-
jooo
jo takže jdem my fanoušci miley na jeho diskusi a budem ho tam urážet asi nevypadnou tady od jacksona *8* -
-
Re: jooo
nikam nepudem tim to nevyresime proste voni nikdy neodejdou ale az me naserou tak ji tam fakt neco napisu a pak tam pudem vsichnia budem tam psat hnusarny o michaelovi jako oni to pisou o miley a nas fans miley je vic tak nevim co by pak delali proste tam ted nepudem zrovna ted tim nic nevyresime
-
-
joooooooooo
jo miley11cyrus má pravdu do té doby sem nikdo nelezl nevím proč tady motají toho starého chlapa se super mladou zpěvačkou *15* miley je nejlepší -
-
Re: joooooooooo
jezsi bud se hadejte na obouch strankach nebo ani na jedny co furt resite!!!!?
-
-
....
chjooo..zase hadky *15* -
:((
PROČ POŘáD MAŽOU MOJE NOVINKY! VŽDYŤ TO, ŽE MILEY ZRUšILA SVUJ TWITTER JE PRAVDA!! -
pro veverkamiska
jo a kdo si myslíš že seš??Pusu si milá zlatá na mě otvírat nebudeš! *15* ..ty vůbec nevíš co máš psát,koho se zastat tak klíídek! *15* -
-
Re: pro veverkamiska
ja vim koho se mam zastat ty o me nic nevis -
-
Re: Re: pro veverkamiska
a ty o mě zrovna tak,takže klídek už.Každej tu může říct svůj názor a jo Majka sem poslouchala ještě před tim než zemřel! -
-
Re: Re: Re: pro veverkamiska
ja sem to napsala nahore ze si ho asi poslouchala jeste nez umrel a kdo za me psal ja sem tu vcera nebyla jo a uz sem se koukla na ten dokument a dneska v bravu bylo o jeho detech ale proste miley se mi libi vic ale michael je taky dobrej -
-
Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska
Jasný tak se ti líbí víc,každej má rád něco jinýho...a na Majkovi sama uznáš že dobrej byl!Konečně nějakej rozumnej názor a ne žádný odsuzování. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska
ja vim ale prosim muzes sem chodit ale nebudes nadavat na miley kdyz tady moje holky premluvim aby uz na michaela nenadavali
-
-
-
-
-
-
g
hele já nic proti jacksnovi nemám ale když budete mít něco proti miley tak já proti jacksonovi ale zajímavé dokud neumřel tady nikdo nebyl -
-
Re: g
jo máš pravdu miley11cyrus -
moje řeč máš naprostou pravdu když žil tak si ho nikdo nevšímal a jak umřel tak ho všeci uctívaj a litujou ale to už je pozdě to ste měli dělat dřív dokud ještě žil -
-
Re: Re: g
A Vy byste si Miley všimli, než začala hrát Hannah Montana???????? Byla to úplně normální holka jako každá druhá. Kdyby nezačala hrát v tom seriálu a nezačala zpívat, vůůůůbe c o ní nevíte! -
Re: Re: g
Hale vy chytračky!To neni pravda že si ho vůbec nikdo nevšímal!Co o nás víš,vůbec nic! *15* A do tý doby než zemřel ste si ho do huby taky nebrali a nelezli k nám! -
-
Re: Re: Re: g
ale pochop ja ti nic nerikam ale proste on kdyz umrel tak se na nej vsichni chodili divat ale predtim nokdo ja nevim jestli ty si tam uz chodila jenom to rikam
-
-
-
a má taky jméno,kdybys nevěděla! -
nech si ty žvásty o umírání..když umřel vlezla jedna od vás z fanu k nám a začali mít na něj keci,a proto mi vlezli a bránili ho!A když teda proti němu nic nemáš tak nepiš ty nesmysli co před tim!Každej tu můžeš říct svůj názor,stejně tak jako já na Miley!A tim to hasne!
-
-
pro miley11cyrus!
Hale ty největší milovnice Citrusky *15* *1* ..kámoška ti chtěla něco napsat,ale nevěděla jak to má říct slušně(zvláště tobě)tak to nechala na mě.Víš ty to tak možná nevidíš,alekdyž dneska řejneš Michael Jackson tak každej ví kdo to byl i malý děcka!Za to když se před někym zmíníš o Citrusce neví pomalu nikdo kdo to je,v čem hrála nebo co zpívá!Dneska jí obletujou samý pubertáčci a i proto že je to IN! *15* ..Majk byl daleko víc slavnější a říkej si co chceš,ale nezměníš to!Zřídka kdo ví co všechno se snažil dělat pro děti,dát jim to co sám v dětství on mít nemohl,všichni na něm vidí jen to špatný,to je fakt ubožácký!A až dokáže Citruska obětovat pro DĚTI tolik co on dej vědět,do tý doby mi tu nechod s těma tvýma trapnýma řečičkama!Miley musí mít všechno pro sebe,kouká jen na sebe aby se měla jak princeznička a tim čim si musel projít Majkí jako malej se JÍ ani nezdálo!Takže si nech tyhle svoje "slavný výroky"jak je nej!Má od toho hodně daleko! -
-
Re: pro miley11cyrus!
tobe at se nechodime spis ty nam a navic miley je vsude vejdes do obchodu a vidis hannu montanu a miley dava 10 dolaru z jedny vstupenky pro deti takze se sklidni ty kdyz o ni nic nevis my si tady muzeme nadavat na koho chceme je to diskuze o miley horsi by bylo kdyby sme sli na diskuzi michaela a nadavali tam na nej ale tady je to nase vec -
-
Re: Re: pro miley11cyrus!
10babek, to je fakt hodně. Kolik stojí vstupenka? -
Ty seě taky dobrá *15* ještě odpoledne se mi tu omlouváš když napíšeš něco o čem nic nevíš a ted se do mě pouští!Co mě je po tom??Nějaká Hannah montana nebo jak se to píše,to je pro mimina *15* ...to se fakt "10 dolarů" *3* chudinečka,to neni nic proti tomu co Majk připíval na charity! *15* -
-
Re: Re: Re: pro miley11cyrus!
kdyby sis to precetla cely tak bys tam videla ze je tam 10 dolaru z jedny vstupenky je promin ty si slepa a me nejakej tvuj jakson nezajma jo omlouvala se se ti ale to si tady nenadavala na miley ted uz vim jaka si vychcana pica
-
-
-
Re: pro miley11cyrus!
ale nene tk to se mýlíš... všechyn malý děrti ti o ní řeknou když jí znají z Hanny Montany... -
-
malý děti možná,ale ne dospělý!Malý děti se o ní zajímaji,kdežto o Majkovi ti řekne každej,kdo to byl at malý dítě nebo dospělej a stejně tak je to s poslechem jeho písniček,jako tady padaly takový rozumy že Majk je jenom pro starší,bože *13* *15* ...kolik milionů lidí vyrůstalo na jeho písničkách,zatim co Miley byla ještě na houbách..
-
-
-
tak hele
tak hele každej má svůj názor. mě se michael je dobrej a ty miley11cyrus se zklidni protože už mě to sere pořád se s něma hádáš prostě je ignorujte a jestli je to tak těští tak maximálně pro vás ale pro mě ne. když se budete hádat budete mít špatnou náladu a jestli vy ju chcete mít taak jste blbý.takže miley11cyrus se už fakt sklidni a vy ostatní pište k michaelovi zkusím je překecat aby už u vás nepsaly. sklidni se miley11cyrus po všech tu jenom křičíš miley je dobrá ale nemusíte to tu psat milionkrát *15* *5* takže miley11cyrus sklidni se *16* *16* jsi s tím trapná a jak.poto si všichni budou myslet e jenom křičích a to snad chceš. A jestli toho nenecháš tak oni tu budou psat pořád. to chceš? *7* *7* -
buh
miley cyrus je proste super je nej je upa super zpevacka i herecka je proste super -
mileyy
jooo pravda miley11cyus máš pravdu miley je nejlepší *15*