-
Hello
Nechte toho nepomlouvejte Miley!!! *16*
*3* -
-
Re: Hello
tak jsem to nemyslela -
-
Re: Re: Hello
VPOHO ANISEK 285 PŘÁTELE?? *7* *7* *4* -
-
Re: Re: Re: Hello
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj -
-
Re: Re: Re: Re: Hello
*1* *1* *1* HELE SNAD SEM MILEY11CYRUS A SELEVANAN UKLIDNILA PODIVEJ SE NA CO SEM JI ODPOVEDELA!! A HLAVNE JAK!! TA NEBUDE DRZA NA MILEY!! *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hello
ale tu nic není
-
-
-
-
-
-
pro selenavek
sry ale budu nadávat na vanessu protože ty nadáváš na miley jestli to dobře chápu.......? -
-
Re: pro selenavek
selenavan -
-
Re: Re: pro selenavek
dobre že si sa opravila. a ešte dakujte tým čo chodily na diskusi vanessy ktori na nu nadávaly inak by som tu ani nechodila. len podakujte *4* -
-
Re: Re: Re: pro selenavek
vanesa prečo už nemáš rada vanessu? *7*
miley 4ever *14* -
-
Re: Re: Re: Re: pro selenavek
miley
-
-
-
-
-
žzhučťe
za 1. ja niesom česka a rozprávam slovensky *16* ak nevidíš
za 2. ty sa správaš ako niaky... nechcem povedať *16* -
-
Re: žzhučťe
Máme demokraciu, povedaj, co máš na srdcu. *5*
-
-
Hannah MOntana2
Prej bude i HAnnah Montana 2 je to pravda? -
-
Re: Hannah MOntana2
hannah smotana už dávno bola 2 *8*
-
-
hej
hej..ona je nejlepší...a moc prosím koukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz hlasujte v ankete fotka měsíce a píšte do komentářů vaše názory.....děkujuu.. :) -
Sm
Miley je cool a je sama sebou.Prostě perfektní ten kdo tvrdí, že neumí hrát tak má z poloviny pravdu přece jen ji je 16 let..každopádně písničky má pěkné. *4* -
-
Re: Sm
jo jo , sama sebou jak si na to prysla? ona slouzi jen k tomu aby se prodavali jeji cd, plakaty, tricka, videa, a abyste chodily na jeji super show, a co vsechno to zahrnuje, a vy ste ty blbeckove ktery na to skocily , myslite ze by to delala i kdyby z toho nemela zadny prachy???jestly jo tak ste jenom naivni stado ovci -
-
Re: Re: Sm
presne *4*
-
-
-
586-237-112 moje icq piste mi sem ak chcete pokecat -
-
Re: icq
O čem pak by sis chtěla povídat? *5*
-
-
nelezte sem
Souhlasím s terezou.Jako já nechápu ,proč tady prostě furt lozej lidi ,kteří Miley pořád uráží. Panebože už sem nelezte né my vám taky na ty važe oblíbence nelezem a když už tak tohle je stránka pro fanoušky né pro lidi co jí uráží jaká je to p... atd. *16* -
koncert
je pravda ze teda bude mit tady koncert? -
nechte toho už:-/
ježiš marja dejte pokoj už stim!Už je toho trochu moc,nemyslíte??? *15* nechci se tu nikoho zastávat,ale když jí nemusíte tak sem nelezte,pokud k tomu nemáte jiný důvody!Co z toho že sem vlezete a napíšete že je to pííí...kdyby to sem měl psát každej kdo jí nemusí,tak by tu pomalu nebylo nic jinýho.Tak se hledte svýho.