Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyfans

ŠKODA

Škoda že neumím zpívat
  • mileyfans

Soutěž

Ten kdo umí zpívat a zná texty od Hanny Montany tak se může stát disney hvězdou.Je to něco jako superstar.Více informací na http://www.disney.cz/DisneyChannel/ supersites/dcstar/
    • bebesitt

Re: Soutěž

Hm tak sem se ptala mamky jestli bych do toho molha jít, ptže mi ve škole říkaj, že zpívám dobře o ona k tomu měla tolik keca jako jestli bych před nima dokázala zpívat apod. tak sem nakonec řekla, že teda rači ne, ae jako ráda bych do toho šla škoda no...
    • bebesitt

Re: Soutěž

Že bych se přihlásila *1*
  • miley je super

miley je nejlepsi na svete a ted sem zjistila jako ja uz sem to davno vedela ze ma nejaky nevlastni sourozence ale nerozumela sem tomu a ted sem se to dozvedela takze trace a brandy jsou z prvniho manzelstvi jeji mamka a pak kdyz se poznali billy ray a tish tak je adoptoval aby byli jako jeho a ten christopher cody ten je zase z prvniho manzelstvi jejiho taty billyho no a braison a noah ty uz sou jejich to je super miley je proste super *14*
  • vanessavk

časť

tá časť keď maala miley sen že jackson a lily sa maly radi a chcely spolu chodiť to bolo užasne *15* *15* *15* *15* *15*
    • hannah54miley59

Re: časť

jjj taky sem se diwala
    • Re: časť

nejlepsi v hanne montane je jak dela ksichty a ten jeji novy look fakt super nejlepsi dil byl dneska jak delala ridicak to bylo fakt super *14*
  • miley11cyrus

disnep

nové díly na disnep channel super
    • kate.szv

Re: disnep

nejlepšíí na tom je, jakej má novej styl, že ??? Upee krásný a krásná xD
      • vanessavk

Re: Re: disnep

jo *14* *14* *14* *14* miley je všade krásna *14* *14*
  • gabi123

Miley:-*

MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MIL EY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY: -*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*M ILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILE Y:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*
    MILEY :-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-* MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MIL EY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY: -*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*M ILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILEY:-*MILE Y:-*MILEY:-*V proste nejlepsi na svete:-* *14* *14* *14*
    • hannah54miley59

Re: Miley:-*

joooooooooooooo je beeeeeeeeeeeeest *3* *3* *3* *3* *3*
      • piskot256

Re: Re: Miley:-*

Já se k wám přidám MILEY IS BEST IN WORLD!! *14*
    • vanessavk

Re: Miley:-*

jo *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ........

Jen se chci zeptat co ta vaše Miley vůbec dokázala,že hu tak obdivujete?No já hu teda nesnáším,ale je to můj názor tak mi odpovězte na otázku! *13*
    • nirvanak

Re: ........

*1*
    • vanessavk

Re: ........

je nejlepši vi to každy *8* *8* *8* *8* *8*
      • hannah54miley59

Re: Re: ........

Nene.Majkí je nejlepší!!!!!!!!!!!
        Michael Jackson! *8* *8*
        • hannah54miley59

Re: Re: Re: ........

ty sem lezeš???!!! *8*
  • miley11cyrus

nfh

Miley Cyrus má talent je suprpvá a ten kdo jí nesnáší jasně má svůj názor já taky nesnáším lady gaga a nepíšu tam nic o ní a taky tam můžu psát že nemá talent ale všichni zpěvačky zpěváci herci mají talent *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    • vanessavk

Re: nfh

ty nemaš rada lady? vou *15*
  • noo

neuchvátila mě a ani neuchvátí..co je na ní tak zajímavého?..podle mě nic..klidně mě pošlete do řiti...mě je to jedno mužu si na svou hubu mlít co chci...MUJ NÁZOR,a ten mi ted nikdo nevezme! *3*
    • vanessavk

Re: noo

ou
  • ilovehorses

Hallo

Hi,my name is Miley Cyrus.
    I LOVE YOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • hannah54miley59

Re: Hallo

sem se zasmala tak faj tak teda:hallo,my name is obama.si trapny/a *8* *8* *8* *3*
    • Re: Hallo

úplně haha i am emily osmet *15* *15* *15*
      • vanessavk

Re: Re: Hallo

haha to som sa zasmiahla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit