Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

divné

ty fotky poslední jsou divné....s tím jazykem ale stejně mám miley ráda
  • hannah54miley59

miley♥♥

já lofinkuju miley!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14*
    • Re: miley♥♥

to sem ja nepsala co se to tady deje ale ted uz to du fakt ohlasit amikovia a az zjisti kdo to byl tak asi bude mit fakt velkej prusvih
  • hannah54miley59

hlasujte!

ahojky hlasujte plsky!!!!!!!

www.h2ostacipridatv oduh2oh2o.blog.cz/0909/anketa-2
    • hannah54miley59

Re: hlasujte!

nenene sooooory!!!!!:

www.h2ostaciprida tvoduh2oh2o.blog.cz/0909/anketa-2
      • hannah54miley59

Re: Re: hlasujte!

nennenenennennee !!!!!!!!!!soryyy:

www.h2ostacipr idatvoduh2oh2o.blog.cz/0909/anketa- 2
        • hannah54miley59

Re: Re: Re: hlasujte!

tak to proste pls napiste bez te mezery nějak to nejde!!! *16* *16* *16* *16*
  • kate.szv

??

ahojky, co to má znamenat, jak miley volizuje té holce nos !!! To je na holky ??
    • Re: ??

já sem si taky říkala co to dělá ale je na kluky a já bych jí ani neurazila když sem fanošek
      • kate.szv

Re: Re: ??

já wím že je na holky, když chodila s Nickem Jonasem, Justinem Gastonem a Tillem !! Jen sem se divila !! xD hle a nevíš jak někdo může psát za mě z mého profilu že miley nesnáším??
        • Re: Re: Re: ??

třeba ti někdo zjistil heslo a miley je urtřite na kluky miley už měla kluku a jeste si zapomnela na toho liama s tim ted toci the last song tak si změn heslo a bude to vpoho a nebo ma nekdo stejnou prezdivku ale to asi nejde ja bych si zmenila heslo
          • kate.szv

Re: Re: Re: Re: ??

jj tak jj .....díkes za radu xD
  • ivcaxxx

miley

miley je super zpěvačka i herečka,mám ji moc ráda,v hannah montana je úžasná,když jsem viděla ten díl jak dělala řidičák,nebo ty díly kde hrál i cody linley jako jake ryan to byly fakt suprový díly,mrzí mě i to že se rozešly s nikem jonasem,ale stímhle klukem jí to opravdu sluší.Miley a Hannah Montana je nejlepší,mám je obě moc ráda *1*
  • ilovehannah

ahojky

miley je skvělá
  • bebesitt

Sluší jím to spolu...

Juu Miley to s tím klukem tak sluší *14* Moc jí to přeju...
  • kitty-and-leny

sutaz

ahojky. namojom blogu je súťaž o naj celebritu. Môžete hlasovať pre vanessu hudgens selenu gomez miley cyrus demi lovato a ashley tisdale je to váš výber. http://vanesska-is-best.blog.cz/090 9/hlasovanie-o-naj-celebritu# tu môžete hlasovať. ALE prettím si pozrite pravidlá.
    dakujem za pozornosť
  • hannah54miley59

Líto.......

Tak o je mi fakt líto.myslela jsem,že máš Miley ráda. *9*
    • Miley.

Ozve se mi nějaký fanoušek nebo fanynka na e-mail pokecáme o Miley díky moc můj mail je radek.arsenal@seznam.cz a mám i profil na Lidech
      Děkuju
      • daniszek

Re: Miley.

cAu xP
        • daniszek

Re: Re: Miley.

Mileeey je desne dobra zpevacka herecka a hlavne je moc krásná...x)
          Taky bych tak chtela vypadat x)) a hannah montana3 xP cool..
          lAwujU ji !
  • hannah54miley59

Změnila jsem to

Tak promiňte holky ale mě se už Miley ani Hannah nelíbí.Ted miluju Demi Lovato!
    • kate.szv

Re: Změnila jsem to

lidi, jaktože to někdo napsal za mě ??? Já to fag nenapsala....miley je neej
      • Re: Re: Změnila jsem to

mě se to zdálo od tebe nějak divný když si tady najednou napsala že už se ti nelíbí,já sem si myslela hned že to za tebe někdo píše protože celou dobu tady píšeš o miley že je dobrá atd. prostě miley je best *14*
    • ilovehannah

Re: Změnila jsem to

Demi se mi moc nelíbí Miley a Hanna jsou lepší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit