-
_
Teď tu jistě nikdo není, protože se všechny děti z této diskuze koukaj na "suprstááár", že? *1* -
...
NEHADEJTE SE!!!!!!! je to fakt trapny....................... -
mm
mmmm mě se miley líbí ale podle mě se nemusíte hádat -
8.ball.8
jo už zase já!!!!!!!!máš problém??!!!kdybis nebyl všude a furt neoxidoval tak proti tobě nic nemám!!!!!!ale já bych tě ignorovala jenže ty máš tak nepřehlednutelná vzkazy že tě bohužel ignorovat nemužu!!!!!!akorát mi kazíš náladu!!!!!!!!!a když už seš tak chytrej a trháš malým děckám nožičky a hlavičky bo jak tak kolik ti vlastně je roku???jen se pochlub *15* -
-
Už jsi tu zase?!
*1* *16* -
-
Re: Už jsi tu zase?!
ještě pořád si mi neodpověděl kolik máš roků????já vím hraješ si na inteligentního dospěláka ale je ti tak kolem patnácti!!!!!zhruba, možná mín nebo víc!!!!!!a pokud máš problém s tímže tu sem furt tak máš smůlu!!!!!já tu sem porád a budu ti odpovídat na vzkazy dokud nepřestaneš!!!!!!!!!a budu a budu a budu!!!!! *15* -
-
Re: Re: Už jsi tu zase?!
Záleží na věku? Záleží na tom, kolik mám přátel v profilu? záleží na tom, jestli jsem fanda M.J? Já bych řekl že ne, tak nevím, jaký máte pořád problém *4*
A pokud tu zůstaneš, budu rád, aspoň bude s kým "konverzovat". *5*
-
-
-
-
j
jste trapní co ji urážíte -
-
Re: j
jo jste trapní a miley je nejlepší miley11cyrus máš pravdu -
Jo má pravdu miley11cyrus Miley je nejlepší zapamatuj si !!! NEPIŠ TU VĚCI O MILEY ŽE JE BLBÁ TO SI PIŠ NA SELENĚ, ASHLEY, VANESSE, HILLARY,A NA TAKOVÝCH ŽENCKÝCH!!!!!!! dofam ze si to zapamatuje neurazej ji!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Jo má pravdu miley11cyrus Miley je nejlepší zapamatuj si !!! NEPI3 TU VĚSI O MILEY ŽE JE BLBÁ TO SI PIŠ NA SELENĚ, AHLEY, VANESSE, HILLARY,A NA TAKOVÝCH ŽENCKÝCH!!!!!!! dofam ze si to zapamatuje neurazej ji!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
-
Re: Re: j
Pravdu mít může,i když.. *15* dobrá může bejt,ale rozhodně ne nejlepší *15* navíc souhlasim s aniskem v tom že miley11cyrus to přehání v tom když do každý zprávy napíše "Miley je nej Miley je nej"...měla by ses naučit nový fráze *15* *1* -
-
Re: Re: Re: j
a co by tam podle tebe mela napsat michael je nej sme na diskuzi miley a ja rikam miley je nej a ja myslela ze uz tady nic nenapises o miley my k vam na diskuzi michaela nechodime ne ale vy musite chodit na miley a psat sem miley je hrozna atd to si piste nekde jinde -
-
Re: Re: Re: Re: j
Tak hale ted se o Miley nenapsala ani slovo tak nevim o co jde!A to že sem měla připomínku k ní tak co???Ste snad na diskuzi Miley ne,tak každej tu ví jak je nej..neříkám když sem někdo přijde a napíše jednou že jí má rád nebo je pro něj nej...ale tohle je trošku moc..
-
-
-
-
-
....
=D=D=D=D=D nemůůžu z vás =D=D=D přesně stupidní jak ona =DD=DD -
-
Re: ....
promin ale kolik že ti to vlastně je??? *15* a po pravdě *15* -
16 let, to snad ani nemůže být pravda *1* -
a ty si o sobě mislýš že jsi nejlepší žejo máš nějáký problém a taky že jsem nemusíš chodit
-
-
ahoj lidi
ahoj lidi já mám miley strašně ráda pokecá o ní někdo se mnou a kdo je ta blbá kiki která píše strašný věci jako kiki běž si za svým každý má jiný názor -
já sem barbie
já sem barbie a princezna totiž výš -
-
Re: já sem barbie
Ježííši a potom kdo říká zhe Hannah Montana JE PRO MALÉ DĚCKA!!Vydíte aspoň mám důkaz zhe i High School Musical je pro málí dědičky!!Tak si nestěžujte!!Jo ty až budeš velká tak budeš tak blbá zhe nebudeš ani vědět no nwm prostě nic!! -
-
Re: Re: já sem barbie
Jo ještě ti něco povím!!Já barbííny přímo nesnáším!!Takzhe můžeš být ráda zhe tě neznám!!
-
-
-
vanesa je krásný
já vanessu miluju jew sladká když je nahá *4* -
Heh
No Miley se nahá nefotila, maximálně jen ve spodním prádle, ale Vanessa šla na ostro a má co ukázat.Kdyby se Miley nafotila jako Vanessa její popularita by klesla..ona sama to dobře ví. -
-
Re: Heh
Aspoň někdo rozumný!! -
-
Re: Re: Heh
*1* *1* *1* *1* *1*
*15* *15* *15* *15* *15*
*1* *1* *1* *1* *1*
-
-