-
Pro 8.ball.8
tak když nejsi její fan tak odejdi.sooory ale tohle je pouze pro fandy miley cyrus! -
-
Re: Pro 8.ball.8
Vážně? A to jsi vyčetla kde? Že je to tu pouze pro "fans" Milého Citrusa?. *4* -
-
Re: Re: Pro 8.ball.8
urážej si někoho jínýho jóóóóó a miley nech na pokoji jasný -
-
Re: Re: Re: Pro 8.ball.8
Vždyť já ji nic nedělám! *4*
-
-
-
-
CD
Ahoj, teďka jsem se dívala na americké ceny Mileyných CD a je to tak dvakrát až třikrát levnější než u nás. Například takový The Time of Our Lives stojí v přepočtu 120 Kč a já jsem ho koupila za 250. Děs.. *10* *1* -
-
Re: CD
Víš čím to je?Tak já dám takový příklad.Miley jedno CD nazpívala 25.ledna-A v americe se prodává třeba hned po jednom týdnu a stojí to taky 250,-.Ale než se to dopraví do ČR tak oni to v USA slevní tady to daj hned za 250,- a postupně to taky slevnují. -
-
Re: Re: CD
Tam je to ale (aspoň myslím) takhle levné už od začátku. *7*
-
-
-
miley je good
miley je dobra spevacka i herecka *1* *1* -
-
Re: miley je good
Kde jsi to vyčetla? *4* -
-
Re: Re: miley je good
nikde to nevyčetla jenom má mozek vííííššš -
-
Re: Re: Re: miley je good
Tak takhle jsem se už dlouho nezasmál. *4*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1*
*1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: miley je good
Mám vlastní vídeo od miley jak blbne z kamoškou na zahradě. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: miley je good
ahoj jsem velkej fanousek miley a nicka mohla bys mid at na miley icq nebo skype?diky ja mam zas na nicka jonase znam ho jezdim v americe s rodici s kolotocema papa napis na email prosiim angelinca@seznam.cz *7*
-
-
-
-
Re: Re: miley je good
Já vím, že si na mě vymyslíš něco o mé intelingeci, ale jedna otázka: Máš sakra Miley rád nebo ne? *7* -
-
Re: Re: Re: miley je good
Pročpak bych si na Tebe měl něco vymýšlet? Reaguji pouze na to, co tu čtu, ať je to blábol nebo "kvalitní názor" kterých tu je bohužel pramálo. *4*
Rád Ti odpovím na Tvoji otázku: Nejsem její "fan", doufám, že takhle Ti to stačí. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: miley je good
jj. dik *4*
-
-
-
-
-
..
mocky moc prosím koukněte na muj blog missmartinqa.blog.cz a milerz.blog.cz kují:) -
Filmografie
Ahoj, nevíte někdo, proč nejde upravit filmografie? -
best
Miley je nejky :-) -
-
Re: best
Jó, to je. *4*
-
-
..
Ahoj :) .. jenom chci napsat, jak jste tu diskutovali o pirátství .. tak není nezákonný, když to stáhneš, ale když to sdílíš s jinými lidmi .. tím myslím že si to stáhneš a posíláš to dál .. to je nezákonný, ale stahování není .. nebo možná je, ale stejně se to netrestá .. to by byla ve vězení pomalu celej svět .. :) -
-
Re: ..
Když to stahneš a máš to JEN pro SVOJE VLASTNÍ POTŘEBY, tak Ti nikdo nic nemůže, ale s tím, že obsah nebudeš nikde a nikomu nijak poskytovat bez souhlasu autora, že obsah nebudeš sdílet, kopírovat, vypalovat apod. -
-
Re: Re: ..
Tak nějak jsem to myslela .. :)
-
-
Re: ..
doit jo ja si stahuju skoro vsechno jenom neco si kupuju
-
-
fdk
Ahoj holky teď sem přišla ze školy a je tu vůbec někdo strašně se nudim.Tak kdyžtak někdo napište fakt se moc nuuuuuuuddddíííííímm. -
gsr
Ahoj holky mam dat miley k povolani i navrharka nebo ne dit s maxem azriou udelala kolekci tak mam to tam dat nebo ne -
-
Re: gsr
Klidně. *3*
-
-
Hannah Montana: The Movie
Ahojky. Dneska jsem si v Bontonlandu byla koupit to DVD Hannah Montana: The Movie. Stálo 399,- Kč. Všude po obchodě byly její plakáty a upoutávky. *4* Taky je tohle DVD Tipem měsíce! -
-
Re: Hannah Montana: The Movie
Proč kupovat? Stáhnu z netu zadara a časem tam budou i bonusy! -
-
Re: Re: Hannah Montana: The Movie
ahoj mam skype nicka znam ho bo jezdime v americe skoltocema:(je to hodne daleko!!!jestli mas miley skype tak ti dam na nicka estli chces -
-
Re: Re: Re: Hannah Montana: The Movie
napis na email angelinca@seznam.cz
-
-
To je porušování autorských práv. -
-
To není, tam to asi někdo musel dát se souhlasem autora, jinak by se to nepřijalo. Kdybych měla každý DVD originál, tak ani pod mostem bych nemohla žít. *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Hannah Montana: The Movie
Já mám každé DVD originál a žiju. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hannah Montana: The Movie
Ne. -
To vyděláváš???? Já 300-500 na DVD fakt nemám. Navíc třeba na 40 DVD!(Já jich mám mnohem víc a originálek jen 20 a to ty co bývali u novin a nějaký ve slevě! -
Já si to ale kupuju sama. -
z prachů rodičů ne??? Oni makaj já bych si to musela hradit sama, tak raději stáhnout, já nekradu!
-
-
-
naa ro seru hlavne ze to mam -
-
A víš že je to trestný? -
-
ja na nem byla v kine proto oni na tom makaj aby na to sli do kina -
Ty v tom asi nevidíš nic špatného, ale já ano. Když si vezmeš, kolik se do filmu investuje, makají na tom den co noc, jen aby byli lidi s filmem spokojení, a pak si ho zdarma stáhneš.. -
jo a je mi to jedno ja to tady nebudu resit -
Víš co znamená pojem pirátství? -
no tak ty jedina ne no -
Já ne. -
dneska už si to takhle dela kazdej
-
-
-
-
ja sem na tom byla v kine a mam to doma z internetu ale anglicky s ceskejma titulkama -
-
já ten film mám taky doma a s českým dabingem je to nádhernej film
-
-
-
Re: Hannah Montana: The Movie
fakt oni uz to prodavaj a jak dlouho pls ? -
-
Vyšlo to dneska. -
-
¨jo tak ja si to mozna pujdu koupit ale nevim kam no snad nekde neco najdu -
-
Jdu se na to asi kouknout. *3* -
-
jo tak jdi nejvic se mi v tom filmu libi ten konec jak vsem rekne ze je miley a pak the climb jo a jeste jak zpiva to rock star a pak jeste tu posledni pisnicku ted si zrovna nemuzu zpomenout jak se jmenuje
-
-
-
-
-