Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

.

*15*
    • 8.ball.8

<^>

*5*
  • twistr

Příspěvek

Já bych spíš řekl že je to Bárbínka, která by se měla radši učit číst psát atd. Ale jako vypadá dobře.
    • sweet.anne

Re: Příspěvek

Proč Bárbínka? *1*
      • twistr

Re: Re: Příspěvek

Je sice pravda že je hezká a mladá, ale proč každej fandíte jen Miley Cyrus? Proč se někdo nezastane třeba Vivian z Aloha rom Hell? Jí je taky 16, taky zpívá, dokonce má skvělou skupinu. Nerozumím tomu. *16*
        • twistr

Re: Re: Re: Příspěvek

Miley se hodí do školní lavice. Vypadá jak neviňátko, ale řekl bych že je to ten typ co si bez manažera nevytře ani prdel s prominutím. Všecko za ni udělají stylisti a manažer. Pak aby nebyla dobrá když si sama eudělá nic.
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: Příspěvek

Jojo tak to máš teda recht
        • Tereza

Re: Re: Re: Příspěvek

To víš no..každej si o ní myslí jen to nej a chtěli by se jí všichni podobat *15* cože taky nechápu..ale nemá cenu cokoliv říkat,každej má rád něco jinýho a každýmu se líbí něco jinýho..i když tady by se o tom dalo pochybovat *15*
  • twistr

Dotaz

Nazdar lidičky kdo to je ta Miley Cyrus? Pořád o ní každej básní, alejá o ní nic nevim. Prosím prozraďte mi něco o ní.
    • Tereza

Re: Dotaz

*1* Tak jo já ti ráda povim kdo to je *15* je to taková malá pubertácká holčička,rádoby zpěvačka,z pár písničkama na kontě *1* *15* Všichni jí (tu)strašně milujou a je prostě nej nej nej a BEST *1* ..jak pravila "veverkamiska" *15* *1*
      • Re: Re: Dotaz

urtrite vypada lip nez ty
        • Re: Re: Re: Dotaz

Tak o tom pochybuju *1*
          • Re: Re: Re: Re: Dotaz

hm ja pochybuju o jácksonovi ze pomahal detem jenom by bral prachy
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: Dotaz

Tak tohle si ale fakt už nemusela *16* ..vážně!drž už tu svojí klapajznici *16* blbě ti kecá *16*
      • sweet.anne

Re: Re: Dotaz

Není malá. Za měsíc jí bude 17.
        • Tereza

Re: Re: Re: Dotaz

Jéj no tak promin *15* *1*
    • sweet.anne

Hraje v seriálu Hannah Montana. *4* Jestli máš doma Disney Channel, tak tam se na to můžeš dívat. Jinak.. je to skvělá herečka a zpěvačka, vydala už několik alb, které byly na vrcholech hitparád, má hodně fanoušků, .. Ale každý má na ni jiný názor, např. lidi, kteří sem pořád chodí a říkají, jaká je to kráva. A nemají ani pořádný důvod. *16*
    • helliii

Zpěvačka, která krásné zpívá a dobře vypadá... Proslavila se seriálem Hannah Montana :)
  • piskot256

Souteěž SONB!!

Ahojki lidi pls přihlašte se do SONB!!(pokud chcete) Je to na méém blogu příhlášky trvají od 30.10. do 9.11.
    Tak honem ať to stihnete ;-)
  • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re Re: miley v praze nebude

Tady na tý stránce!
    • Re: Re: Re: Re: Re: Re Re: miley v praze nebude

ne to asi nevim diky pani inteligentko ale co s tou strankou jako
  • justya

Můj blog o Miley Cyrus

Ahojky,pokud máte rádi Miley Cyrus tak navštivte stránku: www.justya.blog.cz *3*
  • MILEY JE BEST

MILEY JE NEJLEPSI NA SVTE JE UZASNA UPA IJ MILUJU A MYSLETE SI CO CHCETE PRO NAS JE PROSTE BEST A NEJ
    • Tereza

Re: MILEY JE BEST

Noo já nechci říkat ani kazit radost,ale slovo BEST a NEJ je uplně to samý *15* *1* ..si nás tu chtěla zase jenom pobavit vid *15* *1*
      • 8.ball.8

Re: Re: MILEY JE BEST

*1*
      • Re: Re: MILEY JE BEST

jasnačka
        • Tereza

Re: Re: Re: MILEY JE BEST

*1* achjo takový střeva svět neviděl *1*
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: MILEY JE BEST

Furt nenadávejte *1*
          • Re: Re: Re: Re: MILEY JE BEST

ja sem strevo to je husty
            • Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE BEST

ja vim sem strevo to je bomba
            • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE BEST

Můžeš na to být právem pyšná. *5*
          • 8.ball.8

Re: Re: Re: Re: MILEY JE BEST

Bez "střev" by tu byla nuda Terezko, co myslíš? *5*
  • jana291995

miley v praze nebude

To s Miley a jejím koncertem u nás je blbost,psala jsem na ticketsazku,a oni o ničem neví..to by museli vědět,kdyby u nás Miley měla vystupovat,ale každopádně,by to bylo perfektní! *14*
    • hannah4ever

Re: miley v praze nebude

no ja se divala na oficialni stránky o2 areny-a tam už je předprodej lístků takže tady asi bude *1*
    • Tereza

Re: miley v praze nebude

Nechci rejpat ale pro některý spíš úleva *15*
      • 30.04.1998

Re: Re: miley v praze nebude

Já teda souhlasim s Terezou! Si fakt myslíte že Miley je novej bůh popu, a všichni sou natěšený na její paruku?? Ste fakt na palici *15*
      • sweet.anne

Re: Re: miley v praze nebude

Teri, kdybys to nebyla ty, tak bych měla nachystanou takovou odpověď, že by ses z ní jen tak nevzpamatovala..
        • Tereza

Re: Re: Re: miley v praze nebude

napiš co chceš..za prví mi to je jedno a za druhý nadáváním si stejně k ničemu nepomůžeš.
          • sweet.anne

Re: Re: Re: Re: miley v praze nebude

Nechtěla jsem nadávat. A navíc, jsi to ty, kdo tu pořád nadává.
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: miley v praze nebude

To promin na tebe tady já nenadávala..navíc na vzkazy od "veverkamiska"se jinak ani reagovat nedá,musela by myslet mozkem místo spodkem.
          • Re: Re: Re: Re: miley v praze nebude

ty si takova ty hned reknes tak si nadavej me je to jedno a me je to u prdele
            kolik ti je pet
            • Tereza

Jo a co tak at nadává když myslí že to pomůže,co jí mam na to jako říct!Navíc tohle se netáký tebe tak bud v klidu!
      • Re: Re: miley v praze nebude

no mozna pro tebe ale pro nas ne my sme se snad smali kdyz michael umrel ne bylo nam to lito teda aspon me no je to trosku jinej priklad ale to je jedno
        • Tereza

Re: Re: Re: miley v praze nebude

Seš pitomá??? *16* Bože jak můžeš tu můžeš srovnavat pohřeb s koncertem *16* a jedno to teda neni!Je v tom dost a dost velkej rozdíl!Ty jo vždycky když budeš chtít něco napsat tak se nejdřív nad tim zamysli,protože těmahle rozumama mě dovedeš nejvíc vytočit! *16*
          • Re: Re: Re: Re: miley v praze nebude

tak ty zase nemas psat ze pro nekoho je to dobra zprava tak se nad tim taky zamysli a pak neco rikej
            • Re: Re: Re: Re: Re: miley v praze nebude

na jaky jedny strance
            • Tereza

A ne snad?Myslíš že uplně všichni se třesou na to až přijede,bude mít koncert!To je jenom tady na tý jedný stránce *15*
  • mileyaashley

muj blog o miley

ahojky pokud mate radi Miley Cyrus a disney stars tak navsticte stranku www.selenaamiley.blog.cz nebo blog o Ashley Tisdale www.ashleynkatisdaleinka.blog.cz.ju knete plsky a pisnete nejaky komentare *1* *1*
  • .......

no čáááááááu...jak je???vidím že ste se hodně rozepsali,a dokonce beze mě!!! *15* *15* jo a pro 8.ball.8 WOW nemám slov tyjo, a že se tu tady tak rozjedeš!!!no nic nepochybuju že mě na tento vzkaz odpovííš!!! *15* *15*
    • 8.ball.8

Re: .......

Ano, o Tobě bez Tebe. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit