Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

michael

jo určitě nebude mít tolik plastik jak jackson kolik jich měl aspon 10 a já anglicky umím tak vím o čem zpíval ale bylo to ubohý mě to prostě nebaví .....mě baví miley cyrus je nejlepší zpěvačka i herečka.....ale michael nebyl herec a nebyl když byl mladej tak slavnej takže miley cyrus je prostě lepší nějak se s tím vyrovnej!!!! *1*
    • luida

Re: michael

A o čem zpívá Miley? Jsem super super holka, jsem super super holka. Jak kdyby byla nějakej superman! To je ubohý!
    • Re: michael

nechte michaela na pokoji a jeho fanoušky taky *16* *16*
    • Tereza

Re: michael

Já se nemam s čim srovnavat!A kecáš tady tak akorát pěkný nesmysli! *15* Co je pořád komu do toho kolik měl nebo neměl plastik?!! *16* Je to jeho osobní věc,po který vůbec nikomu nic bejt nemusí!A že ty plastiky měl tak proto,že měl vilitigo,to by si ale nejdřív musela vědět co to vůbec je!To za prví!A za druhý herec to byl!A ve věku Miley byl už dávno na vrcholu slávy,možná ještě dřív!Takže se zklidni a nekecej to samý hovadiny!Když tě baví tak si jí poslouchej a když nevíš nic o MJ tak radši o něm vůbec nemluv! *13* *16*
      • Re: Re: michael

jo nechaval si nechat plastiky protoze nechtel bejt cernej ale vedel ze ho nikdo nebude brat jako belocha ale kazda hvezda se vylepsi kdyz neco udela treba michael tak ten si nechal udelat plastiky a treba byl slavnej ja nevim miley je slavna kvuli hanne montane lady gaga je slavna ze si prebarvila vlasy atd
        • Tereza

Re: Re: Re: michael

Jo a taky proto,že se nechtěl podobat svýmu otci!Ten kdo viděl dokument ví o čem mluvim!
          • Re: Re: Re: Re: michael

aha tak to sem nevedela tak promin a co bylo s jeho otcem
            • Re: Re: Re: Re: Re: michael

jj
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: michael

Tady to nebudu před těma trapkama rozepisovat!Prostě mu udělal z dětství peklo!Vlastně Majkí neměl vůbec žádný dětství.Můžu ti poslat do vzkazu odkaz na ten dokument jestli chceš
    • Re: michael

jo mas pravdu je nejlepsi
  • helliii

The Last Song

Ahojte, nevíte kdy bude v kinech film The Last Song?? díky *4*
    • mermaid

Re: The Last Song

v roce 2009 nebo 2010!! Už se těším! *14* *14*
  • miley11cyrus

miley nejelepší

pochopte miley je nejlepší *1*
    • Tereza

Re: miley nejelepší

no to promin,ale jestli je něco co někdy nebudu chápat tak je to to že by měla bejt Mliey nejlepší *13* ..je to jen nějaká rádoby zpěvačka,její písničky nemaji hlavu ani patu,jen vám to všem zaslepuje mozek.A navíc tolik krásy na ní taky neni,jak si o sobě myslí. *13* *15*
      • miley11cyrus

Re: Re: miley nejelepší

hlavně že jackson je krásnejjjjjj ale miley je krásná a kdybys uměla anglicky tak to chápat budeš *4*
        • Tereza

Re: Re: Re: miley nejelepší

víš já se nezajímám o tuhle putku a o ty nesmysli co zpívá!Majkího písničky byli a jsou aspon na nějaký urovni a maji daleko větší význam než ty její slinty!Zjisti si nejdřív o čem vůbec jeho písničky jsou a pak něco říkej!..to už si 10x radši poslechnu jeho než tuhle putku a mam z toho daleko víc!A nevim proč tu pořád máte takový řeči,že je ona nejkrásnější apod!Když bylo Majkímu tolik co jí,byl taky krásnej,to pořád.Ráda bych si počkala jak bude vypadat ta vaše krasotinka až jí bde tolik co Majkovi,ale to už o ní nejspíš slyšet vůbec nebude!!!!
        • miley11cyrus

Re: Re: Re: miley nejelepší

a tobě zaslepuje mozek jackson
  • -_verca_-

MiLeY jE nEj!!!

Miley je prostě nej její koncerty jsou vyprodane,má nejvíce fanoušku na osobnosti.cz je vlastně i Hannah Montana je prostě NEJ!!! *4*
    • 8.ball.8

Re: MiLeY jE nEj!!!

To už jsme četli asi dvěstatisíckrát, nemáš tam něco lepšího? *5*
  • -_verca_-

JE TADY NĚKDO?

JE TADY NĚKDO?
    • 8.ball.8

Re: JE TADY NĚKDO?

Jsi tu Ty, to stačí. *9*
  • miley11cyrus

f

jo nejvíc fanoušků má miley
    • 8.ball.8

Lež

Nejvíc fanoušků mám já. *5*
  • veerroonniikkaa

Mate radi Miley...?

TAKŽE... Máte rádi Miley.. jestli ano navšivte moje novéé stranky přímo oní.. je tam plno videii, fotek a zabavyy... díky moc... Adressa: www.princess-smiley.blog.cz
    • luida

Re: Mate radi Miley...?

Já ji ráda nemám, ale můžu tam taky. Rozhodně tady na ni nenadávám! Svoboda slova, děcka!!!!!!!
      • 8.ball.8

Re: Re: Mate radi Miley...?

+1
    • Re: Mate radi Miley...?

jj hned se tam du podivat
  • -_verca_-

NEJVÍCE FANDŮ!

MILEY MÁ NEJVÍCE FANOUŠKŮ NA OSOBNOSTI.CZ
    • Re: NEJVÍCE FANDŮ!

Jenom skoda ze je to takova p**a... *1* *1*
      • 8.ball.8

Re: Re: NEJVÍCE FANDŮ!

Včera si mi psala, že bys chtěla být jako ona, tak proč taková náhlá změna názoru? *5*
        • Re: Re: Re: NEJVÍCE FANDŮ!

Stěr *1* *1* *1* ja tu kissing ani neznam,jen jsem OMYLEM pouzila jeji prezdivku *1* *1* *1* *1*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: NEJVÍCE FANDŮ!

*1*
        • Re: Re: Re: NEJVÍCE FANDŮ!

Stěr *1* *1* *1* ja tu kissing ani neznam,jen jsem OMYLEM pouzila jeji prezdivku *1* *1* *1* *1*
    • Tereza

Re: NEJVÍCE FANDŮ!

no to je pěkný...ne ale na věky tak z toho nebudte tak na větvi *13* *3*
  • miluji miley

kdo má rád miley at napise miluji miley *4* *4* *4* *5* *5* *5* *3* *3* *3*
    • lenicqa24

Re: miluji miley

Mam ji ráda....
  • miluji miley

kdo má rád miley at napise miluji miley *4* *4* *4* *5* *5* *5* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit