Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hannah54miley59

Pro 8.ball.8 a pro fans Jacksona

Pro je tu pořád 8.ball.8?Proč tady prudíš?Seš fanoušek Miley?Asi ne,že?Tak proč nejdeš za svímy idola a nás tady nenechaš být?A to samé platí na fans Jacksona. *9* *9* *9* *9*
    • 8.ball.8

Re: Pro 8.ball.8 a pro fans Jacksona

Hele dítě, měla by sis nachystat věci do školy a starat se o sebe, bude to tak lepší. *5*
  • miley ray cirus

MILEY RAY CIRUS jinak HANAH MONTANA mam ji rada protoze se mi libi jeji muzika jeji film HANAH MONTANA ale *4* *4* *4* taky semi libi ona sama *3* i nako HANAH MONTANA je proste dobra *15* *15* *15* *15* ale jak jsem videla nedno cislo BRAVO a tam mnela pirsing *16* *16* *16* ATO MNE NANI NASTVALO *10* ALE UZ JI MAM RADA *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    • miss.mileynka

Re: miley ray cirus

píše sa to cyrus ale neva dakujeme za koment *4* a za tvoj názor *4*
      • Re: Re: miley ray cirus

no michael je superrrrrrrrr
  • ellain

Nechte toho!!

Ahoj lidi, takže nechci se míchat mezi vaše hádky nebo tak vlastně mě to ani nezajímá, ale něměla by tohle být diskuze o miley?? neměli by tady psát fanoušci...hele když se vám miley nelíbí tak jsem nechoĎte tím, že sem budete psát trapný komenty tak nám ji nezhnusíte ba naopak!! Tak už je to prostě dáno že každýmu se líbí něco jinýho každej fandí někomu jinýmu!! Tak těm kterejm fandíte napište nákej pěknej komentík tak jako to děláme my!!.... *4* to je všechno jinak miley moc fandím!!
  • miley11cyrus

joooooooooo souhlas

MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!
  • baluska1

Co?

Co myslíte holky,vystihla sem to k tomu 8...........? Jeho jméno nechi psát.
    • 8.ball.8

Re: Co?

Nestyď se napsat můj nick *3*
      Já měl za to, že jsi to psala pro mne, a ne abys ukázala světu, jak umíš pěkně žvatlat. *16*
      To je zklamání ...
  • -_verca_-

MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!

MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ! *3*
    • Tereza

Re: MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!

Je ti dobře?? *7* *1*
      • 8.ball.8

Re: Re: MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!MILEY JE NEJ!

A Ty jsi v pořádku, Terezko? *3*
  • 12mileynka12

hele

pro nicky0012 hele to ty zacinas vsechny hadky menis nazory kazdou minutu
  • syndynka

pravda

přesně mě taky někdo leze furt na profil a nicky 0012 a píše na tuhle diskuzy nějaky pičoviny a mi nevíme kdo to je taky takže mi už sem ani nevlezem a je pravda že ste falešny plotože nicky má miley ráda mooc jako já a tohle by nikdy nenapsala takže si myslete co chcete ae nám je to jedno miley máme rádi ae to vám nebudem furt vysvětlovat takže nazdar!!!!!!!!!! *10* *13*
    • narzis

Re: pravda

a proc me to ma zajimat?
  • Party In The U.S.A.

http://www.youtube.com/watch?v=M11S vDtPBhA
    Nová písnička, nijak vyjímečná, průměrný béčko. Celkem fajn videoklip, akorát se nemůžu zbavit dojmu, že Miley čím dál víc vypadá jako lehká dívka.
    • narzis

Re: Party In The U.S.A.

uz ji mozna stoupa hlavou *7*
    • 8.ball.8

Re: Party In The U.S.A.

+1
  • luida

Koncert Hannah Montana

Heji, prej přijede Miley jako Hannah do Prahy někdy koncem listopadu, je to pravda? Moje malá 7-letá sestřenka ji chce moc vidět. Co bych pro ni neudělala. Pls odepište, jestli o tom něco víte.
    • narzis

Re: Koncert Hannah Montana

jeee to me taky zajima,napsali byste mi kdyzak pls vzkaz na profil?
    • vanessavk

Re: Koncert Hannah Montana

ak to fakt neviem *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit