-
My blogíííís ;-)
Pls navštivte můj blogííís Je o Miley,Michaelovi atd...papirek256.blog.cz
Předem dííík moc ;-) -
pro mermaid
ne!myslim theofficialmileycyrus!...naší novou dokonalou Miley *15* *1* *1* -
-
Re: pro mermaid
JJ v poho! Jak se mas? -
-
Re: Re: pro mermaid
No jde to..ty?
-
-
-
LoL :) MilUjuU Jíí
MiLeY Píše o Twitteru na jejím Facebooku :) -
NOVÁ FOTKA... JE KRÁSNA
Jejo Mil má new fotku... slušinká! *14* *14* *14* *14* -
::(
ona je *16* *16* *16* kvuli ni je majki az na druhym na osobnostech!!!! -
-
Re: ::(
no to vís až ted?seš blesk.......
-
-
miley--láska moe
mileynka je taky super holčíínka na disney chanelu mám ji moc ráda pokud byste potřebovali poradit ohledně disney-disneychanelu ráda odpovím na všechny vaše dotazi... -
-
Re: miley--láska moe
jo jeden bych mela:SMRDIS? -
Re: miley--láska moe
mam teda dotaz!proc opakujou porad ty stejny díly hannah montana???????? *9* *13* -
-
Re: Re: miley--láska moe
no víš těch dílu hannah montana3 je málo myslím jen 26 a aby to bylo dlouho tak tam k tomu přidávají i starší díly páč kdybydávali jen ty nové tak by to za měsíc museli opakovat a serie hannah montana 4 ještě nevišla a nemužou celý rok opakovat 26 dílu! -
-
Re: Re: Re: miley--láska moe
hannah montana 4 bude jedna epizoda trvat 1 hodinu a dilu bude 11 nebo 12 moooc se tesim
-
-
-
-
?
Teďka se smazala novinka o tom, že tu bude mít ten koncert. Tak sakra, jak to teda je? :D -
V Praze
Tak už to vím 100% Mlieynka bude v Praze. Mamča mi prý sežene LUPENY.
Ale je to jistý že to tu bude. Miluju Mileynku. -
-
Re: V Praze
jo tak to je super tak az bude teda ten koncert tak si kouúim pres internet hned do prvni rady a do zakulisi a setkam se s miley super -
-
Re: Re: V Praze
Jestli to půjde, tak já taky.. Alespoň chci být hned u pódia.. *14* -
-
Re: Re: Re: V Praze
to ja prave taky a aby mi podala ruku -
-
Re: Re: Re: Re: V Praze
cože jo tak to je super zpráva máš pls jiné informace já o tomhle prosím nic newím a kde ses to dozvěděla???
-
-
-
-
Prosím, prosím, prosím. Máš nějaký další informace? Cokoli! Kde můžu sehnat lístky? Prosííííím!!!!! -
FAKT??OMG!!ONA PŘIJEDE DO ČR??TY VOLE TOMU NEMŮZHU VĚŘIT!!OMG!!
-
-
Miley v Parze
Hele vážně je pravda že v roce 2010 bude Miley v Praze v o2 aréně? Teď je to tady v novinkách -
-
Re: Miley v Parze
Prý ano. Právě hledám další informace. *3* -
-
Re: Re: Miley v Parze
jj ja tayk -
-
Re: Re: Re: Miley v Parze
je mi líto ae jak jsem zjistila co se tu děje hned sjem jí napsala jestli cystá kkoncert v čr a napsala mi že ne !!§ takže sorry ae je mi to moooooooooooooooooooooooooooooc líto páč jsem ji konečně cjtela vidět na vl oči si spolu píšem je super ae ještě sme se neviděli máma mě totiž neche pusti do usa ae voláme si no je super už sem si myslela že se konečně uvidíme a zase nic no škoda! -
-
Re: Re: Re: Re: Miley v Parze
Wow no na to že máš už 16 jak tu píšeš bych čekala trochu víc rozumu *15* Prvně když sem ten tvůj komentář četla myslela sem si že si jedna z těch malých holčiček *15* no vlastně asi ještě pořád budeš..Holky ste tak naivní až to bolí!!! *15* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley v Parze
Mysliš mě? *13*
-
-
Jaky telefoni cislo? -
Ty mas na nu email! *7* -
-
jj mám na ni tel.číslo a mužeš tomu věřit je pravý poznám jeji hlas volám si sní 1 týdne!!!a nbicky co tu děláš říkalas že už sem nikdy nevlezeš!!??? *15* -
ta theofficialmileycyrus mi napsala že an ni má tel.číslo ae já tomu moc nevěřím! -
nn telefoní číslo!
-
-
-
-
-
-
je tu nkdo
aahojik je tu někdo *7* *7* -
-
Ano