nepište svý výrazy o Vanesse takhle jelikož za 1. je tohle diskuse Miley 2.se ukazuje vaše mínusové IQ!A ješte když je teda tohle diskuse Miley tak proč se tu hádáte o Vanesse a proč píšete o nás Vanfan že jsme pitome???Neni vám(ti simca2) trapne?Hele Nessy je nejlepší,pro vás možná ne ale pro nás jo,já nevim kdo si jako 1. začal a nebudu vám přikazovat co máte delat a co ne ale trapčení je trapný,i když mi je 13 tak nebudu držet hubu a sedet na prdeli kdyz mi to vadí!!!!My vám nebudeme urážet Miley(já nemám proč,já jí mám ráda) a vy nám Nessy a bude to v pohode!Myslim že ty chytřejší z vás to nadávání přejde! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit