-
My Blogííís ;-)
Ahoj pls mrkněte na můj blog papirek256.blog.cz dííki moc ;-) -
disney chaneel
no ne ted skončila nowá hannah montana na disney chaneel je to super nowej díl.ale ted začíná seriál jonas na disney chaneel tak se mějte!!!! *15* -
-
Re: disney chaneel
hannah montana 3 je super dela tam dobry ksichty miley cyrus je super
*14*
-
-
blog
http://miley-1cyrus.blog.cz/ blog o miley -
tapety
tak ted už vím jak vyrábět tapety mnooo.na jedny ted pracuju a je boží a nemůže mi někdo říct,za jak dlouho se tu oběví fotky ktere přidam?2 se přidáwala k miley 12.srpna.a ted je 19.září tak do pr..........!!!!!!!! *8* *8* *8* -
-
Re: tapety
soorrky že sem sprosta ale tohle je fakt!!
-
-
já vím čím to je
Já vím čim to je jeto tím že ten kdo jí mám rád říka že je supr a ten kdo jí nemá rád tak říká že je blbá ale když se tyto dva případy potkají tak ten kdo říká že je supr řekne to mu druhému že je trapny ale to nemusí být pravda jen protože máte rádi miley tak říkate on je trapný ale to nemusí být pravda chápete? *7* -
h
hele miley cyrus má talent zpěvačka,herečka hold každý ho nemá....a je super...tak kdo jí nadává tak je trapnej.. *10* -
-
Re: h
nn....nemá talent..má prostě jenom štěstí..možná má talent ae malej...nic ve zlim...nahoře se dlouho neudrží *15* -
-
Re: Re: h
má talent zdědila to po svym tátovi kterej je taky dobrej hele pro nás fanoušky Miley umí zpívat ale podle vás ne,já třeba nesnášim Selenu Gomez -
-
Re: Re: Re: h
No já nesnášim Selenu tky XDD
-
-
-
-
MIška
Jžš ta je tk strašně trapná jak se sama fotí xDD *8* *8* a kvůli čemu je vlastně slavná?? jenom kvůli serialu pro deti a kvuli debilnim písničkám?? *1* -
-
Re: MIška
a kvuli cemu by mela bejt slavna,asi kazda hvezda je slavna kvuli zpevu teda kdyz je to zpevak(cka) takze tady nenadavej jo
-
-
Ne
Miley Cyrus nemám moc v oblibě *9* *8* ale každý si myslí něco jiněho a tohle je můj názor -
-
Re: Ne
a mě se nelíbí lady gaga můj názor *10*
-
-
piersing
ahojky lidičky chtěla bych říct že miley je nejky zpěvačka a herečka jo a v jednom časáku sem četla že má miley piersing(nevím jestli mám to slovo dobře napsané)kdyžtak písnite co si o tom myslíte.Já myslím že jí to sluší *3* -
-
Re: piersing
jj má ho a děsně ji to sluší,jenže jí to pořád sluší -
Re: piersing
miley ma opravdu piersing a taky si myslim ze ji to moc slusi a moc se tesim na the last song -
-
Re: Re: piersing
Miley to opravdu moc sluší a taky se těšim na film The Last Song. *14* -
-
Re: Re: Re: piersing
já taky *1*
-
-
-
-
My Blogííís ;-)
Ahoj pls mrkněte na můj blog papirek256.blog.cz dííki moc ;-)