-
mno....
mno...jackson je starej chlap dokázal toho hodně king of pop ale miley je mladá holka a ještě má život před sebou možná bude lepší než jackson no oba jsou dobří ale je mezi nimi rozdíl.....neřešte to!!!!! *14* -
-
Re: mno....
No to je sakra velkej rozdíl.A pochybuju o tom že by se našel někdo kdo by byl lepší než MJ!..Takový lidi se tu nahradit nedaji! -
Jenomže Jackson byl slavnej celej život a Miley teprve pár let, ale máš pravdu, radši je nesrovnávejme. -
jo pravda kiQi *14*
-
-
♥Miley♥
no Miley je alespon o hodně hezčí jak Jackson a to nemá těch milion plastik jak on...xD -
-
Re: ♥Miley♥
Tady fakt inteligence! Tady nejde o krásu, ale slávu a talent. -
-
Re: Re: ♥Miley♥
No ty jo konečně někdo kdo používá hlavu *15*
-
-
Re: ♥Miley♥
Nech si tyhle keci,už je to docela ohraný.Navíc nemůžeš srovnavat takovou malou HOLKU s dospělým CHLAPEM!!!A vůbec až si něco o MJ zjistíš tak teprve tu pak něco piš!Tak měl plastiky a co????Tobě to může bejt uplně jedno,je to každýho OSOBNÍ věc.Je tolik chodích reklam na plastiky a pořád si kvůli tomu berete do huby jenom MJ!!!!Navíc on měl protože že měl nemocnou plet a nechtěl se podobat svýmu otci,ze kterýho je hnusáckej tyran!Tak zaraž!!!! -
-
nj hlavně že mu ty platiky pomohly teda ..xD to je o strach..xD a Miley dokázala za 2roky to co on za celý život ...btw proč chodíš na diskuse o Miley když ji tak nenávidíš aby jsi ji pomlouvala a nadávala ..hmm.. a já myslel že v 20ti má už člověk alespoň trochu rozumu ale asi ne =O chick *3* -
-
Re: Re: Re: ♥Miley♥
Cožee???Můžeš mi to zopakovat ještě jednou???Ona dokázala tolik co Mj za celej život??!!! *8* ..To je vtip ne! *8* ..Hošánku sedíš si na vedení,protože větší debilovinu jsem ještě tu ještě nečetla!!!!Vůbec nemáš páru kdo to byl a tahle krasavice Miley má ještě hodně co dělat aby se dostala na takovou uroven na kterou se SÁM MJ vypracoval!!!!Jestli se tam vůbec ona dostane!
-
-
tvl,presne..a stejne,MJ je lepsi -
-
Re: Re: Re: ♥Miley♥
"tvl" sice nevim kdo seš *15* ale aspon že máš rozum *15*
-
-
-
-
?
Proč tu pořád řešíte, na jakém je místě? Stejně to nic neznamená, je to jenom počet lidí, kteří ji shlédnou za 60 dní! -
divejte
divejte hádate se tu celou dobu kdo je lepší
MILEY JE MLADÁ POPOVÁ SENZACE
A JAKSON JE DÁVNOU PO SMRTI A BYL NEBO JE KRÁL POPU CO S TOHO VYPLÝVÁ ŽE JAKSON ZPOÍVÁ NEJMIN 50 LET
ALE MILEY MÁ 16 TAKŽE SE TOMU VJENUJE KRÁTKOU DOBU NECHÁPU CO TADY POŘÁD ŘEŠÍTE OBA JSOU UPLNE JINÍ!!!!!!!! jo musím říct že když jakson byl nekde v zebricku nekde dole tak tu byl klid a nikdo se tu nahádal!!! miley si zaslouží být dobrá v životě udělala cokoli pro zpěv sice jakson taky ale..... prostě nechápu co tu řešíte *8* -
-
Re: divejte
souhlasim
aspoň někdo normál je tu mno!!!!!!!!!!! -
Tyy jo ty seš teda pisatelka..."VJENUJE"...prosimtě koukni nejdřív na čj a pak sem piš nějaký názory.. -
SOUHLAS!!! KONEČNĚ NORMÁLNÍ ČLOVĚK! -
-
Re: Re: divejte
JJ a navíc Miley měla ráda MJ
-
-
-
souhlas
Dívejte miley je obyč. holka ale má talent je jasný že michael byl lepší ale zase miley je taky supr *8* -
-
Re: souhlas
Nikdo tu o talentu nemluvil a zrovna o MJ už vůbec ne! -
Re: souhlas
Jo tak s tímhle souhlasim.
-
-
Odpůrci Miley Cyrus
Myslíte si vážně všichni,že je tak úžasná,jak to mnohdy předvádí?Já jí jako malá holka šíleně milovala ale po čase jsem zjistila,že už je jí dost?Je ještě někdo NE velký fanoušek? *5* Tak napište,co si o ní myslíte.Já myslím,že třeba je dobrá zpěvačka,ale aby byla na osobnostech.cz 2. nejlepší osobost po úžasné světové a nesrovnatelné hvězdě Michaelovi Jacksonovi je absurdní. -
-
Re: Odpůrci Miley Cyrus
Já jsem Miley měla ráda a to hodně, ale jak jsem slyšela, že se s ní Nick rozešel a ona mu za to dělá ze života peklo, tak jsem ji začala silně nenávidět!!!!! -
-
Re: Re: Odpůrci Miley Cyrus
No tak sem nelez!!! *16*
-
-
a kolik ti bylo když se ti líbila Miley, Miley je hvězda 4 roky a to je slavná od minulýho roku takže trošku blbost -
-
Stím že tady nenajde odpůrce bych neříkala moc nahlas!! Nejsem ani fanynka ani odpůrce,ale souhlasím stím že to rozhodne 2.nejlepší osobnost není!! Většinu z vás pobláznila jenom díky jejímu seriálu Hannah Montana:) Neříkám že je to špatné ale aby byla opravdovou osobností musela by toho dokázat mnohem víc :).. Je dobrá uznávám ae osobnost to zatím není:) Jednou ae třeba bude!
-
-
Ale tady to nemusíš psát tady asi žádnýho odpůrce nenajdeš možná tak terezu a nechte nás už na pokoji nelíbí se vám tak to můžete říct normálně a mi by sme to vzali kdyby to tady řekl někdo uplně normálně ne vy tady na ní musíte pořád nadávat my chodíme na diskuzi Michaela ne nechodíme ale ne vy sem musite chodit že Miley je na druhým místě no to je toho a je to uplně jedno na jakým je místě -
-
Co si bereš do huby jen mě??Já myslim že tady tu stránku navštívilo už víc takových jako já!Tak jí prostě nemusim a nebudu si tu hrát na to jak strašně jí zbožnuju,jen aby to bylo in tak jako to dělá většina z vás.Pro mě to neni žádná osobnost,ale jen obyčejná holka.A je to jen věc názoru! -
-
Re: Re: Re: Odpůrci Miley Cyrus
Nebudu si tě brát do huby až ty si mě taky přestaneš brát do huby a necháš mě už konečně bejt nejsem na tebe vůbeec ale vůbec ZvěDavá a neodepisuj mi -
-
Re: Re: Re: Re: Odpůrci Miley Cyrus
No to promin ale někdy to fakt nejde jinak,když tu meleš pátý přes devátý!Je to prostě jen pro malý dětičky,stačí když se podíváš na reklamy!A Filip to tu napsal dobře,je daleko víc významnějších lidí co by si tohle druhý místo zasloužili!Takových co za svůj život dokázali nespočet věcí a jestli s eona chce mezi ně řadit taky tak bude muset ještě hoooodně máknout!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Odpůrci Miley Cyrus
Není to jedno? Ty si myslíš, že Miley chodí na tyto stránky a všem říká, aby se koukli na její profil? Myslíš, že je kvůli tomu na 2. místě? Jako promiňte, ale tohle fakt není normální. Jak můžete Michaela srovnávat s Miley? Jsou to rozdílní lidé. Chápu, že když máš 20, tak nebudeš zbožňovat 17 holku. Ale koho snad posloucháme je naše věc. Miley je super a konec. Nechápu, proč sem chodíte na její profil, když ji tak strašně nenávidíte. Lidi, proberte se. V ČR je demokracie! *13* *13* *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Odpůrci Miley Cyrus
jo ty taky promin ja vim ze by na sobe mela maknout ale tohle je ceska stranka kdyz se podivas na americky stranky celebration.com tak ani nevim kde je v americe je totiz vic hvezd vyznamnejch
-
-
-
-
-
-
Re: Re: Re: Re: Re :Re: I dont like Miley Cyrus -
To máš pravdu no...veverkamiska zase trošku zaspala *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re :Re: I dont like Miley Cyrus -
nech mě už na pokoji
-
-
New song
Objevila se píseň We Belong To Music kterou nazpívala společně s Timbalandem objeví se jako první píseň v Timbalandově albu ta písnička je hezká ale má jenom 1 a půl minuty a klip budou mít na začátku prosince a moc se těšim *14* -
-
Re: New song
Jj já se taQY moocenky teším... ♥ -
Re: New song
Nemá jenom 1 a půl minuty, tak je dlouhá jenom ukázka. *1* -
-
Re: Re: New song
aha tak sorry
-
-
-
..
miluju miley a selenu..... *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ..
jj já je taky miluju *14* -
já mam ráda jenom Miley Selena se mi nikdy nelíbila nevim proč už jak byla poprvý v kouzelníkách tak už sem jí nesnášela ale jako třeba hezky zpívá a tak -
-
Re: Re: ..
já mam taky ráda obě ale co každej má jinej vkus a názor..kdyby se nám všem líbilo to samý tak by to byla trochu nuda *4*
-
-
Já taky. *14*
-
-
SONBLOG
ahojky plsky hlásnete
http://miley-smiley33. blog.cz/0911/sonblog-1-kolo#komenta re
jsem tam jako zuziq
plsssss -
-