-
je to pravda??
lidi je pravda že miley přiJedE dO prahy a BudE MIT koncert v o2 aréně *8* -
...
Ty sprostý slova měli bejt na toho 8.ball.8 bo jak!!ne na vás fans miley!!! *15* a hannah54miley59 máš pravdu souhlasím s tebou!!!už je docela dooost blbý a nejen to že se tady lidi vydávaj za někoho jinýho!!!detail *15* *15* -
-
Re: ...
Ano, s tím souhlasím, nesnáším lidi, co se vydávaj za někoho jinýho. *16*
Konečně něco rozumného, od Tebe. *5*
-
-
Prostě to tak nejde.....
Už konečně pochopte,že je to hádání k ničemu.Tohle je diskuse o Miley,a né o nějakých ,,hádáních se,,Jste jako malý děti!Take já si asi ruším profil.Jsem velký fanoušek Miley a každej den si prostě kazím náladu 8.ball.8,terezou atd.Jste fak jak malý děti,nechte toho!Vím,je to k ničemu,prostě ho asi zruším.............A ještě dodám,ty 8.ball.8,je největší hajz na světě a prudí každýho,proč to sakra děláš,uvědomujješ si,jak se tady ztrapnuješ?????????? *8* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: Prostě to tak nejde.....
Já ne, to Ty se tu ztrapňuješ právě tímto vzkazem for all *5*
-
-
Strašnéé!!
Ahojte lidi (myslím fans!!)
Já jsem se teď předchvilkou dívala na youtube!!Od Miley youtube!!A co nevidím!!Samé narážky o tom že je Miley děvka ať de domů masturovat!!Jo teď vím zhe mi tu budou ti čuráci jako je 8.ball.8
říkat zhe si to zaslouží!!Ale víte co to pro ní musí znamenat??Víte jak se musí cítit??No ponízeně!!Ona to tam chudák smazáva ale stejně nějaká pííča ji tam píše že ať de masturbovat!!Co by jste dělali na jejím místě??No já nwm co bych dělala!!Asi bych skončila!!To je hnus co to tam píšou!!schválně se podívejte!!http://www.youtube.com/ comment_servlet?all_comments&v=2tSO TQPUQoU&fromurl=/watch%3Fv%3D2tSOTQ PUQoU
To je hrozné!!Mě to strašně mrzí jací dneska lidi jsou!! -
-
Re: Strašnéé!!
No holt dala se holka do boje tak at ukáže co v ní je.Může to bejt pravda a nemusí,do toho tu nikdo nevidí a neni jediná osobnost na kterou vytáhli špínu apod... -
-
Re: Re: Strašnéé!!
ta holka co to psala ma prawdu -
-
Re: Re: Re: Strašnéé!!
Neřekla sem že pravdu nemá,ale že Miley neni jediná na kterou vytáhli nějakou špínu,takových jsou tisíce dalších tak tu zní nedělejte zase takovou chudinku.A že je to sprostý od těch lidí,tak stim nic tady nenaděláštomu se musí ubránit ona sama,je to holt showbyznys..
-
-
-
-
VÁŽNĚ?
Miley bude fakt v Praze? Hééj.. to jako fakt?? *8* -
já sem krásná
já jsem nejkrásnější -
-
Re: já sem krásná
to mě fakt nezajímá že si mislíš že jsi nejkrásnější a to s těma hloupejma řečičkama sama si hloupá abys to věděla -
-
Re: Re: já sem krásná
souhlas miley16
-
-
-
...
hahahah musím se smát jak jí pomlouváte (hloupé řečičky) *1* *1* *1* *1* *1* -
pípátko leze
pípátko vám leze -
-
Re: pípátko leze
Zajímalo by mě, kdopak jsi, nemáš svůj vlastní nick, proto musíš napodobovat mne? *16*
Já myslím, že kdo není hloupý, pozná jak píšu. *16* -
-
Re: Re: pípátko leze
mislíš??, já mislím že nemislíš -
-
Re: Re: Re: pípátko leze
Ne, já nemislím, já myslím. *16*
A nesmyslný příspěvek není můj, a když jsi tak hloupá, tak si vyzkoušej, že jde takhle čarovat s nicky ostatních. To je poněkud nevychytané, tady na tom serveru. *16*
-
-
-
Re: pípátko leze
8.ball.8 už se tady ani neukazuj prostě se mi z tebe chce blejt každej den někoho průdíš zajímalo by mě kolik ti je let asi že teprv 3 roky co tak to vypadá dnes průdíš mrs.jackson a veveruruskaska mislíš si že jsi zábavnej no promin ale ani trochu *13* klidně by sme se ti tady mohli všichni smát *1* no a průdit tě jaký by to pro tebe bylo to mě zajímá hodně mě to zajímá
-
-
čus
čus -
-
Re: čus
loko.df Dítě, toto je Tvůj pravý nick, viď? *16*
-
-
kráva
jak může být tohle herečka v top 10 vždyť natočila nějaký stupidní seriál a béčkový film na který čumí 14 leté puberťačky který si myslí že taky jednou budou takové jako ona chce se mi z toho zvracet!!! -
-
Re: kráva
Tak tohle je moje řeč *15* -
Re: kráva
Ano, ano, ano!
+1 *4*
-