-
aaa
aaahoj...jukněte prosím na můj blog missmartinqa.blog.cz......hlasujte v anketě fotka měsíce....a pist komentíky...děkuji vám moc..paaaa -
j
nevíte někdo jaký má facebook když tam dáte miley cyrus a tam má 1 000000 fanoušků i víc a má tam obrázek takový fialový a podpis je to ona?? -
j
to není ona to ona neumí česky........ -
j
trapassssssss -
trapas
ahoj hele kdo si zase dela srandu... fakt uz je to trapne.. nasla jsem to na jednom blogu... prectete si to:::ahoj tady miley crus jestly chcete muj konzert v ČRtak mi napiste na ICQ 564 041 494 a mam prezdivku opice jo jen tak pro zajimavost aby ste me nasli jo a ty holcicko co jsi psala danielka tak tobe posilam penezenku protoze jsi napsala na muj blog jo a jestli te zajima proc pisu Cesky tak ja umim trochu Cesky vis tak papa liba te Miley::: -
-
Re: trapas
jasně nějaká Krystína Hlušková bo co? *1*
-
-
Plsky juknetě se
ahojky moc prosíím!!
koukněte se na muj blog www.forevermiley.blog.cz budu vám moooc vděčná kuju!!! -
hlasujte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
http://domculka13.blog.cz/0909/1-ko lo-sonp#comment65096711 Ahoj Hlasneš pls pro miley-the climb??? *7* -
foto
mohly by ste dát miley novou fotku na profil tahle je už stará pls *4* *15* *8* -
Podíváte se?
Podívejte se na můj blog. www.ajcin.blog.cz , můžete tam najít hodně novinek o Miley. DÍk moc -
.
..